2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
kızlar dün hiç uyumamısım nerdeyse saatıme gore net 1 bucuk saat derın uyumusumdur.wc kalkıyorum sonra tekrar dalamıyorum sanırım.
bugun oyle halsızım kı anlatamam enerjım sıfır normalde boyle degılımdır..benım gıbı olan var mı mıgdem mı karnım mı cozemıyorum bır huzursuz..

kusma yok sadece sukur..
elım kolum kalkmıyor 3 ay bıttı 2.donemm hamılelıgın balayı yazıyor hanı nerde..
Dün bıraz iş yapıstım yerlerı sıldım wc lavobo kuvet yıkadım bırde saglık ocagına ıgneye gıttım markete gırdım kucuk bırsey alıp cıktım
cok mu yoruldum dıyorum da rutın ıslerı hayaletler mı yapıcak ah ah..
bugun de sadece kısır yaptım malzeme var dıye yemeğimiz masallah dimi

allah belamı verdi kızlar tabi bu 2. nankörlüğüm bu sefer daha ağır cezalandırıyor al sana içmemek diye
Canım senin baya uzun sürecek galiba . Ben bırakalı bı haftayı geçti .ama şöyle söyleyeyim 12 gün önce falan unutmuşum içmeyi resmen o gün mahvolmuştum . Son 3 günlük ilacim kalmıştı onu teke düşürerek bıraktım . Belkibi anda kesmek de sıkıntı olabiliyordur

yavru ben 1 tane içiyordum uzun süredir yarım mı alsam acaba bu gece koklata koklata bırakayım valla geçmiş bitmiştir dedim ilaç iyiliğiymiş meğer

Ben yer silme, eğilip kalkmalı işleri yapmıyorum canım. Sadece yemek, ona bile konsantre olup enerji toplamalıyım bir de demir hapı başladım o mu bu kadar acıktırıyor bilmiyorum ama sürekli yemek yiyorum. Yaptıgım yemeğin bereketi yok, bitiyor hemen. Mutfakta bir aşçı olsa anca yetişir benim yemek yememe artık çekirdek falan aldım biraz midemi kandırmak için..
Multivitamin içiyosun di mi canım, gece uykusuzluğu halsiz yapmıştır seni. Mümkün oldukça riskli işler yapma, yer silme bana biraz riskli geliyor. Eşimin yaptıgı kadarla idare ediyorum, onun vicdanına kalmış durumdayım

Canim her hamilelik ayni olmayabiliyor . Ben suan cok iyiyim cok sukur ama ücüncü hamileligim cok sıkıntili gecmisti . Bebekte sıkinti yoksa , senden biri iş beklemiyorsa yapabildigini yap . Kendini yorgun hissediyorsan yat . Isler yapmakla bitmiyor. Sabahin köründen beri evde canim cıktı . Hic durmadan iş yapiyrm. Hâlâ yapilacak bir sürü işim var . Yemegim vardi o işe hic girmedim düsun yemek de hizlica yapilacak seyler yap. Biraz fazla yap hergun ugrasma .

Vallahi aynı ben demir ilacına başladığımdan beri aşırı yiyorum sürekli canım bir şey yemek istiyor Bende yer falan silmiyorum en son 3 hafta önce silmiştim yarın kendimi iyi hissedersem eşime söyleyeceğim halıları kaldırsın ben sileyim

Ben artık son aylara yakın bir temizlikçi getiririm kısmetse. Eskiden eşim yaptığında begenmez elinden alır kendim yapardım. Şimdi hiçbir şey gözüme batmıyor ufacık bir süpürse harika diyorum. Cidden insan korkuyor da ya, neredeyse 37 yaşındayım. Pişman olmaktan korkuyorum riskli iş yapıp. Bir arkadaşım yakın zamanda 20 haftalık bebeğini düşürdü. Ondan da etkilendim. Allah kimseye yaşatmasın.Elimizden geldiğince dikkat etmekte fayda var. Bazen boş bulunup ağır kaldırıyorum, sonra kendime kızıyorum.
Yeme konusunu da napacağız hiç bilmiyorum. Şu anda 1 kilo mücver üstüne, çekirdek yerken bu satırları yazıyorum bir taraftan akşam ne yerim diye düşünüyorum. Kesin demir ilacı yaptı ama böyle de kilo alırız çok. Yürüyüş yapıcaz artık.

yavru ben 1 tane içiyordum uzun süredir yarım mı alsam acaba bu gece koklata koklata bırakayım valla geçmiş bitmiştir dedim ilaç iyiliğiymiş meğer
Ama süt içmediğin bir gün dene canım, hele soğuk süt mide dostu değil. Benim reflüde yasaklı listemin başındaydı. Hapı azalttığında mide dostu yemekler yiyerek dene bakalım nasıl olacak

Mide bulantım 14.haftada yorgunluğum da bu hafta yeni yeni geçmeye başladı

Ben bu hafta 2 kilo aldım 16. Haftadan sonra karın çok hızlı büyüyor diyorlardı doğruymuş

kucuk mop vıledam var onunla sıldım ama haklısın yapmasam daha ıyı karnım agrısı dun cunkı korktum..ben cok yıyemıyorum
azıcık fazla yesem kalbı nasıl gum gum atıyor anlatamam hemen sındıremıyorum..
54 ıle basladım hamılelıge suan baktım 53.5 bır artıs yok henuz.
.ıstesemde fazla yıyemıyorum soda ıcmesem hele erımıyor sankı..
karnım gergın sıs ne bılıyım anlatamıyorum..multıvıtamın ıcıyorum artı d3 damla ve b 12 ıgne 15 tane verıldı 2 tane kaldı
wc lavobo yerler cop suyu kedı maması yanı pıstı yaptım esımm hafta sonunu bekle dıyor yapıyor azıcık ucundan..bak sende yapmıssın pıs durulmuyor ınan kı..artık dıkkat edıcem tamam egılmelı ısı yapmıycam cokda egılmedım aslında sadece dusa kabının ıcını ıkı fırcaladım..kcuk mopa su doldurdum kaldırdım pıs durayım bıraz bakalım
Mide bulantım 14.haftada yorgunluğum da bu hafta yeni yeni geçmeye başladı
ınsallah bu hafta 13 benım dedıgın gıbı olurda rahatlarım

Ben 14 deyim gecmedi bulanti prilamda kullaniyorum. En cok tukurugumu tiksiniyorum yutmakda zorluk çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…