2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Senin kizin vardi oyle degil mi ? Erkek olmasina sevinmissin anladigim kadariyla Saglicakla gelsin minik adam bu doktorun soyledikleri bana daha iyi geldi , internette yazan herseyi kafana takma . Eger doktoru sevdiysen güven bence , hem serklaj yapsa bir zarari olmaz oyle degil mi ? Bu konuda cok bilgim yok

Bebeğin hareketini hisseden arkadaşları okudukça ben de bi hevesleniyorum ama ortada bişey yok hala Nasıl bi his hareket gibi mi tam olarak
Doktor ilk haraketlerin bagırsak haraketleri gibi karıştırabilirsiniz ayırt etmek zor dedi bende midem aşırı rahatken eşimin eli karnımdaydı o sıra böyle değişik bir his oldu karnımda pıt diye bebekti bence

Ben düşük sebebiyle oksapar kullanıyorum çok teşekkür ederim burun tıkanıklıgı hariç iyiyim şükürler olsun. Sadece çok evhamlıyım inince gögüslerim hemen kötü hissediyorum malesef

Sevindim mi sevinmedim mi ben de anlamadım. Kızım var bi tane.
Şu karmaşık durum strese soktu beni. Duygularım durdu. Sağlıkla vaktinde gelsi de cinsiyeti önemsemiyordum. Eşim sevindi ama
Serklaj kanamayı artırırsa diye korktum

Kızlar enfeksiyon için urinonvef i tek başına kullanmam yeterli olur mu? 2 gün önce idrar testi verdim bugün sonucu aldım yoğun enfeksiyon varmış. Doktorum azosilin diye bir antibiyotik verdi ancak daha önce burada urinonvef önerilmişti. Doktora sordum bu ilacı bilmiyodu. Enfeksiyon olup kullananlar bu ilaç tek başına yeterli oldu mu? Ya da Azosilin kullanan oldu mu?

Hosgeldiniz Rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin . Gögus agrisi sisligi neden olmasi lazim ? Bende hamile olduguma dair hir belirti hic yok gibi
Amiin inşallah hepimiz sağ salim kucagımıza alalım Benim gögsüm küçük zaten hamile kaldıktan sonra büyüdü ister istemez hissediyordum bugun indiğini görünce çok korktum birde hastalık var iyice stres yaptım galiba

Benım hamılelıgımın basından ıtıbaren her hafta gogsum bır ındı bır sıstı sakın olun ınaallah olumlu dusunun bebegınıze bırsey olmaz cok gecmıs olsun bol bol sıvı alın
Bol bol su içip meyve yiyorum çok teşekkür ederim. Benimde öyle dua ediyorum bolca

Çok geçmiş olsun canım İnşallah aldığın karar ne olursa olsun senin için en hayırlısı olur en iyisi olur. Sağsalim bebeğini kucağına alırsın şu kanama alanında kaybolur gider İnşallah ❤❤

Peki benim fırsattan istifade kızı anında erkeğe çevirmem

Cok geçmiş olsun canım.O haftada göğüs hassasiyeti azalmaya başlıyor.Bende öyle düşündüm.Cok korkmuştum.Daha önce düşük oldu benimde.Kovid için eğer şüphen varsa test yaptır.Ama biraz kendini dinle.

Amin canım inşallah.Yarini bi hayırla atlatsam.Soyle güzel bi haberle.

Kızlar ikinci gebelikte hareketleri bu haftada hisseden var mı?Ilkinde hiç hatırlamıyorum ama bunda çok erken geldi sanki.Tam göğüs altında pit pit atıyor.16+1 olacak yarın.

Amiin çok sağol canım
Peki benim fırsattan istifade kızı anında erkeğe çevirmem
Kafam bi milyon, onu hiç düşünememiştim sağol
Kızlar ikinci gebelikte hareketleri bu haftada hisseden var mı?Ilkinde hiç hatırlamıyorum ama bunda çok erken geldi sanki.Tam göğüs altında pit pit atıyor.16+1 olacak yarın.
Göğüs altına ulaşamaz göbek altında hissedebilirsin. Göğüs altına 25.haftada falan tekme atıyordu benim kız, pat oat bi vuruyordu ah diyordum aniden

Aşı sonrası 21 saat sonra bendede usume tıtreme basladı atesım sımdı yok ama kalp atısım hızlandı sankı belkıde heyecandandır panık atakta var bende ınsallah etkıler hemen gecer
Ay demeyin 20.inde bende aşı olucam. Bendede panik atak ve yoğun anksiyete bozukluğu var

Urinonvef aslında bir ilaç değil takviye edici gıda içindeki turna yemişi idrar ve vajina enfeksiyonlarına çok iyi geliyormuş doktoruma bizzat gösterdim çok iyi bu mutlaka kullan demişti tabiki onun yanında hergünin 2,5-3 litre bol su tüketmek lazım sık idrara çıkmak ve iyice kurulamak lazım vajinayı

Ay demeyin 20.inde bende aşı olucam. Bendede panik atak ve yoğun anksiyete bozukluğu var
Sızde oyle gecmez ınsallah cogu kısı belırtısız atlatıyo ben koronayıda bıraz agır atlatmıstım ondan heralde ama nabzım normal sımdı kendımı sakın tutamadım heralde

Sızde oyle gecmez ınsallah cogu kısı belırtısız atlatıyo ben koronayıda bıraz agır atlatmıstım ondan heralde ama nabzım normal sımdı kendımı sakın tutamadım heralde
Bende covid geçirdim ilk gün şiddetli eklem ağrıları ve baş ağrısı çekmiştim sonrasınra daha hafifti grip gibi ama çook nefes darlığım olmuştu

Biontek mi oldun canım? Bir arkadasım da emzirme döneminde oldu. Titreme nöbeti ve ates yapmış. 2 günde geçti dedi. Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…