2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Yalnız şoyle bır sıkıntı var bizim daha cınsıyet bellı değilsenı yarı yolda bırakmak ıstemem ama erkek olursa sana yoldaş olurum neden olmasınben koymasamda vazgecmeyın bıde kerem ısmınde tanıdıklarım hep aklı başında ve havalı kişiler olmuştur çok fazla keremi övduk seneye turkıyede en çok konulan isim top 5 e giriyomuş

Canım bende de oluyor, hatta uykum bölünüyor böyle ağrı gibi bi his. Sonra kalkıyorum gece kuşu gibi evde geziyorum. 2 bardak su içiyorum geçiyor. Ben çok az su içiyorum gün içinde sanki o etkiliyor beni, sabaha karşı 2 bardak su içip rahatlıyorum.

Yarın da evden çıkmayıp bi bekliycem geçmezse akşama test vercem canım ben de korkmaya başladım. Hemen aşının üstüne olunca acaba yan etki mi dedim ama hiç böyle bi yan etki de duymadım.
Canım aşı sonrası covid pozitif çıkan olabiliyor. Biz de eşim aşı oldugu için aynı odada bile oturmuyoruz, ortak alanlarda maskeliyiz. Takip et bakalım, eşim de covid benzeri semptomlar yaşadı.

Ayy çok güldüm sana ya benim kerem adında tanıdığım sadece iste hayat bilgisi kerem var ahahah ama anlamı hoş. Soyluluk, asalet. Bakalım hayırlısı olsun. Sizin ne zaman belli olucak cinsiyet

Ayy çok güldüm sana ya benim kerem adında tanıdığım sadece iste hayat bilgisi kerem var ahahah ama anlamı hoş. Soyluluk, asalet. Bakalım hayırlısı olsun. Sizin ne zaman belli olucak cinsiyet
hayat bılgısındekı kerem komıktı oglusunda oyle olur hemde asil ve soylu olur hersey var ohhh 9 gun sonra 15+2 oldugumda gıdıcem ınsallah o zamanda artık bellı olur dıye dusunuyorum her gıttıgmzde bacagı kapalı dıyo doktor

Benim saçlarım aşırı derecede dökülüyor artık önünü alamıyorum napıcam ben saçlarıyla sıkıntı yaşayan var mı? Dökülen saçlardan 2 kişiye peruk çıkar o derece

Benim saçlarım aşırı derecede dökülüyor artık önünü alamıyorum napıcam ben saçlarıyla sıkıntı yaşayan var mı? Dökülen saçlardan 2 kişiye peruk çıkar o derece
Benım hamılelıklerımde sac dokulmem bıcak gıbı kesılıyor emzırırken baslıyor 9 ay rahatım ama merak etmeyın dokulenlerın yerıne cıkıyo sonrasında bıotın takvıyesıde alınca guclenıyo

Ben günde 3 lt içmeye gayret ediyorum ya çoğu zaman içemiyorum o kadar ama deniyorum hamilelikten önce hafta da 1 kez toplasan 1 bardak su içiyorum Zorluyorum kendimi içmek için bir yerden sonra gitmiyor. Bende tuvalet ihtiyacını giderene kadar bir şey yokta giderdikten sonra ağrı başlıyor kramp gibi şu son 1 haftadır ara ara gündüzleri oluyordu ama dikkate almıyordum pek

Ya evet normalde tam tersi olması lazımdı ama ben ms hastasıyım ayrıca kullandığım iğneler 2 yıl boyunca saçlarımda dökülme yaptı ilacı bırakalı 3 ay oldu ama daha da arttı sebebini çözemedim.

Benim hamilelikten önce öyleydi bide mevsim geçişlerinde öyle oluyor genelde. Bi süredir dökülmüyordu ama bu ara başladı gene dökülmeye

Benim hamilelikten önce öyleydi bide mevsim geçişlerinde öyle oluyor genelde. Bi süredir dökülmüyordu ama bu ara başladı gene dökülmeye
Benim öyle normal bir dökülme gibi değil elimi her attığımda bir tomar saç geliyor sanki makasla kesmişsin gibi allahtan saçlarım gür de kel kalmıyorum yoksa büyük sıkıntı.

Insallah yakında gecer belkı gecıcı bırseydır mevsımselde olabılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…