2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Benim de dişim aşırı hasaslaştı acı tatlı ekşi herşey bian da zonklatıyor sanırım bana da dişçi yolu görünecek yıllarca dişçiye gitme hamileyken başına gelsin

İki doktora da sordum canım ikiside röntgensiz işlem yapılması zor dedi fakülte hocaları bunlar uzman doktor yani

Bem implantı bile 6 ay önceki röntgenle yaptırmayı düşünüyorum olur derse, çok olmaz derse çelik yelekle cektiricem. Sen de röntgensiz olur mu yu bir sor bakalım doktoruna..
Sordum işte canım olmaz kanal tedavisi dikkatle yapılıyor röntgene sokup kontrol etmeleri şartmış diğer dişimede kanal yapılırken 2 3 kere sokmuşlardı röntgene

Sordum işte canım olmaz kanal tedavisi dikkatle yapılıyor röntgene sokup kontrol etmeleri şartmış diğer dişimede kanal yapılırken 2 3 kere sokmuşlardı röntgene
Canım benimki sorun yok diyor röntgende, doktorlar artık diş tedavisine hamilelikte çok takılmıyor. Sen yine kendi kadın doğumcundan teyit al, için rahatlasın

Canım benimki sorun yok diyor röntgende, doktorlar artık diş tedavisine hamilelikte çok takılmıyor. Sen yine kendi kadın doğumcundan teyit al, için rahatlasın
Yarın onada gidicem canım inan yılan hikayesine döndü şu dişim bu kadar zamandır antibiyotik kullanıyorum ona rağmen inmiyor lanet apse bebeğime yazık vallahi

Gunaydin , guzel haberlerini bekliyoruz canim
Çıktım canım ultrason bulgularında sıkıntı yok dedi ense kalınlığı burun kemiği gayet iyi dedi kan verdim onu bekliycez 3-4 günü bulur dedi cinsiyet erken ama çıkıntımız var erkek gibi duruyor 16. haftada netleşir dedi inşallah kan sonuçları da iyi gelir hep birlikte sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah :)

Çelik yelek tamamen korur. Çeliği geçebilen X ışını olamaz. Ve x ışınları düz doğrultuda gidip çarpıp soğurulduğundan dişinize uygulanan ışın çıktıktan sonra karnınıza geçemez. Yani yapabilirsiniz :)

Hatta acil durumda gebelere de maalesef röntgen çekilir. Çok düşük doz radyasyon olduğu için izin verilebiliyor.

Cok sevindim , insallah kan sonuclarida cok guzel gelecek . Saglicakla gelsin minik bebisimiz. Saglikli olsunlar cinsiyeti gec ogrenelim hic onemli degil

Teşekkürler içimi rahatlattınız doktor kanal tedavisi için şart dedi röntgen ve çektirmek tamamen benim zararıma olur dedi sapa sağlam diş sonuçta bide apseli y

Ben geldim bugün migren atağı yaşıyorum migren bandı migren yağı derken şimdi biraz iyiyim

Happy center markette indirim var wee baby markada baktım netten ucuz kız erkek bilmediğim için yeşil emzikler slikon kaşık biberon yıkayıcı bir baktım almışım hepinize sevgilerimle doktor kıza benziyor desede insan emin olamıyor

Eklentiler

• 16316103761678646613076140282045.webp
    47,7 KB · Görüntüleme: 62
Selam kızlar ilk hesaplamalarıma göre nisan annesi olacağımı sanıyordum ama mart sonuna denk geliyormuşum şunu merak ediyorum bu nifty testinin içinde sma bakılmıyor sanırım ayrıca sma testi yaptıranınız oldu mu acaba?

Amin canim Rabbim hepimizden razi olur insallah. Benim kizimda bebis dogdugunda 2 yasinda olacak nasipse , digeride 3 yasinda o yuzden bende doydum bebek kiyafetlerinw diyordum ama oyle olmuyormus. Yeniden bir heyecn oluyormus , dört olsa da
aa yalnız değilmişim oğlum 3 yaşında kızımda bebek doğduğunda tam 2yaş 1 aylık olacak 19 aylık şuan ben 2 yaşında diyorum

aa yalnız değilmişim oğlum 3 yaşında kızımda bebek doğduğunda tam 2yaş 1 aylık olacak 19 aylık şuan ben 2 yaşında diyorum
Bende de durum aynı ya kızım 19 aylık araları 2 yaş bir buçuk ay olucak geçen gün tuvalet eğitimine başladım karnım çıkmadan ağırlaşmadan öğretim istedim iki çocuk bezlemek zor olucak dedim ilk gün bütün evi kutsayınca vazgeçtim ama yene başlicam galiba sizde durumlar nasıl

Bnm kızımda 24 aylık çalışırken wc eğitimini nasış vwricm bilm yrm şimdilik annem bakıyr. Kızım bezinden rahtsız olmuyor. Sabahları büyük wc sini geldiğini sanyr ama yapmıyr. Her şeyi anlıyor konuşuyr ama tuvalet hak getire

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…