Napıyorsun ilaç falan da almıyorum benCanım benim de aynen öyle uyanınca bulantı yok ama öğlenden sonra başlıyo huzursuzluk da aynı şekilde akşamları
Çok şükür rahim ağzında kanama, açılma yok alttan 35 mm çıktı. Kanama üstte. Ama bu kanama alanı gitmez bence, aşağı doğru ilerlerse rahme üstten açılma yapar o zaman bişey yapamayız dedi. Allah korusun.Kanama rahim agzinda miymis ? Daha icerdeyse birsey yapmaz. Hem o kadar ünlü bir doktor bilincsiz hareket etmez sanirim . Ama ölcum yapti mi ? Gerek var miymis yani ?
Hangi sehirdesiniz yazın burda birileri öneri verebilirÇok şükür rahim ağzında kanama, açılma yok alttan 35 mm çıktı. Kanama üstte. Ama bu kanama alanı gitmez bence, aşağı doğru ilerlerse rahme üstten açılma yapar o zaman bişey yapamayız dedi. Allah korusun.
Doktor riskli işleri çok yapıyor. Anne karnındaki bebeğe akciğer ameliyatı yapmış ve bu şekildeki yaşayan bebek
Türkiye de tekmiş haberlerde okudum az önce.
Watsaptan yazmıştım akşam kanama varken serklaj zararlı mı diye?
Oda demiş ki
Ben size açıklamıştım. Ama size yarın işlem yapmayalım. İki üç doktora daha danışın içiniz rahat etsin demiş.
Ben de onun için değil de psikolojik yönden hazır değilim haftaya atalım dedim. Oda:haftayayı beklerken mutlaka başka hekim arkadaşlara danışın yazmış
Kime gideyim bilemedim ki
Doğru. KonyadayımHangi sehirdesiniz yazın burda birileri öneri verebilir
Enfeksiyonun çook yogunsa antibiyotik kullan canım ben dişimdeki apseden dolayı 12 gündür sabah akşam antibiyotik kullanıyorum doktorum hiçbir şey olmaz merak etme demişti enfeksiyon bebeğe daha zararlı antibiyotik-urinonvef-bol su. Bu üçünü kullan en kısa zamanda enfeksiyonun geçer inşallah iç çamaşırını sık değiştir ve dediğim gibi iyi kurula ıslak kalmasın alt bölgen :)Acaba doktorun yazdığı azosilin adlı antibiyotiğe hiç başlamasam mı urinonvef ne kadar sürede enfeksiyonu keser acaba eğer tek başına yeterli olacaksa sadece bunu kullanayım açıkçası enfesksiyon düşüğe sebep oluyo diye çok korkuyorum
Çıkartır tabi canım ve bu iyi bişey sık idrara çıkarsan bakteri ve enfeksiyonuda azaltırsın bol su içersen de çok çıkarsın ben öyleydim ve geçti ara ara tekrarlamasın diye bir tane içiyorum canımCanım birde urinonvef idrara sık mı çıkartıyo dünden beri kullanıyorum sabah akşam şeklinde özellikle bugün afedersin sabahtan beri defalarca gittim neredeyse yarım saatte bir
Gaviscon şurup iç canım yada yarım bardak soğuk süt yanmayı azaltır :)Bugun oglen canim cok istiyor diye dayanamayip baharatlı soslu makarna yemiştim. Suan oyle kotu midem yaniyor ki bir daha asla yiyemem....
Çok şükür rahim ağzında kanama, açılma yok alttan 35 mm çıktı. Kanama üstte. Ama bu kanama alanı gitmez bence, aşağı doğru ilerlerse rahme üstten açılma yapar o zaman bişey yapamayız dedi. Allah korusun.
Doktor riskli işleri çok yapıyor. Anne karnındaki bebeğe akciğer ameliyatı yapmış ve bu şekildeki yaşayan bebek
Türkiye de tekmiş haberlerde okudum az önce.
Watsaptan yazmıştım akşam kanama varken serklaj zararlı mı diye?
Oda demiş ki
Ben size açıklamıştım. Ama size yarın işlem yapmayalım. İki üç doktora daha danışın içiniz rahat etsin demiş.
Ben de onun için değil de psikolojik yönden hazır değilim haftaya atalım dedim. Oda:haftayayı beklerken mutlaka başka hekim arkadaşlara danışın yazmış
Kime gideyim bilemedim ki
İçerde bir şey kayıyor gibi oluyo başlarda sonrasında yavaş yavaş pıt pıt vuruyoBenim ilk gebelik de o hissetme nasıl oluyor ne tür bir his ? Ben emin olamıyorum bebiş mi bağırsaklar mı
2. Dozu oldumKaçıncı doz oldun canım?
Benim ilk dozdan sonra sadece kol ağrısı olmuştu.
Ben hiç dikkat etmedim canım ama söktürdüğü için çıkarıyo olabilirCanım birde urinonvef idrara sık mı çıkartıyo dünden beri kullanıyorum sabah akşam şeklinde özellikle bugün afedersin sabahtan beri defalarca gittim neredeyse yarım saatte bir
Benim de aklıma şu geldi. İstanbulda bir akrabanız varsa kadındogumcusu olan. Ya da hastanede dr tanıdıgı vs olan, belki durumu anlatıp sorarak danışabilir. Öyle de bi fikir alınmış olur. Konyada iyi doktorları zaten bulmuşunuzdur diye düşündüm. İnşallah karar vermeniz için bir kapı açılır❤Doğru. Konyadayım
Normalde emel ebru özçimen e gidiyordum.
Dün sibel özler e gittim
Ben ilk hamileliğim de 25 haftadan sonra hep yattim. Serklaj yapmadılar. Hafta ilerde diye. Rahim ağzı 14mm di. Ama kisaldigini fark etmedim çünkü bebeği hep aşağıda his ediyordum baştan beri. 5 hafta hastanede yattim sırf wc ve yemek için kalktım. Sonrada evde. 34 haftada bebis geldi. Bunda simdi cok tedirginim o yüzden. Aniden kısalsa hep yatmam gerekse evde ki kızımı ne yapacağım. Kimse de yok bakacak.Riskine göre değişiyor, ben ilk hamileliğimde tamamen yatmadım ama dikkatli oldum hep. 43mm iyiymiş, ilk hamilelikte kısalmadıysa sanki risk yok gibiymiş.
Biz 16.haftaya girdik neden geçmedi bu bulantı acaba
Konya da benim tüp bebek doktorum var ben çok seviyorum ve güveniyorum. Hâlâ da bana telefondan yardımcı oluyorlar. Simdi ki durumumu sordum serklaji bana önerdi. Nova fertig de fuat ali hocam isterseniz bir de ona danışın.Doğru. Konyadayım
Dün sibel özler e gittim
Leblebi yedim 1 avuç. Sakinlesti birazGaviscon şurup iç canım yada yarım bardak soğuk süt yanmayı azaltır :)
Ya imkansız şuan olması ama dün sanki tekme attı gibi geldi 1 vurdu 5 6 sn sonra gene vurdu gibi çok sert değil hafif bir histi emin olamadım neydi oİçerde bir şey kayıyor gibi oluyo başlarda sonrasında yavaş yavaş pıt pıt vuruyo
Canım benim özellikle saat 3 ten sonra öğurmeler başlıyo ama şunu fark ettim aç karınla su içmeye çalışınca özellikle artıyo o yüzden doğru düzgün su içemiyorum hatta bu yüzden enfeksiyon da kapıyorum sürekli geçen hafta gece 3 4 gibi uykudan uyanıp kustuğum da oldu ama mecbur dayanıyorum birde benim tüp bebek sürekli huzursuzluk sıkıntı bir şey mi olacak korkusu oluyoNapıyorsun ilaç falan da almıyorum ben
hatta regl günü geçerken migren tuttu ilaç almıyorum sırf onun için sabır ediyorum iki üç gün mahvoldum..
O akşamları gelen huzursuz migde karın anlatılmaz yaşanır belki ruhsal olarak da bilemedim ki..
Ben İstanbul'dayım burda olsa söylerdim ama netten de araştırma yap büyük teşekküllü hastanelere yada uzman doktorların özel klinik olabiliyor git için rahatlasın emin olduğun kafana ne yatarsa onu yaparsın.Ama unutma hayat mucizelerle dolu olumsuz düşünmek yanlış güçlü ol nasibimiz var bugün yaşıyoruz..Nasipte varsa hiçbisey engel olmaz kendini Allah'a birak ve gül bebek hissediyor Allah görüyorDoğru. Konyadayım
Dün sibel özler e gittim
Olabilir hissetmeniz normal doktor bana 18 hafta artık hissedersin dedi az kaldı bekliyorum heyecanlaYa imkansız şuan olması ama dün sanki tekme attı gibi geldi 1 vurdu 5 6 sn sonra gene vurdu gibi çok sert değil hafif bir histi emin olamadım neydi o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?