2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Benim öyle normal bir dökülme gibi değil elimi her attığımda bir tomar saç geliyor sanki makasla kesmişsin gibi allahtan saçlarım gür de kel kalmıyorum yoksa büyük sıkıntı.
Araştır bir ya belki iyi gelen bir şeyler vardır veya kontrolde doktora sor. Benim saçlar hem ince telli hemde gür değil o kadar dökülse kel kalırım herhalde

Insallah yakında gecer belkı gecıcı bırseydır mevsımselde olabılır
İnşallah öyle olur bebiş bana vitamin bırakmamış olabilir

Araştır bir ya belki iyi gelen bir şeyler vardır veya kontrolde doktora sor. Benim saçlar hem ince telli hemde gür değil o kadar dökülse kel kalırım herhalde
Doktor test sonucu için arayınca sorucam, sonraki kontrol 16. Haftada. Daha önce cildiyeye gittim panplus diye bir hap vermişti bir de plantur 37 diye bir tonik o dönem inanılmaz iyi gelmişti durmuştu ama pahallı ilaçlar. Dökülme durunca bıraktım yeniden başladı. Sonra bi daha da gitmedim işte hamilelikte x5 katı oldu bu sefer.. Hapın içeriğinde küf vardı o küf saçları baya güzel besliyor.

O tür ilaçlar hep pahalı zaten Ama hamilelik döneminde kullanmaya uygun mu ona da dikkat etmek lazım

Benim öyle normal bir dökülme gibi değil elimi her attığımda bir tomar saç geliyor sanki makasla kesmişsin gibi allahtan saçlarım gür de kel kalmıyorum yoksa büyük sıkıntı.
Yakında kullandığın vitaminler bu dökülmeyi durdurur . Hatta çok hızlı bı sekilde uzayacak ama emzirmeye başlayınca tekrar dökülecek

Ben de liste yapmıştım gebelik öncesi, kız olur diye o kadar inançlıymışım ki erkek ismi çok düşünmemişim şimdi hiçbirine ısınamıyorum. Şuan için güneş ismine yakın hissediyorum Eşim de Yankı diyor.

Haydaaaa o zaman aşıdan kaynaklı da olabiliyor zaten benim burnum çok hassastır. Nezle grip olunca da direk tıkanır koku gider. Ama bu çok daha ağırı hiç bir koku yok. Ben de şimdilik tat var ama ayırt edebiliyorum. Umarım geçer çok zor

Aşı da zaten zayıflatılmış korona virüsü var. Eşinizin yan etkisi normal ama size bulaştıracağını zannetmiyorum. Benim de şimdi burnum tıkalı ve sadece keskin kokuları alıyorum onun dışında Bi sıkıntım yok. Mevsim geçişindeyiz grip soğuk algınlığı da olabilir. Koronaya o kadar odaklı yaşıyoruz ki başka hastalıkları unuttuk

Liya anlamı ne acaba? Rus ismi gibi geldi bana?
Anlamı çok hoşuma gitti benim “Sabırlı, Sabrın en iyisi, sabrın en güzeli, en sabırlı” açıkçası benim bu hamileliğim biraz sorunlu çekiyor sabır çekerek geçiriyorum her günümü o yüzden kulağa çok mantıklı ve anlamlı geldi bu isim
Liya anlamı ne acaba? Rus ismi gibi geldi ban

Evet canım ya eşimde de tat vardı koku yoktu o da çok ilginç . Tat gitmesi çok kötü ya hayattan zevk almıyorsun resmen

Ama ben eşim dışında kimseyle gorusmemistim o dönem yani markete bile gitmemiştim . Aynen hadi eşime oldu bana ne oluyorsa ben korona olduk biz ya diye düşündüm hep vicksin içine burnunu sokuyodum yine koku yoktu . Korona olsa insan direk anlar galiba

Kızlar ya 1 saattir sol alt karından sol böbreğe doğru bir ağrı oluyor anlık sancı gibi de girip rahatsız ediyor beni karın ağrısı gibi niye olabilir ki böbreklerde mi sorun var acaba

ahhahaha kız beklerken erkek duyunca o şokumu ben hala unutamıyorum nasıl yaptınııız balon patlatmaca mıı boyama mııı nasıl olduu

Ya paylaşmayı çok isterdim videoyu o kadar komik ki kutu hazırlamış ablamlar, alttan çekince balon ve pullar dökülecekti. Biz hayvan gibi abandığımız için kutu düştü açtık bir şekil döktük, benim kutunun dibine inatla bakışım belki pembe bişey vardır diye ahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…