2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Canım net hatırlamıyorum ama ilk 3 ay 2 ser kilo sonradan 3_3 gitmişti galiba . 48 kiloyla hamile kalmıştım 70 le doğuma girmiştim . Hani öyle abartilcak bı yeme olayı da yapmıyordum . Ama Bnm vücudum çok ödem toplamaisti . Doğumdan bir hafta sonra 10 kilo gitmişti . O dan 4_5 ay sonra da 4 kilo daha kendiliğinden gitmişti.

Belli olmaz belkide az alırsın . Zaten bu kilolar gidiyor emin ol. 22 olarak aldığım kiloyu iki sene içerisinde 24 olarak vermiştim ben . Son 4,5 kilo un gitmesi biraz uzun sürmüştü sadece .

Belli olmaz belkide az alırsın . Zaten bu kilolar gidiyor emin ol. 22 olarak aldığım kiloyu iki sene içerisinde 24 olarak vermiştim ben . Son 4,5 kilo un gitmesi biraz uzun sürmüştü sadece .
Bebişler sağlıklı doğsun da kilo verilir dert değil ama çok almak sağlık açısından iyi değil o yüzden pek kilo almak istemiyorum alırsam da veriririm zaten zamanla.

Kizlar ilk kez anne oluyor gibi herseyi unutmusum.
Mesele 0_3 ay olan giysiler kaçıncı aya kadar oluyordu.
Mart bası doğsa mesela yazlık 3_6 ay mı almalıyim yoksa dahamı büyük
Unutmusum herseyi resmen

Bakalım ben nasıl olucam

Kızlar çenesini, boyun bölgesini sivilce basan var mı? Yaratık gibi sivilceler çıkıyor. Öyle bir kaşınıyor ki, ne iyi gelir acaba? Maydonoz suyu falan mı yapsam. Çok ilginç, en büyük belirtim bu oldu. Sivilceler her hafta artıyor.

Zayıf annelerden sonra birde tombiş anne Ben çok çıkmadı sanıyodum ama baya baya çıkmış artık meydana oğluşum Tabi bi miktarı göbek bi miktarı bebek

Eki Görüntüle 2918241
Seninde Bnm gbi göbek mi bebek mi belli değil azcik çıkmış ama otobüste görsem emin olamam ya gobekse bı de dayak yemeyelim diye

Maalesef Bnm de baya sivilcemcikti yanak bölgesinde özellikle .hani şu kıpkırmızı ve bı turlu iltihabı dışarı atamayan sivilcelerden. İzi de çabuk gecmiyor . Ben sivilcelerin kendiliğinden geçmesini bekliyorum izleri içi de leke kremi alicam

Nice senelere Hayırlı olsun gözün aydın
Teşekkür ederim belki hiçbirimiz tanışmıyoruz ama bir bağ oluyor burada. Hep beraber nice güzel senelerimiz olsun inşallah
ayyyy hem doğum günün kutlu olsun hem cinsiyet hayırlı olsunnnnn
Bu doğum günüm katmerli oldu sağol canım
Doğumgününün kutlu olsun.Sana doğumgünü hediyesi olmuş prensin
Teşekkür ederim Yaa evet öyle oldu bu seneki en güzel hediyem

Seninde Bnm gbi göbek mi bebek mi belli değil azcik çıkmış ama otobüste görsem emin olamam ya gobekse bı de dayak yemeyelim diye
Ay sorma evlenmeden önce 90 kilo felanken hamile sanıyolardı otobüste yer veriyolardı çok kötü oluyodum ya

Çenede benim de çıktı ama çekirdek yemekten. Boyun kısmımda genelde çıkıyordu zaten hamileliğe özel bir şey değil kaşımaktan yara yaptım hep

Maydanoz çok da iyi değil gebelikte doktoruna danışmadan yapma bence. Geçici bir durumdur bence.

Benim alın bölgemde çok sivilce oldu ergenliğimde de öyle olmuştu

Kızlar bugün kontroldeyken doktor hareketleri hissetmeye başladın mı diye sordu demek ki hissettiğim pıt pıtlar gerçekten oğluşun minnak hareketleriymiş ben daha erken bana mı öyle geliyor acaba diyodum ama doktor hissediyorsundur diye onaylayınca çok mutlu oldum akşamları yürüyüşe başla, kendini yormadan 40 dk - 1 saat falan yürü ama öyle merdiven çık, hareket et demiyorum dedi. Bir de hani fazladan bir dilim ekmek bile yesem kilo alıyorum derler ya işte tam da o aylara girmeye başladın kiloya çok dikkat et dedi

Ne güzel ben bir iki defa hissettim sadece. Orda yağ tabakası var o engelleyebilir hissetmemi.
Doktor daha iyi bilir ama 40 1 saat fazla değil mi?
Ben 38 haftalıkken o kadar yürüyodum doğum kolay olsun diye. Bir de benim riskli olunca şuan, gözümde büyüdü.
Ben de pek bişey yemesemde kilo almışım

Kızlar günaydın inşallah güzel geçiyordur hamileliğiniz perşembe doktor kontrolüm vardı ultrason öncesinde çikolata yemiştim 2 tane bizimki içerde halay çekiyodu nifty ve sma için de kan verdim, haftaya muhtemelen sonuç çıkacak. Ayrıca iki vitamin yazdı doktor Velbon ve Pregnomarin bunları kullanan var mı? içerikleri çok zengin görünüyor. Folik asidi bıraktık artık 3 aylık yeterli dedi. Bunların içinde de bir miktar folat varmış zaten. Çatlaklar için de lierac aldım mustela ile kullanılmasında sakınca olur mu bilemedim? Bir de cinsiyet için tahmin yapacak var mı

Eklentiler

• B5D3145D-709D-430F-9060-52BCAFC25B7C.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 73
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…