2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Canım bnm eşime de iki ci dozdan sonra aynı şey oldu . Hatta alay ettim adamla nasıl koku alamazsin diye . İş yerinin hekimi aşının yan etkisi olabileceğini söylemiş . Ama işin tuhaf tarafı ondan 4_5 gün sonra aşı olmadigim halde Bnm de tat koku gitti . Kızımın da burnu akıyordu . Biz PCR testi vermedik ama ya bu asilardabi sıkıntı var korona bulastiriyor ya da tam asi zamanı biz korona olduk çok tuhaftı bı onon beş gün sonra anca geldi koku ve tat o da aynı anda hepsi değil yavaş yavas . Aynı şekilde ablam ve eşi de aşıdan iki gün sonra baya baya hasta oldular koku tat gitti . Onlara da aşıdan mi kaynakli yoksa ikinci kez korona mi gecirdiler emin olamadilar .

Çok alakasız bir şey sorucam Sizce Rüzgar ismi nasıl? Etrafımda hiç Rüzgar isminde biri yok
Benim çevremde var rüzgar ismi .bende oğlum olursa poyraz koymayı düşünüyorum . İki isimi taşıyan çocuklar da biraz yaramaz oluyor galiba ama yinede gönlümden geçeni koymak istiyorum

Maşallah gerçrktende nub teorisine gorede kız gözüküyor doktorun fıkrını soylemeseydınızde kız derdim sağlıkla dunyaya gelsin inşallah

Benim çevremde var rüzgar ismi .bende oğlum olursa poyraz koymayı düşünüyorum . İki isimi taşıyan çocuklar da biraz yaramaz oluyor galiba ama yinede gönlümden geçeni koymak istiyorum
İsimler gerçekten çok önemli arkadaşlar. Benim yeğenim var Emir. Herkese emir veriyor kafasına göre takılıyor. Ismini yaşıyor.
İsim verirken cok iyi düşünüp vermek gerekiyor.
Çünkü sizin verdiğiniz karar ile bir insan büyüyecek yaşayacak. Insallah hepimiz çok doğru kararlar veririz.

Çevrendekiler nasıllar ben ismin önemli olduğunu düşünüyorum ya aynı isimli kişileri gözlemlemeye çalışıyorum
uraz nasılll urazzz ben baya baya ısındım şans demekmiş kendine ve bize şans getirsin kuşumm
Uraz benimde beğendiğim isimlerden ama eşim sevmemişti
Bende öyle düşünüyorum İnşallah en doğru ismi seçebiliriz

Yani bilmiyorum ya . Biraz da aile icerisindeki iletişim.ne bileyim yetiştirme tarzı en önemlisi de çocuğun huyu anne babadan aldığı genler çok etkili bnce ya . Ne bileyim çevremde adıyla çok zıt olanlar var .

Tabi öyle olanlarda oluyor ama genel olarak benim gördüğüm ismin etkili olduğu. Kardeşim sessiz sakindir usludur diye onun adını koydulardı birine o çocukta aynı kardeşim gibi sessiz sakin kibar bir çocuk

Rüzgar biraz yaramazdi açıkçası adıni da benkoydum hatta poyraz yok çevremde ama hem kız ismi i hem de erkek ismi i liseden beri hayal ederdim eşimin de içine sinmisti isimler hiç degistirmeyelim diyoruz . Hatta oyleki kayınvalide falan da biliyordu en baştan isimleri .bu hamileliğini kime söylesem direk aha poyraz geliyor diyolar tabi daha cinsiyet belli değil bakalım kız olursa işim baya zor olucak

Tabi öyle olanlarda oluyor ama genel olarak benim gördüğüm ismin etkili olduğu. Kardeşim sessiz sakindir usludur diye onun adını koydulardı birine o çocukta aynı kardeşim gibi sessiz sakin kibar bir çocuk
Ya farklı isimli olanlar ne olucak Bnm ismimden olan bir kişi bile tanımadım henüz .çevrenin çevresi de de yok mesela Bnm ismimden Bnm kızımın adı da Kumsal . Hiç kumsal tanımadım ben.kumsallar nasıl oluyor ki acaba normalde

Bizde hep en baştan kız olursa Yağmur erkek olursa Rüzgar demiştik bize de Rüzgar mı Yağmur mu diye soruyolardı
Evet duyulmamış isimlerde olabiliyor Kumsal da güzel isim hoşuma gitti Onlarda durum nasıl olur bilemiyorum

Aynen artik yaşayıp gorucez nasıl çocuklar olacağını

Kumsal adı güzel bence. Anlam olarak benim aklıma ilk olarak sıcak güneş deniz geliyor.
Savaş Ateş gibi isimler bana tuhaf geliyor.

Bizde kerem düşünüyoruz bakalım değişmezse aklıma da hep hayat bilgisi'ndeki kerem karakteri geliyo
Yaaa Bızde kerem dusunuyoruz daha dogrusu ben dusundum ılk kerem ısmı hep asıl ve havalı bır ısım olarak gelmiştır kulagıma anlamıda cok hoş oglumun ısmıde eymen ıkısıde uyumlu olur dedım hatta

Qhahaha aynen o sarı montu geliyo aklıma
Ya ben arda ismini istiyodum eşim buldu kerem'i sonra dedik ki kerem arda koyalımm sonra baktık bebişi severken hep kerem diyoruz bi de ben pek iki isim sevmiyorum. E dedik madem pikachu kerem olsun ahahhaa anlamı falan guzel ama kizz anaa ikimizde kerem koyarsak ne guzel olur

Kizlar ilk kez anne oluyor gibi herseyi unutmusum.
Mesele 0_3 ay olan giysiler kaçıncı aya kadar oluyordu.
Mart bası doğsa mesela yazlık 3_6 ay mı almalıyim yoksa dahamı büyük
Unutmusum herseyi resmen
Ben de cinsiyeti öğrenince oglumunkileri çıkardım kullanabileceklerimi ayırdım gerisini dağıtacağız inşallah 1 tane hastane çıkışı var ,5- 6 tane 0-1 ay .İlk aydan sonra hızlı büyümüştü oğlum 3-6 lari giydirmistim başta bir tık büyük gibi oluyor ama hızlı büyüyorlar Bir de her bebeğin büyüme hızı farklı ben fazla birşey almadan sürece göre alış veriş yapmayı planlıyorum
Benim de oluyor birkaç haftadır .Yatmadan da su içiyorum uzun süre tuvalete kalkmayinca oluyor diye düşünüyorum.
uraz nasılll urazzz ben baya baya ısındım şans demekmiş kendine ve bize şans getirsin kuşumm
Ben de oğlum olsa düşünüyordum .Çok güzel bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…