2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Haftaya erteledim, doktorum da dedi içine sinmediyse başka doktorlara da danış diye.
Sen neden karar veremedin kanaman da yok
İlk hamilegimde olduğu için tedbir amaçlı simdi yapılmasını önerdi iki doktor. Diğeri de o tüp bebekti o başka bu başka dedi. Her hamilelik te olacak diye bir şart yok dedi. Serklaj da bir operasyon hersey olabilir dedi. Ben de o yüzden karar veremedim. Gecen cuma rahim ağzını tekrar ölçtü 43mm cikti. Serklaj dan sonra sürekli yatmam mi gerekiyor. Sen nasil yaşadın?

Cok
Çok midem bulanınca bende hemen acı istiyorum.Sanki.icimi bastırıyor.Üstüne tatlı istiyor ama öyle şerbetli falan değil.Kakaolu olacak.Sonra aklım eksiye kayıyor.Ama finali lavaboda yapıyorum
Mide bulantısı dışında aynı benim durumum acı biber alıcam alıcam unutuyorum hep. Tüp çikolata favorim bu ara

Acaba doktorun yazdığı azosilin adlı antibiyotiğe hiç başlamasam mı urinonvef ne kadar sürede enfeksiyonu keser acaba eğer tek başına yeterli olacaksa sadece bunu kullanayım açıkçası enfesksiyon düşüğe sebep oluyo diye çok korkuyorum

Paşa modundaymis bebiş haftaya guzel haberlerini beklioruz o halde bir erkek edasi var sankim
Kıza benziyor dedi doktor ama cinsiyet ayrımı yapmıyoruz sadece birşeyler alasim geliyor yeşil beyaz mor ve sarı krem alıyorum mavi pembe secemiyorum inşallah tek derdim bu olur

Kizlar akşamları karnım ağrıyor migdem bulanıyor gibi oluyor ama hep akşamları huzursuzluk karnimda sanki sabah genel olarak iyiyim öğleden sonra başlıyor huysuzluk üstüme

Kaçıncı doz oldun canım?
Benim ilk dozdan sonra sadece kol ağrısı olmuştu.

Yanma ağrı yoksa bence yeterli olur. Ama bol bol su da iç. Çok çok yoğunsa o zaman antibiyotikten sonra koruma amaçlı alabilirsin
Canım çok hafif arada ağrı oluyo o şekil de fark ettim yani gün içinde 5-6 defa saniyelik ağrı ama doktor enfeksiyonun yoğun dedi. Azosilin 30 tablet açıkçası içmek içimden gelmiyo günde 2 defa kullan dedi sonra tekrar teste gelmemi istedi. hijyene o kadar dikkat ediyorum ama yine de oluyo sanırım su içemiyorum o yüzden sürekli tekrarlıyo

Canım birde urinonvef idrara sık mı çıkartıyo dünden beri kullanıyorum sabah akşam şeklinde özellikle bugün afedersin sabahtan beri defalarca gittim neredeyse yarım saatte bir

Riskine göre değişiyor, ben ilk hamileliğimde tamamen yatmadım ama dikkatli oldum hep. 43mm iyiymiş, ilk hamilelikte kısalmadıysa sanki risk yok gibiymiş.
ben yine yürek yedim bu akşam prilam almadan deneme yapacağım yarına sersefil halde yazarım kızlar
Biz 16.haftaya girdik neden geçmedi bu bulantı acaba

Riskine göre değişiyor, ben ilk hamileliğimde tamamen yatmadım ama dikkatli oldum hep. 43mm iyiymiş, ilk hamilelikte kısalmadıysa sanki risk yok gibiymiş.

Biz 16.haftaya girdik neden geçmedi bu bulantı acaba
bu yılın oğlanları sözleşmiş gibi annelerini çalkalamaya ant içmiş heralde

Kizlar akşamları karnım ağrıyor migdem bulanıyor gibi oluyor ama hep akşamları huzursuzluk karnimda sanki sabah genel olarak iyiyim öğleden sonra başlıyor huysuzluk üstüme
Canım benim de aynen öyle uyanınca bulantı yok ama öğlenden sonra başlıyo huzursuzluk da aynı şekilde akşamları

Kanama rahim agzinda miymis ? Daha icerdeyse birsey yapmaz. Hem o kadar ünlü bir doktor bilincsiz hareket etmez sanirim . Ama ölcum yapti mi ? Gerek var miymis yani ?

ben yine yürek yedim bu akşam prilam almadan deneme yapacağım yarına sersefil halde yazarım kızlar

Ben dün gece bir suru antibiyotik ictim gun icinde vitamin aspirin felan toplam 7 ilaç, bari prilam içmiyim dedim.. Az önce üçüncü kez lavabodaydim.. icmemezlik yapma bence... Ben yandim sen yanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…