Bıontec oldum bende sımdılık ates yok ama tıtreme oluyor ayaga kalktıkca cok teşekkür ederımBiontek mi oldun canım? Bir arkadasım da emzirme döneminde oldu. Titreme nöbeti ve ates yapmış. 2 günde geçti dedi. Geçmiş olsun
Merhabalar çok geçmiş olsun öncelikle. Ben de Proluton iğne vurdum 2 kere. Progestan 3 ay boyunca günde 2 kere kullandım. Dün gittiğimiz perinatolog progestanı bırakabileceğimi şimdilik söyledi. Son 2 haftadır kanamam olmadı çok şükür. Ama takip edeceğiz. Plesantanın yukarı çıkmasını bekleyeceğiz dedi. Şimdilik biraz daha sakin ilerliyoruz. İnşallah rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder. Herkesin iyi dilekleri için çok teşekkür ederim.Merhaba
Ben de 3 haftadır yaşıyorum, ilk yaşadığımda çok korkmuştum gece bir kalktım pijamam kan içinde, acile gittim 2 gün hastanede yattım, plasenta aşağıda dedi. Geçti gibi oldu bir hagta sonra tekrar kamama oldu. Bu sefer de 1 gün hastanede yattım. Vajinal kültür aldı enfeksiyon çıktı oda etkili oluyormuş antibiyotik kullanıyorum. Haftada bir Proluton iğne oluyorum. Günde 3 progestan. Doktor hiç kalkma diyor ama tüm gün de yatmıyorum. Hiç bir iş yapmıyorum. Bugün kanama bitti gibi, inşallah tekrar olmaz. Plasenta yukarı çıkar inşallah.
Size neler verdi doktor
Çok geçmiş olsun canım. Bu serkilajı yıllar önce teyzeme yapmışlar ondan biliyorum. Öncesinde iki çocuk düşürmüş. Doktor doktor gezmiş o dönemde bu zaman kadar bilinen bir yöntem değil tabii. En son bir doktor böyle bir tedavi önermiş ve şimdi 2 çocugu var bu yöntemle. Umarım hakkında en dogru kararı verirsin. Önceki dogumda bu sekilde uygulama yapılmış mıydı?Kendi doktoruma tekrar gitmek istemiyorum, kadın kanama varken yapmam dediyse yapmaz. Şuan leke var.
Kendi doktorum zaten hiç bu kadar incelemedi ultrason 2 dk sürerdi. Halbuki perinatolog. O yüzden cinsiyeti yanlış gördü heralde. Bu doktor tüm riskli işleri yapıyor insta da takip ediyorum. Benim kendi doktorum bi arkadsşım gitmişti histereskopiyi bile riskli diye ankaraya git demiş.
Kendim baştan erkek hissetmiştim ama kız deyince alışmıştım isim düşünüyordum
benim doktorum sürekli olmayacak şekilde arada kullan kendini rahatlat dedi mexader kullanıyorum egzema var bikini bölgemde yoğun da arada travazol arada mexader rahatlatıyor kudurma zamanlarındaKızlar vajinal kaşıntı ve Enfeksiyon için hamilelikte ne kullanılıyor acaba yaşayan oldu mu. Ben genelde travacort krem kullanıyordum ama o da hamileyken kullanılmıyomuş
Inan bende ne olduğunu anlamadım çok degisik bişeydi.Amiin çok sağol canım
Kafam bi milyon, onu hiç düşünememiştim sağol
Göğüs altına ulaşamaz göbek altında hissedebilirsin. Göğüs altına 25.haftada falan tekme atıyordu benim kız, pat oat bi vuruyordu ah diyordum aniden
Yapılmıştı rahim ağzı kısalmıştıÇok geçmiş olsun canım. Bu serkilajı yıllar önce teyzeme yapmışlar ondan biliyorum. Öncesinde iki çocuk düşürmüş. Doktor doktor gezmiş o dönemde bu zaman kadar bilinen bir yöntem değil tabii. En son bir doktor böyle bir tedavi önermiş ve şimdi 2 çocugu var bu yöntemle. Umarım hakkında en dogru kararı verirsin. Önceki dogumda bu sekilde uygulama yapılmış mıydı?
Ya felaketim bende travazol C grububenim doktorum sürekli olmayacak şekilde arada kullan kendini rahatlat dedi mexader kullanıyorum egzema var bikini bölgemde yoğun da arada travazol arada mexader rahatlatıyor kudurma zamanlarında
Selam ben 29 yaşındayım :) oğlum tahmini doğumu doğum günüm olan 24 şubatta doğacak. İstanbul ilk çocuğum nipt testi yaptırdım isteyen ihtiyacı olana bu konuda edindiğim bilgileri aktarabilirim burada nipt yaptıran kimse bulamamıştım ben bilgi alamamıştım sevgiler....@Gunes4444 @Dilek1934 cicilerim ankette erkek işaretlemeye davet ediliyorsunuz
Ankette erkek işaretleyip tabloda olmayanlar, aranızda Mart 2022 doğum yapacak var ise tahmini doğum tarihi, kaçıncı çocuk, yaş, şehir bilgilerini yazarsa çok sevinirim.
Bunickcokmuuzunoldune @Ayse053 @SheIsOnHerWay @1ceylin @zeynepogrtmn @K U Y T U @Justjustice @Teletabiii @prensesasyam @Kubraftm @Flnkss @Birliayenen1314
@beyazlale1234
kız nisan annelerindesin biizim tablomuzda üçüz işaretleyip neden istatistiğimizi bozuyorsuuuunsonuçları merak ediyorsan sonuçları göster seçeneği var öyle de görebilirdiiin ama doğum marta kayacaksa ekleyelim 3 çocuğunla seni @NAZ20
NOT: Erkek veya kız çocuğu kocaman olup anketi yanıtlayanlar tabloya davetimi dikkate almayabilir birkaç kişi gördüm çünküü :)
Tesekkur ederiz gecen hafta bagdas kurmus oturuyordu meditasyondaydi yavrum bu hafta yuzucu moddaYine yüz üstü yatan bı bebiş ve kız. Sanırım bu teori tutuyor. Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inss
Benim free bhcg 27 idi bebegim kizİkili testte free b hcg nın 50 nin üstü olursa kız altı olursa erkek dıyorlar ikili testi çıkanlar ve cınsıyetı bellı olanlar tutup tutmadıgına bakabılırmı acaba
Merhaba canım bende ikinci dozu seninle aynı gün akşam oldum. Kol ağrısı var hafif birde uykun geliyor süreklibende minigi bir haftadan fazladır hissediyorum. Pitir pıtır içerde hareketler dışarda henüz değil
Canım bi uzmana daha görünebilirsin ya da en azından kanama varken serklaj yapılır mı onu araştır. Serklaj ciddi bi işlem durduk yere hiç bi perinatologun yapacağını sanmıyorum. Mutlaka gerekli görmüştür doktor kendine de güveniyodur gibi geldi sonuçta herkes de yapamıyo.Kızlar bugğn kendi doktorumdan farklı bir perinatologa gittim. İyice inceledi. Senin plasenta rahim ağzını kapatmıyor kenarda ve yukarı çıkar dedi. Kanama alanı daha aşağıda dedi. Tek tek gösterdi en az 10 dk sürmüştür ultrason muayenesi.
İlk hamikeliğimde serklaj olmuştum dedim o yönden inceledi. Bu kanama alanı rahim ağzına doğru ilerlerse açılma yapabilir daha tehlikeli olur yarın dikişini atalım dedi.
Diğer doktorum kanama varken dikiş atılmaz demişti. Bu doktor atmamız daha iyi diyor. Lafam karman çorman oldu içim sıkıldı.
Önceki doktorum cinsiyeti kız demişti.
Bu erkek dedi. Şaşırdım al bak burda kocaman penisi dedi. Yüzde yüz dedi. Ekranı çok büyüterek tüm organlarını inceledi. 2.doktor daha iyi gibi gelsede, internette vajinal kanama varken serklaj yapılmaz yazıyor. Allah ım napcam şimdi ben.
Benimkide bu en son gittiğimde bacak bacak üstüne atmış ve elini enseye koymuş uyuyordu doktor uyumasa cinsiyet gorme ihtimali olabilirdi ama uyuyor bir dahaki haftaya dediTesekkur ederiz gecen hafta bagdas kurmus oturuyordu meditasyondaydi yavrum bu hafta yuzucu modda
Dün akşam benim de çok zor geçti.ateşim çıktı çok değildi ama üşüme titreme çok oldu.bugün öğleden sonra rahatladım. Bende sadece hafif soğuk algınlığımgibi bi etki kaldı. Burnum akıyo arada bi öksürüyorumAşı sonrası 21 saat sonra bendede usume tıtreme basladı atesım sımdı yok ama kalp atısım hızlandı sankı belkıde heyecandandır panık atakta var bende ınsallah etkıler hemen gecer
Yanma ağrı yoksa bence yeterli olur. Ama bol bol su da iç. Çok çok yoğunsa o zaman antibiyotikten sonra koruma amaçlı alabilirsinKızlar enfeksiyon için urinonvef i tek başına kullanmam yeterli olur mu? 2 gün önce idrar testi verdim bugün sonucu aldım yoğun enfeksiyon varmış. Doktorum azosilin diye bir antibiyotik verdi ancak daha önce burada urinonvef önerilmişti. Doktora sordum bu ilacı bilmiyodu. Enfeksiyon olup kullananlar bu ilaç tek başına yeterli oldu mu? Ya da Azosilin kullanan oldu mu?
Ben baya hissediyorum artık canım. 2 haftadır az az vardı ama son 2-3 gündür artık her gün kendini hissetttiriyoKızlar ikinci gebelikte hareketleri bu haftada hisseden var mı?Ilkinde hiç hatırlamıyorum ama bunda çok erken geldi sanki.Tam göğüs altında pit pit atıyor.16+1 olacak yarın.
Niaouli yağı inanılmaz ferahlatıyor canım. Hem de doğal. Hem enfeksiyon hem mantar için çok etkiliKızlar vajinal kaşıntı ve Enfeksiyon için hamilelikte ne kullanılıyor acaba yaşayan oldu mu. Ben genelde travacort krem kullanıyordum ama o da hamileyken kullanılmıyomuş
Paşa modundaymis bebişBenimkide bu en son gittiğimde bacak bacak üstüne atmış ve elini enseye koymuş uyuyordu doktor uyumasa cinsiyet gorme ihtimali olabilirdi ama uyuyor bir dahaki haftaya dedi
Titreme dediğiniz nasıl oluyor acaba anlatır mısınızBıontec oldum bende sımdılık ates yok ama tıtreme oluyor ayaga kalktıkca cok teşekkür ederım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?