Enfeksiyonun çook yogunsa antibiyotik kullan canım ben dişimdeki apseden dolayı 12 gündür sabah akşam antibiyotik kullanıyorum doktorum hiçbir şey olmaz merak etme demişti enfeksiyon bebeğe daha zararlı antibiyotik-urinonvef-bol su. Bu üçünü kullan en kısa zamanda enfeksiyonun geçer inşallah iç çamaşırını sık değiştir ve dediğim gibi iyi kurula ıslak kalmasın alt bölgen :)
Canım benim özellikle saat 3 ten sonra öğurmeler başlıyo ama şunu fark ettim aç karınla su içmeye çalışınca özellikle artıyo o yüzden doğru düzgün su içemiyorum hatta bu yüzden enfeksiyon da kapıyorum sürekli geçen hafta gece 3 4 gibi uykudan uyanıp kustuğum da oldu ama mecbur dayanıyorum birde benim tüp bebek sürekli huzursuzluk sıkıntı bir şey mi olacak korkusu oluyo
Ben hiç kusmadim ama senin gibi suyu zorla içiyorum esim kızıyor çoğu zaman 3 litre diyor benim içtiğim 1 litre ancak.enfeksiyon olmadı ama gecici sarı akıntı olup geçiyor su içmeye gayret ediyorum.. Sağlık ocagimda vajinal temizliğe dikkat et dedi çok titiz de biriyim ama..Aç karna su içiyorum bir kötü oluyorum leblebi uzum yiyorum sonra kaziniyor resmen..
Ben hiç kusmadim ama senin gibi suyu zorla içiyorum esim kızıyor çoğu zaman 3 litre diyor benim içtiğim 1 litre ancak.enfeksiyon olmadı ama gecici sarı akıntı olup geçiyor su içmeye gayret ediyorum.. Sağlık ocagimda vajinal temizliğe dikkat et dedi çok titiz de biriyim ama..Aç karna su içiyorum bir kötü oluyorum leblebi uzum yiyorum sonra kaziniyor resmen..
Hemen hemen ben de aynı durumu yaşıyorum canım özellikle son 1 aydır maksimum 1 litre içebiliyorum birde yaşadığım yer aşırı sıcak buna rağmen içemiyorum hijyene ne kadar dikkat etsem de vücudum enfeksiyon yapmaya müsait doktorum su içmedikçe tekrarlar dedi öğlenden sonra 1 yudum su içmek bile eziyet geliyo içtiğim gibi de bulantı öğürme başlıyo özellikle bu son zamanlarda böyleyim
Benim doktor 20 haftaya kadar hissetmezsin 20 24 arası ara sıra hissedersin 24 sonrası düzenli bir şekilde hissedersin demişti. Çok değişik duygular yaa
baskalarina danisacaginizi zaten dusunuyordur. Ilk siz degilsinizdir boyle tereddut eden . Insanin aklina hersey geliyor . Kendinden cok emin konusmus. Eger birseylere gec kalinmayacaksa bekleyin , danisin baska doktorlara . Arayip soracaginiz doktor var mi bir bakin. Insallah en dogru islem uygulanir , saglicakla zamaninda dogar bebis
Benim de aklıma şu geldi. İstanbulda bir akrabanız varsa kadındogumcusu olan. Ya da hastanede dr tanıdıgı vs olan, belki durumu anlatıp sorarak danışabilir. Öyle de bi fikir alınmış olur. Konyada iyi doktorları zaten bulmuşunuzdur diye düşündüm. İnşallah karar vermeniz için bir kapı açılır❤
Ben ilk hamileliğim de 25 haftadan sonra hep yattim. Serklaj yapmadılar. Hafta ilerde diye. Rahim ağzı 14mm di. Ama kisaldigini fark etmedim çünkü bebeği hep aşağıda his ediyordum baştan beri. 5 hafta hastanede yattim sırf wc ve yemek için kalktım. Sonrada evde. 34 haftada bebis geldi. Bunda simdi cok tedirginim o yüzden. Aniden kısalsa hep yatmam gerekse evde ki kızımı ne yapacağım. Kimse de yok bakacak.
Konya da benim tüp bebek doktorum var ben çok seviyorum ve güveniyorum. Hâlâ da bana telefondan yardımcı oluyorlar. Simdi ki durumumu sordum serklaji bana önerdi. Nova fertig de fuat ali hocam isterseniz bir de ona danışın.
Sanada geçmiş olsun canım biraz sorunlu geçiyor bu hamileliğim ama bebek iyi çok şükür güçlü bir bebiş geliyor Allah'ın izniyle. Hepimiz sağ salim alalım meleklerimizi kucağımıza inşallah
Benim doktor 20 haftaya kadar hissetmezsin 20 24 arası ara sıra hissedersin 24 sonrası düzenli bir şekilde hissedersin demişti. Çok değişik duygular yaa
valla rüyamda bebişi emziriyodum bir süt içiyodu bir süt içiyodu sonra uyandım dedim çocuk süt istiyo heralde süt içtim onunla alakası var mı bilmiyorum da kalktığımdan beri 10 dk aralıklarla wc ye koşuyorum daha da doğuma kadar bırakmam canım prilam
valla rüyamda bebişi emziriyodum bir süt içiyodu bir süt içiyodu sonra uyandım dedim çocuk süt istiyo heralde süt içtim onunla alakası var mı bilmiyorum da kalktığımdan beri 10 dk aralıklarla wc ye koşuyorum daha da doğuma kadar bırakmam canım prilam