Doğumgününün kutlu olsun.Sana doğumgünü hediyesi olmuş prensinKızlar bugün benim doğumgünüm ve doktor kontrolümüz de bugündübir erkek de benden 2. Kez oğlum olacak Allah nasip ederse. Oğlum çok çok mutlu oldu
ay ben yenidoğan olarak aldım 2-3 parça bişey 0-3 mü almak daha mantıklıydı öyle devam edeyimKızlar selam. Tecrübeli annelerden destek aaya geldim
Elimde 0-3 ay için
2 takim hastane çıkışı
4 pijama alti
6 citcitli pijama ustu
3 tulum
6 atlet var
Sadece 0-3 ay olarak kac tane ne eklemem lazim bunlardan? Teşekkurler simdiden
Hastane çıkışlarında yenidogan yaziyor bi de bikac zibin yenidogan onun disindakiler 0 3 ay ama yeter mi bilemedim hic tecrubem yokay ben yenidoğan olarak aldım 2-3 parça bişey 0-3 mü almak daha mantıklıydı öyle devam edeyim
Çok sağol canım. Kanama rahim ağzında değil, oda önemliymişSorarım birde Sali günü randevum var. Onlara da Sorarım kanama olunca yapılıyor mu diye
Benim de ilk hamilelikte bacak basen çatladı karnım iyi durumda çok şükürBenim karnım değil ama bacaklarım çatlamaya çok müsait ve çatlamaya başladılar da ama karnımda henüz bir şey yok inşallah olmaz
O yeni doğanlar 20 gün anca giyilir, bırak bol bol giysin biraz 0-3 ay 3-6 ay falan alın. Ben yeni doğan 1 tane almıştım 3 kete giydi. 56 cm i hemen geçti olmadı zaten. Benim kızım topluydu 3-4 aylıkken 6-9 ay giywrdi. 6 aylıkken 1 yaş giyerdi.ay ben yenidoğan olarak aldım 2-3 parça bişey 0-3 mü almak daha mantıklıydı öyle devam edeyim
Ohh yarasın, senin de mide bulantın yok di mi canım? Ben de börek yaptım şimdi eşime 7 yufka al dedim, 2 kişiyiz ordu mu doyurucan diyorBende son ay da temizliköi getiririm çünkü camlar falan leş oldu asla silmem. Amin inşallah gerçekten çok zor. Bende korkuyorum ağır iş yapmıyorum bir kere yaptım ufak kanamam oldu bebiş iyi çok şükür ama o korku bana yetti. Demin 5 dilim tatlı yedim, üzerine çekirdek, görümceme iliştim yemek yemiyim diye o da kek falan yapmış bir güzel onları da mideye indirdim şimdi de akşam yemeğinin hayalini kurarken meyve yiyorum
Canım evet çok ileriydi haftası risk geçti diye düşündük. Kanamalı bir süreci vardı, riskliydi. Aslında yatarak geçiriyordu. Sonra çok bunalıp doktorun da onayıyla şehir değiştirdi vs, hatta dr biraz da hareket et demiş, sürekli yatmak da iyi gelmez demiş. Ama maalesef... Allahtan elbet vardır bir hayır. Tutunacaksa ne olursa olsun tutunuyor, birsey olacaksa da oluyor maalesef. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, doktorlar bizim için anne bebek sağlıkla eve giriş yapması önemlidir diyor ya, gercekten de öyle, sürecimiz sağlıkla tamamlansın umarım..Bu arada allah korusun 20 haftalık çok zor ya neden olmuş ki acaba
Hahaha sen eşittir ben, inan ki bende yarın eşime yufka al börek yapıcam dedim sıkıntı şu ki ben tepsi böreği yapıyorum ve aynı gün koca tepsiyi bitirebiliyorumOhh yarasın, senin de mide bulantın yok di mi canım? Ben de börek yaptım şimdi eşime 7 yufka al dedim, 2 kişiyiz ordu mu doyurucan diyorbuzluğa atar gündüzleri yerim dedim. Biz +20 kiloyla kapatmazsak iyi
Bende bacak basen gıbı yerlerden catlıyorum bio oil oluşan çatlaklarada duzenlı kullanımda ıyı gelıyo dıyolarda suan hıcbırseyı duzenlı kullanamıyorumBenim karnım değil ama bacaklarım çatlamaya çok müsait ve çatlamaya başladılar da ama karnımda henüz bir şey yok inşallah olmaz
Valla ben daha başlamadım hiç bir şeye ama vücudum kuru iyi bir nemlendirici alacağım öncelikle bacaklarımı görsen gece farkında olmadan kaşımaaktan yara içinde alacak listem şu şekildeBende bacak basen gıbı yerlerden catlıyorum bio oil oluşan çatlaklarada duzenlı kullanımda ıyı gelıyo dıyolarda suan hıcbırseyı duzenlı kullanamıyorum
Guzel bır lısteValla ben daha başlamadım hiç bir şeye ama vücudum kuru iyi bir nemlendirici alacağım öncelikle bacaklarımı görsen gece farkında olmadan kaşımaaktan yara içinde alacak listem şu şekilde
Nemlendirici vücut losyonu
Uni çatlak önleyici bakım yağı
Sarı kantaron yağı
Kakao yağı
Umarım işe yararlar. Düzenli kullanmaya çalış bence çünkü daha çok başlardayız ben şahsen korkmaya başladım iç bacaklarıma kadar çatladı devamı da gelecek belli önüne geçmezsem ayak bileğime kadar bu gidişle çatlayacağım üst kısmım normalde kilolu olmasa da belden aşağı hep kalın bende
Aynen öyle. Ben çalışmıyorum evdeyim çocukta yok artık bol bol yağlarım kendimiGuzel bır lıstebende ılk cocukta aynı dedıgınız gıbı tum vucuduma yapmaya calısıyodum ama o zamanlar calısmıyodum ve cocuk yoktu bu hamılelık yogun gecıyo hıc bırsey yapamıyorum bıde usenıyorum ama baslamam lazım bacak arkası benım catlamadı ama mumkun oldugu kadar onune gecmelıyız bellı olmaz
yavru ben 1 tane içiyordum uzun süredir yarım mı alsam acaba bu gecekoklata koklata bırakayım valla geçmiş bitmiştir dedim ilaç iyiliğiymiş meğer
Bebeğe göre çok değişebilir. Benim kızım cok temizdi. Kusmasi falan yoktu. Iki günde bir değiştirsem de oluyordu tulumlarını. Hatta bazen iki gün sonra bile kirlenmiyordu. Bir de kızım minikti 56 bedeni uzun giydi.Kızlar selam. Tecrübeli annelerden destek aaya geldim
Elimde 0-3 ay için
2 takim hastane çıkışı
4 pijama alti
6 citcitli pijama ustu
3 tulum
6 atlet var
Sadece 0-3 ay olarak kac tane ne eklemem lazim bunlardan? Teşekkurler simdiden
Yaa ne güzel resmen hamile gibi duruyorsunuz . Benim sanki ilk gebelikte daha erken belli olmuştu karnım hele dokuz aylıkken baya baya vardı hani iç karnım geniş desem o olmuyor . Bu saatte foto çekindim .karnimin en şiş halı yani şuan .15+1 den selamlar .ay bı de 3 kilo aldım şimdiden neede bu bebek .Kızlar 12+5 ama sanki 32+5var mı benim gibi olan lütfen olsun
Ay sizin de belli değil benim iç karnım yok sanırım belki sizin 2. Gebelik diye iç karnınız genişlemiştir olabiliyor mu acaba öyle bir şey merak ettimYaa ne güzel resmen hamile gibi duruyorsunuz . Benim sanki ilk gebelikte daha erken belli olmuştu karnım hele dokuz aylıkken baya baya vardı hani iç karnım geniş desem o olmuyor . Bu saatte foto çekindim .karnimin en şiş halı yani şuan .15+1 den selamlar .ay bı de 3 kilo aldım şimdiden neede bu bebek .
Ay sizin de belli değil benim iç karnım yok sanırım belki sizin 2. Gebelik diye iç karnınız genişlemiştir olabiliyor mu acaba öyle bir şey merak ettimValla ben 1-2 kilo alınca böyle oldum 5-6 kilo aldığımı düşünemiyorum şimdi sizin çıkmasa bile son aylarda mutlaka çıkar
En çok kiloyu hangi aydan sonra kaç kilo olarak aldınız? Ben dikkat ediyorum abur cubur yememeye dengeli beslenmeye ilk 3 ay 5 kilo almıştım 3 den 4 e kadar da yaklaşık 1 kilo almışım. Eşim bi anda alacan kilo diyoİnan bilmiyorum ikinci de daha erken belli olur derler ama bilemedim .kızımda bu ayda 6 kilo almıştım belki de ondan bu yüzden bı tık daha geç çıkıyor . (İlk gebelikte 22 kilo almıştım .bunda 15 i gecmim insallah Amin )Ama sizin karinlar çok tatlı duruyor ya benim daha dışardan kimse anlamıyor .
Grupta en az haftası olan ve en çok karnı çıkan benim sanırım görmedim benden daha fazla çıkanıİnan bilmiyorum ikinci de daha erken belli olur derler ama bilemedim .kızımda bu ayda 6 kilo almıştım belki de ondan bu yüzden bı tık daha geç çıkıyor . (İlk gebelikte 22 kilo almıştım .bunda 15 i gecmim insallah Amin )Ama sizin karinlar çok tatlı duruyor ya benim daha dışardan kimse anlamıyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?