Senin kizin vardi oyle degil mi ? Erkek olmasina sevinmissin anladigim kadariylaKendi doktoruma tekrar gitmek istemiyorum, kadın kanama varken yapmam dediyse yapmaz. Şuan leke var.
Kendi doktorum zaten hiç bu kadar incelemedi ultrason 2 dk sürerdi. Halbuki perinatolog. O yüzden cinsiyeti yanlış gördü heralde. Bu doktor tüm riskli işleri yapıyor insta da takip ediyorum. Benim kendi doktorum bi arkadsşım gitmişti histereskopiyi bile riskli diye ankaraya git demiş.
Kendim baştan erkek hissetmiştim ama kız deyince alışmıştım isim düşünüyordum
Doktor ilk haraketlerin bagırsak haraketleri gibi karıştırabilirsiniz ayırt etmek zor dediBebeğin hareketini hisseden arkadaşları okudukça ben de bi hevesleniyorum ama ortada bişey yok halaNasıl bi his hareket gibi mi tam olarak
Ben düşük sebebiyle oksapar kullanıyorum çok teşekkür ederim burun tıkanıklıgı hariç iyiyim şükürler olsun. Sadece çok evhamlıyım inince gögüslerim hemen kötü hissediyorum malesefçok geçmiş olsun covid geçirmiş biri olarak diyorum ki bol c vitamini almaya çalışın, göğüs bir şişiyor bir iniyor ona hiç takılmayın. doktorunuz ne dedi bilmiyorum ama bana oksapar kullandırtmıştı covidken bebek beslenmesinde sorun olmasın diye
Sevindim mi sevinmedim mi ben de anlamadım. Kızım var bi tane.Senin kizin vardi oyle degil mi ? Erkek olmasina sevinmissin anladigim kadariylaSaglicakla gelsin minik adam bu doktorun soyledikleri bana daha iyi geldi , internette yazan herseyi kafana takma . Eger doktoru sevdiysen güven bence , hem serklaj yapsa bir zarari olmaz oyle degil mi ? Bu konuda cok bilgim yok
Amiin inşallah hepimiz sağ salim kucagımıza alalımHosgeldinizRabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin . Gögus agrisi sisligi neden olmasi lazim ? Bende hamile olduguma dair hir belirti hic yok gibi
Bende kilo almaktan korkuyorum artık karnım çıkıyor benimde kilo aldım diye üzülüyordum 600 gr felan almışımayyy maşallah kızz ne güzellll olmuşşşş 400 gram almışım ala ala iştahım arttı arttı dedim yazıklar olsun valla
Bol bol su içip meyve yiyorum çok teşekkür ederim. Benimde öyle dua ediyorum bolcaBenım hamılelıgımın basından ıtıbaren her hafta gogsum bır ındı bır sıstı sakın olun ınaallah olumlu dusunun bebegınıze bırsey olmaz cok gecmıs olsun bol bol sıvı alın
Çok geçmiş olsun canımKızlar bugğn kendi doktorumdan farklı bir perinatologa gittim. İyice inceledi. Senin plasenta rahim ağzını kapatmıyor kenarda ve yukarı çıkar dedi. Kanama alanı daha aşağıda dedi. Tek tek gösterdi en az 10 dk sürmüştür ultrason muayenesi.
İlk hamikeliğimde serklaj olmuştum dedim o yönden inceledi. Bu kanama alanı rahim ağzına doğru ilerlerse açılma yapabilir daha tehlikeli olur yarın dikişini atalım dedi.
Diğer doktorum kanama varken dikiş atılmaz demişti. Bu doktor atmamız daha iyi diyor. Lafam karman çorman oldu içim sıkıldı.
Önceki doktorum cinsiyeti kız demişti.
Bu erkek dedi. Şaşırdım al bak burda kocaman penisi dedi. Yüzde yüz dedi. Ekranı çok büyüterek tüm organlarını inceledi. 2.doktor daha iyi gibi gelsede, internette vajinal kanama varken serklaj yapılmaz yazıyor. Allah ım napcam şimdi ben.
Peki benim fırsattan istifade kızı anında erkeğe çevirmemSevindim mi sevinmedim mi ben de anlamadım. Kızım var bi tane.
Şu karmaşık durum strese soktu beni. Duygularım durdu. Sağlıkla vaktinde gelsi de cinsiyeti önemsemiyordum. Eşim sevindi ama
Serklaj kanamayı artırırsa diye korktum
Cok geçmiş olsun canım.O haftada göğüs hassasiyeti azalmaya başlıyor.Bende öyle düşündüm.Cok korkmuştum.Daha önce düşük oldu benimde.Kovid için eğer şüphen varsa test yaptır.Ama biraz kendini dinle.Merhaba arkadaşlar, daha önceleri düşük yaşadığım için baya evhamlıyım 12+5 haftalık hamileyim, galiba covid geçiriyorum koku ve tat almam yok burun tıkanıklığım hariç iyiyim Allaha şükür. Gögüs şişliğim inmiş yada stres yada evham yaptıgım için mi bana öyle geliyor bilmiyorum. Gögüs ağrım yok, şişininde indiğini düşünüyorum normal mi acabakeşke eve US cihazı alsam da habire baksam belirtisi olmayan varmı acaba? şimdiden teşekkürler, Rabbim sağ salim yavrularımızı kucagımıza almamızı nasip etsin inşallah
Amin canım inşallah.Yarini bi hayırla atlatsam.Soyle güzel bi haberle.İnşallah yarın çooook güzel haberlerle çıkarsınız,bu bebisi de sağ salim kucaginiza alırsınız ben bebek kaymetmedim ama annelik duygusu bir kere düşünce insanın içine doğmamış da olsa acısı oluyordur tahmin edebiliyorum .Allah bir daha yaşatmasın
İnşallah içinize en çok sinen ve hakkınızda haryirli olacak kararı verirsiniz
Amiin çok sağol canımÇok geçmiş olsun canımİnşallah aldığın karar ne olursa olsun senin için en hayırlısı olur en iyisi olur. Sağsalim bebeğini kucağına alırsın şu kanama alanında kaybolur gider İnşallah ❤❤
Peki benim fırsattan istifade kızı anında erkeğe çevirmem
Göğüs altına ulaşamaz göbek altında hissedebilirsin. Göğüs altına 25.haftada falan tekme atıyordu benim kız, pat oat bi vuruyordu ah diyordum anidenKızlar ikinci gebelikte hareketleri bu haftada hisseden var mı?Ilkinde hiç hatırlamıyorum ama bunda çok erken geldi sanki.Tam göğüs altında pit pit atıyor.16+1 olacak yarın.
Ay demeyin 20.inde bende aşı olucam. Bendede panik atak ve yoğun anksiyete bozukluğu varAşı sonrası 21 saat sonra bendede usume tıtreme basladı atesım sımdı yok ama kalp atısım hızlandı sankı belkıde heyecandandır panık atakta var bende ınsallah etkıler hemen gecer
Urinonvef aslında bir ilaç değil takviye edici gıda içindeki turna yemişi idrar ve vajina enfeksiyonlarına çok iyi geliyormuş doktoruma bizzat gösterdim çok iyi bu mutlaka kullan demişti tabiki onun yanında hergünin 2,5-3 litre bol su tüketmek lazım sık idrara çıkmak ve iyice kurulamak lazım vajinayıKızlar enfeksiyon için urinonvef i tek başına kullanmam yeterli olur mu? 2 gün önce idrar testi verdim bugün sonucu aldım yoğun enfeksiyon varmış. Doktorum azosilin diye bir antibiyotik verdi ancak daha önce burada urinonvef önerilmişti. Doktora sordum bu ilacı bilmiyodu. Enfeksiyon olup kullananlar bu ilaç tek başına yeterli oldu mu? Ya da Azosilin kullanan oldu mu?
Sızde oyle gecmez ınsallah cogu kısı belırtısız atlatıyo ben koronayıda bıraz agır atlatmıstım ondan heralde ama nabzım normal sımdı kendımı sakın tutamadım heraldeAy demeyin 20.inde bende aşı olucam. Bendede panik atak ve yoğun anksiyete bozukluğu var
Bende covid geçirdim ilk gün şiddetli eklem ağrıları ve baş ağrısı çekmiştim sonrasınra daha hafifti grip gibi ama çook nefes darlığım olmuştuSızde oyle gecmez ınsallah cogu kısı belırtısız atlatıyo ben koronayıda bıraz agır atlatmıstım ondan heralde ama nabzım normal sımdı kendımı sakın tutamadım heralde
Biontek mi oldun canım? Bir arkadasım da emzirme döneminde oldu. Titreme nöbeti ve ates yapmış. 2 günde geçti dedi. Geçmiş olsunSızde oyle gecmez ınsallah cogu kısı belırtısız atlatıyo ben koronayıda bıraz agır atlatmıstım ondan heralde ama nabzım normal sımdı kendımı sakın tutamadım heralde
Bendede nefes darlıgı ellerde ayaklarda uyuşma gıbı bır cok aklıma gelmeyen belırtıler olmuştuBende covid geçirdim ilk gün şiddetli eklem ağrıları ve baş ağrısı çekmiştim sonrasınra daha hafifti grip gibi ama çook nefes darlığım olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?