2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Yaa sorma sorma videolar hele bebek annesini öpüyo yalıyo ya o anda bitiyorumm ya bitiyorumm sular sellerr

Ağır ne kaldırıyorsun ki canım unutup

yavru ben 1 tane içiyordum uzun süredir yarım mı alsam acaba bu gece koklata koklata bırakayım valla geçmiş bitmiştir dedim ilaç iyiliğiymiş meğer
Ben de geçen hafta bırakmıştım valla çarpıldım şimdi gece içiyorum gündüz içmemek için zor tutuyorum kendimi doğuma prilamla gircem heralde

Bu arada allah korusun 20 haftalık çok zor ya neden olmuş ki acaba

Ben de geçen hafta bırakmıştım valla çarpıldım şimdi gece içiyorum gündüz içmemek için zor tutuyorum kendimi doğuma prilamla gircem heralde
benim doğum sonrası geçeceğine inancım kalmadı prilamla öleceğim heralde 2. dönem en güzel dönem derlerdi prilam almasam feleğim şaşacak hala

Bende son ay da temizliköi getiririm çünkü camlar falan leş oldu asla silmem. Amin inşallah gerçekten çok zor. Bende korkuyorum ağır iş yapmıyorum bir kere yaptım ufak kanamam oldu bebiş iyi çok şükür ama o korku bana yetti. Demin 5 dilim tatlı yedim, üzerine çekirdek, görümceme iliştim yemek yemiyim diye o da kek falan yapmış bir güzel onları da mideye indirdim şimdi de akşam yemeğinin hayalini kurarken meyve yiyorum

Yaa çok guzel maşallah bende hıç çıkmadı yaa kımse bosuna karnını cıkarmaya calısma hafıf kılo almış gıbısın dıyolar sınır oluyorum bence cok guzel maşallah
Yaa çok teşekkür ederim dışarıdan bakan biri hamile olduğumu hemen anlıyor bu çok güzel bir şey ama şimdiden bu kadar büyümesi daha fazla çatlağa yol açacak gibi duruyor olsa da minik sağlıklı gelsin ondan kalan izler olsun napalım

Oyle dusunmeyın catlak tamamen genetık yapıyla alakalı arkadasımında 8.haftada karnı kocamn olmaya baslamıstı ıc karnı dardı ılerleyen zamanda asırı buyumedı karnı son donemde yanı vede catlamadı hıc bellı olmaz az karınlada catlanabılır bunye musaıtse

Sorarım birde Sali günü randevum var. Onlara da Sorarım kanama olunca yapılıyor mu diye

Benim karnım değil ama bacaklarım çatlamaya çok müsait ve çatlamaya başladılar da ama karnımda henüz bir şey yok inşallah olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…