2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bu saatte karnımda ve belimde ağrıyla uyandım. Karın ağrısı normal mi acaba? Büyüdükçe karın farklılaşıyor süreç herhalde
Ara ara oluyor öyle bu aralar bende de var büyürken böyle ağrılar yapabilirmiş
Çok geçmiş olsun canım ❤❤
Canım hiç sıkma canını yaş nedeniyle bu testte risk durumu hep böyle çıkıyor ki zaten bu testler var ya da yok demiyorlar ihtimalin kaç kişide 1 olduğunu söylüyor. Ense kalınlığı ve burun kemiği bence testlerden daha önemli. Hayırlısıyla iyidir bebeğin üzülme

Folik asit 3 ay bitti bırak dedi doktor balık yağı ve birsuru vitamin iceren multivitamin e geçti birde D3 devam ediyorum.herkesin farklı oluyor bende demir eksikliği yok B12 eksikti 15 tane igne verdi 2 kaldı şuan
Ohh mis gibi, ben B12 kullandığımda hayatımın en güzel dönemiydi. Sinirleri rahatlatıyor
O multivitaminde folik asit okuyor zaten canım merak etme

Bebeğin hareketini hisseden arkadaşları okudukça ben de bi hevesleniyorum ama ortada bişey yok hala Nasıl bi his hareket gibi mi tam olarak

İkili testte free b hcg nın 50 nin üstü olursa kız altı olursa erkek dıyorlar ikili testi çıkanlar ve cınsıyetı bellı olanlar tutup tutmadıgına bakabılırmı acaba

Ben de öyle avutmaya çalışıyorum kendimi,yine de burda paylaşıp birşeyler duymak istiyor insan içimi rahatlattiniz sağolun

Demirinize falan bakiliptami verildi ilaç yoksa önlem amaçlı mi?omegada hangi marka kullaniyorsunuz
Yok bakılmadı doktorum 12 hafta itibariyle demir ilacına başlıyorum OMEGA 3 tavsiyesi veriyorum dedi demir ilacını verdi OMEGA içinde previt positive-omega önerdi onu aldım içinde 30 tane multivitamin 30 tane de OMEGA 3 var sabah bir tanesini akşam bir tanesini kullanıyorum

İkili testte free b hcg nın 50 nin üstü olursa kız altı olursa erkek dıyorlar ikili testi çıkanlar ve cınsıyetı bellı olanlar tutup tutmadıgına bakabılırmı acaba
Aaa öylemiymiş benim 104 çıktı ama 27 sinde doktor randevum sonucu da gösteremedim cinsiyet için tahminde bile bulunmadı Allah biliyor gönlümü kız olsun çok istiyorum tabi herşeyden önemlisi sağlıklı olması. Bu arada bende Ramzi, çin takvimi, Rus takvimi, yüzük testi falan hep kız çıktı bu teoriye göre de kız içimden geçen kız, 3 kere rüyamda kız gördüm, eşimin rüyaları çıkar genelde o erkek dedi ama rüyasında kız görmüş Bu kadar teori arasında erkek çıkarsa şaşırmayacağım

nub ramzi her şey kız tarot falları bile kız yüzük tuz makas testi kız mide bulantılarım sivilcelerim kız rüyalarımız kız ama sonuç erkek

nub ramzi her şey kız tarot falları bile kız yüzük tuz makas testi kız mide bulantılarım sivilcelerim kız rüyalarımız kız ama sonuç erkek
Yapma bunu yapmaaaa Ne efendim ? Duymadım ben ? Sağlıklı olsunlar inşallah canım ya gerisi önemli değil de benim mide bulantım pek yok rahat geçiriyorum hamileliği prilam kullanmadım bile hiç sivilce de pek yok erkek mi geliyo acaba

valla dediğin gibi ilk önce sağlıkları iyi olsun ama o kadar moda girmiştim ki kız olacak diye adı da hazırdı sonra hayal kırıklığı oldu doktor da genelde sağdan yumurtlayanlardan kız çıkar hadi bakalım demişti ben tabi kudurmaca hayallerim de o yönde olmuş ister istemez bu sefer oğlum için üzüldüm vicdan yaptım he çin takvimi rus takvimi japon takvimi onlar da tutmadı

Nub teorisi doğru çıkanlar varmı burda biri var tahmin etmiş bir çoğunun çıkmış sanki

Hahah senin aklına biraz da doktor girmiş sanki Ben ilk hamileliğimi öğrendiğimden beri kız hissediyorum ama biliyorum ki ben istediğim için böyle hissediyorum adı da hazır erkek olursa hiç düşünmemiştim şu ara düşünmeye başladım Daha önceden burda da söylemiştim vefat eden annemin ismini koymayı çok istiyorum biraz da ondan sanırım bu kız isteğim

Yarın 17eylul.Geçen yıl 17eylulde kaybettim 13haftalik bebeğimi.Cok üzülmüştüm.Unutulmuyormus iste.Tam 1 yıl olmuş.
Ve yarın dr kontrolüm var.Hem içim buruk hem de çok heyecanliyim.Sadece cok dua ediyorum inşallah çok güzel şeyler olur.Gorurum minnakimi.Belki cinsiyeti de kesinleşir.

ah canıım unutulmaz tabii ama yarın miniğin pıtır pıtır hareket edecek aynı gün sana bu sefer sevinç yaşatacak güzel anıların olacak bu seferr oğluna yeni doğacak miniğine sana eşine sağlıklı güzel ömürler versin allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…