2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Inşaallah canım.Hepimize inşallah.Icim kıpır kıpır bilmiyorum ki.Bakalim bizi şaşırtacak mi.Kiz demişti dr.Cok heyecanliyim.Once sağlıklı olması herşeyden önemli tabi.

Kızlar 14+5 olduk bugün baktım 1.5 kilo almışım. Göbüşüm böyle oldu artık. Küçücük göbüş bile insanı mutlu ediyor yaaa
Senin ki erkek göbeği mi ya, bayağı önde sanki
Maşallah canım benim göbeğim bayağı yayvan, hamile oldugum anlaşılmıyor

Kızlar 14+5 olduk bugün baktım 1.5 kilo almışım. Göbüşüm böyle oldu artık. Küçücük göbüş bile insanı mutlu ediyor yaaa
ayyy maşallah kızz ne güzellll olmuşşşş 400 gram almışım ala ala iştahım arttı arttı dedim yazıklar olsun valla

Kızlar bugğn kendi doktorumdan farklı bir perinatologa gittim. İyice inceledi. Senin plasenta rahim ağzını kapatmıyor kenarda ve yukarı çıkar dedi. Kanama alanı daha aşağıda dedi. Tek tek gösterdi en az 10 dk sürmüştür ultrason muayenesi.
İlk hamikeliğimde serklaj olmuştum dedim o yönden inceledi. Bu kanama alanı rahim ağzına doğru ilerlerse açılma yapabilir daha tehlikeli olur yarın dikişini atalım dedi.
Diğer doktorum kanama varken dikiş atılmaz demişti. Bu doktor atmamız daha iyi diyor. Lafam karman çorman oldu içim sıkıldı.
Önceki doktorum cinsiyeti kız demişti.
Bu erkek dedi. Şaşırdım al bak burda kocaman penisi dedi. Yüzde yüz dedi. Ekranı çok büyüterek tüm organlarını inceledi. 2.doktor daha iyi gibi gelsede, internette vajinal kanama varken serklaj yapılmaz yazıyor. Allah ım napcam şimdi ben.

Senin ki erkek göbeği mi ya, bayağı önde sanki
Maşallah canım benim göbeğim bayağı yayvan, hamile oldugum anlaşılmıyor
Ayy ne bileyim %80 erkek demisti 12.haftada anasını satayim nifty'de çıkmak bilmedi ki kesin bileyim sanki totom falanda cikti gibi
ayyy maşallah kızz ne güzellll olmuşşşş 400 gram almışım ala ala iştahım arttı arttı dedim yazıklar olsun valla
Ahahha ama sen başta kusmaktan hep kilo verdin minnoşum normal. Çok almak iyi değil ki zaten hep son aylarda alınıyormus

Cok geçmiş olsun. Insallah en doğru kararı verirsiniz. Benim de Sali günu randevum var.
Serklaj için tekrar konuşacağız. Karar vermek gerçekten çok zor. Rabbim yardımcımız olsun inşallah

Merhaba arkadaşlar, daha önceleri düşük yaşadığım için baya evhamlıyım 12+5 haftalık hamileyim, galiba covid geçiriyorum koku ve tat almam yok burun tıkanıklığım hariç iyiyim Allaha şükür. Gögüs şişliğim inmiş yada stres yada evham yaptıgım için mi bana öyle geliyor bilmiyorum. Gögüs ağrım yok, şişininde indiğini düşünüyorum normal mi acaba keşke eve US cihazı alsam da habire baksam belirtisi olmayan varmı acaba? şimdiden teşekkürler, Rabbim sağ salim yavrularımızı kucagımıza almamızı nasip etsin inşallah

İnşallah yarın çooook güzel haberlerle çıkarsınız,bu bebisi de sağ salim kucaginiza alırsınız ben bebek kaymetmedim ama annelik duygusu bir kere düşünce insanın içine doğmamış da olsa acısı oluyordur tahmin edebiliyorum .Allah bir daha yaşatmasın
İnşallah içinize en çok sinen ve hakkınızda haryirli olacak kararı verirsiniz

Kendi doktorun yada baska guvenecegin bir doktor ile tekrar mi konussan acaba ? Belki devamli bir kanama yok suanda diye oyle soylemistir . Cinsiyet konusunda cok sasirdim sen ne hissettin cinsiyetinde ?

Aaa ne güzel aynı dönemde doğuma girmiş olacağız cinsiyetini öğrenebildiniz mi
Erkemiş, bugğne kadar kız biliyordum.
Cok geçmiş olsun. Insallah en doğru kararı verirsiniz. Benim de Sali günu randevum var.
Serklaj için tekrar konuşacağız. Karar vermek gerçekten çok zor. Rabbim yardımcımız olsun inşallah
Amin canım. Düşünüp duruyorum keşke doktordan süre isteseydim yarına gün verdi

Erkemiş, bugğne kadar kız biliyordum.

Amin canım. Düşünüp duruyorum keşke doktordan süre isteseydim yarına gün verdi
valla ne diyeceğime şaşırdım kaldım hem cinsiyete hem doktorların ayrı fikirde olmamasına umarım en doğru kararı verirsiniz eşiniz ne düşünüyor bu konuda

Benım hamılelıgımın basından ıtıbaren her hafta gogsum bır ındı bır sıstı sakın olun ınaallah olumlu dusunun bebegınıze bırsey olmaz cok gecmıs olsun bol bol sıvı alın

Canım bende perinatolog takibindeyim gittiğin doktoru bilmiyorum tabi ki ama perinatologların cihazları normal ultrasonlardan çok daha farklı sende görmüşsündür farkı. İnternette yazan şeyler her zaman her hasta için geçerli değil bunu ilk gebeliğimde çok kez yaşayarak tecrübe ettim. Kanama alanım olduğu zaman benim doktorum ekranda gösterip eğer kesenin altında olsaydı burdan yol alır kanamayı büyütür ve bebeği düşürür demişti. Sanırım şimdiki doktorunun demek istediği de bu. Hakkında hayırlısı olsun Rabbim en doğru kararı verdirsin inşallah.

Kendi doktorun yada baska guvenecegin bir doktor ile tekrar mi konussan acaba ? Belki devamli bir kanama yok suanda diye oyle soylemistir . Cinsiyet konusunda cok sasirdim sen ne hissettin cinsiyetinde ?
Kendi doktoruma tekrar gitmek istemiyorum, kadın kanama varken yapmam dediyse yapmaz. Şuan leke var.
Kendi doktorum zaten hiç bu kadar incelemedi ultrason 2 dk sürerdi. Halbuki perinatolog. O yüzden cinsiyeti yanlış gördü heralde. Bu doktor tüm riskli işleri yapıyor insta da takip ediyorum. Benim kendi doktorum bi arkadsşım gitmişti histereskopiyi bile riskli diye ankaraya git demiş.
Kendim baştan erkek hissetmiştim ama kız deyince alışmıştım isim düşünüyordum

Hosgeldiniz Rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin . Gögus agrisi sisligi neden olmasi lazim ? Bende hamile olduguma dair hir belirti hic yok gibi

çok geçmiş olsun covid geçirmiş biri olarak diyorum ki bol c vitamini almaya çalışın, göğüs bir şişiyor bir iniyor ona hiç takılmayın. doktorunuz ne dedi bilmiyorum ama bana oksapar kullandırtmıştı covidken bebek beslenmesinde sorun olmasın diye

Aşı sonrası 21 saat sonra bendede usume tıtreme basladı atesım sımdı yok ama kalp atısım hızlandı sankı belkıde heyecandandır panık atakta var bende ınsallah etkıler hemen gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…