2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Merhabalar çok geçmiş olsun öncelikle. Ben de Proluton iğne vurdum 2 kere. Progestan 3 ay boyunca günde 2 kere kullandım. Dün gittiğimiz perinatolog progestanı bırakabileceğimi şimdilik söyledi. Son 2 haftadır kanamam olmadı çok şükür. Ama takip edeceğiz. Plesantanın yukarı çıkmasını bekleyeceğiz dedi. Şimdilik biraz daha sakin ilerliyoruz. İnşallah rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder. Herkesin iyi dilekleri için çok teşekkür ederim.

Ben bir de bir şey sormak istiyorum benim mide bulantılarım çok arttı. Üstelik 3.ayda arttı çok ilginç değil mi, herkes bitecek demişti ama istifra etmeye devam ediyorum sabahları. Bunun için bir şey kullanan var mı?

Çok geçmiş olsun canım. Bu serkilajı yıllar önce teyzeme yapmışlar ondan biliyorum. Öncesinde iki çocuk düşürmüş. Doktor doktor gezmiş o dönemde bu zaman kadar bilinen bir yöntem değil tabii. En son bir doktor böyle bir tedavi önermiş ve şimdi 2 çocugu var bu yöntemle. Umarım hakkında en dogru kararı verirsin. Önceki dogumda bu sekilde uygulama yapılmış mıydı?

Sevgili anneler bir şey soracam. Dün kontrole gittim doktorum bir sorun yok dedi ama bu hafta rahim ağzinin daha geniş olduğunu hissediyorum fitil koyunca da anlıyorum. Bunun sebebi ne olabilir? Kötü bir şeye mi işaret ediyor?

Kızlar vajinal kaşıntı ve Enfeksiyon için hamilelikte ne kullanılıyor acaba yaşayan oldu mu. Ben genelde travacort krem kullanıyordum ama o da hamileyken kullanılmıyomuş

Kızlar vajinal kaşıntı ve Enfeksiyon için hamilelikte ne kullanılıyor acaba yaşayan oldu mu. Ben genelde travacort krem kullanıyordum ama o da hamileyken kullanılmıyomuş
benim doktorum sürekli olmayacak şekilde arada kullan kendini rahatlat dedi mexader kullanıyorum egzema var bikini bölgemde yoğun da arada travazol arada mexader rahatlatıyor kudurma zamanlarında

Inan bende ne olduğunu anlamadım çok degisik bişeydi.

Yapılmıştı rahim ağzı kısalmıştı

benim doktorum sürekli olmayacak şekilde arada kullan kendini rahatlat dedi mexader kullanıyorum egzema var bikini bölgemde yoğun da arada travazol arada mexader rahatlatıyor kudurma zamanlarında
Ya felaketim bende travazol C grubu
gösteriyor gebelik kategorisinde diye sürmedim haftaya gidecem doktora da sirkeli su kulalnıyorum ama yine de geçmedi

Selam ben 29 yaşındayım :) oğlum tahmini doğumu doğum günüm olan 24 şubatta doğacak. İstanbul ilk çocuğum nipt testi yaptırdım isteyen ihtiyacı olana bu konuda edindiğim bilgileri aktarabilirim burada nipt yaptıran kimse bulamamıştım ben bilgi alamamıştım sevgiler....

Canım bi uzmana daha görünebilirsin ya da en azından kanama varken serklaj yapılır mı onu araştır. Serklaj ciddi bi işlem durduk yere hiç bi perinatologun yapacağını sanmıyorum. Mutlaka gerekli görmüştür doktor kendine de güveniyodur gibi geldi sonuçta herkes de yapamıyo.
Cinsiyetiniz de tekrardan hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah

Tesekkur ederiz gecen hafta bagdas kurmus oturuyordu meditasyondaydi yavrum bu hafta yuzucu modda
Benimkide bu en son gittiğimde bacak bacak üstüne atmış ve elini enseye koymuş uyuyordu doktor uyumasa cinsiyet gorme ihtimali olabilirdi ama uyuyor bir dahaki haftaya dedi

Aşı sonrası 21 saat sonra bendede usume tıtreme basladı atesım sımdı yok ama kalp atısım hızlandı sankı belkıde heyecandandır panık atakta var bende ınsallah etkıler hemen gecer
Dün akşam benim de çok zor geçti.ateşim çıktı çok değildi ama üşüme titreme çok oldu.bugün öğleden sonra rahatladım. Bende sadece hafif soğuk algınlığımgibi bi etki kaldı. Burnum akıyo arada bi öksürüyorum

Yanma ağrı yoksa bence yeterli olur. Ama bol bol su da iç. Çok çok yoğunsa o zaman antibiyotikten sonra koruma amaçlı alabilirsin

Kızlar ikinci gebelikte hareketleri bu haftada hisseden var mı?Ilkinde hiç hatırlamıyorum ama bunda çok erken geldi sanki.Tam göğüs altında pit pit atıyor.16+1 olacak yarın.
Ben baya hissediyorum artık canım. 2 haftadır az az vardı ama son 2-3 gündür artık her gün kendini hissetttiriyo ama benim baya altta kasık bölgesinde göbek deliğinin 4-5 parmak altında

Niaouli yağı inanılmaz ferahlatıyor canım. Hem de doğal. Hem enfeksiyon hem mantar için çok etkili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…