2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ayy herkesde yan etkiler var ya korkuyorum nasıl olucam ben aşı

Canım hiç panik olma diğer gruplarda olan hamilelerde hiç yan etkisi olmayan da oldu. Ben bu ara sürekli kusuyorum zaten bağışıklığım yerlerdeydi. Ona rağmen dün öğlen oldum bugün öğlene tamemen geçti üşüme titreme. Hafif soğuk algınlığı etkisi kaldı bende bir tek

İşte koronanın bır versiyonu yasanıyo asıdada yan etkı cok olunca antıkorda cok oluyo dıyolarda hayırlısı benımde usume tıtreme azaldı bıde benım ılk doz ıkıncıyı yaptırmasammı bıle dıyorum

Endiselenme canim bende dun oldum sadece kolum agridi asidan 2 saat sonra basladi ama gece uzerine bile yattim. Bugunde hic agrim yok suan kolumu kaldirinca bile
Tabi dun yasadigim kanama stres heyecan korku asiyi unutturdu sanirim ama cok sukur iyiyim bugun Herkeste farkli olur etkisi ama ne yalan soylim aşı oldum tek basimaydim hic beklemedim ve arabaya gidince biraz fena oldum dedim beklersem daha kotu olurum hemen kafami dagitim dedim yola ciktim eve geldim zaten yakindi. Yani asidan sonra seni rahatlatan seyler yap fazla dusunmemeye calis hakkimizda hayirlisi 2.dozda 3 hafta sonra bakalim

Güzel anne adayları sürekli canım bi meyve var onu çekiyor.Yazmadım canınız çeker sizinde diye baba adaylarını yollara düşürmeyeyim.Ekşi ekşi bi canim cekiyor

Ben baya hissediyorum artık canım. 2 haftadır az az vardı ama son 2-3 gündür artık her gün kendini hissetttiriyo ama benim baya altta kasık bölgesinde göbek deliğinin 4-5 parmak altında
Bende kasikta solda hissettim önce.Demekki yukarda hissettiğim başka bişeydi canım.

Evet gerekli gördü ama ben erteledim biraz. Bi doktora daha gidicem.
Niaouli yağı inanılmaz ferahlatıyor canım. Hem de doğal. Hem enfeksiyon hem mantar için çok etkili
Mantara iyi geliyorsa ben de alayım hamikeyken zararsızsa tabi

Ben baya hissediyorum artık canım. 2 haftadır az az vardı ama son 2-3 gündür artık her gün kendini hissetttiriyo ama benim baya altta kasık bölgesinde göbek deliğinin 4-5 parmak altında
Benim ilk gebelik de o hissetme nasıl oluyor ne tür bir his ? Ben emin olamıyorum bebiş mi bağırsaklar mı

Cok
Canım çok acı istiyor ya ağzım kavrulsun istiyorum acıdan Normal değilim ben
Çok midem bulanınca bende hemen acı istiyorum.Sanki.icimi bastırıyor.Üstüne tatlı istiyor ama öyle şerbetli falan değil.Kakaolu olacak.Sonra aklım eksiye kayıyor.Ama finali lavaboda yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…