Bana doktor yapma demişti ilk 3 ay ama zaten ben makyaj yapan biri değilim hiç sorun etmedim Saç boyatmak ve kestirmek için bekliyorum doğum sonrasını doğumdan sonra bakıma giricem
Böbrek ağrısı sırta vurmuyor muydu. Susuz kalmış olabilirsin su içiyor musun
Eskiler kestirmeyin saçlar küser der batıl inanç ama nebilim genelde kimse kestirmez ben de çok kestirmiştim hiç bi işe yaramadı diye kestirmiyorum artık
Eskiler kestirmeyin saçlar küser der batıl inanç ama nebilim genelde kimse kestirmez ben de çok kestirmiştim hiç bi işe yaramadı diye kestirmiyorum artık
genetik oldumu öyle. Benim saçlarım da ilk röfle yaptırdığımda küsmüştü ama yıllarımı aldı barışmak tam toparladı derken hastalıktan döküle döküle kafamda 2 tel saç kaldı gür olmasa kelim görünür heralde buna da şükür
Evet canım sanırım öyle çünkü başka bişeyim yok . Normalde maskeyle 10dk zor duruyorum biraz yürüdüm mü yoruluyorum hamilelikten sonra, o yüzden ciğer kapasitemin düştüğünü düşünüyorum.Bu durumda da korona olsam bu kadar kolay atlatamazdım.
Eşim istemiyor kestirmemi bide burada gitmedim çok kuaföre 3 sene oldu geleli 2 senesi korona zaten saç konusunda her yere güvenemiyorum memleketimde kendi kuaförüm var oraya gidicem kafama göre kestiricem boyatıcam
Eşim istemiyor kestirmemi bide burada gitmedim çok kuaföre 3 sene oldu geleli 2 senesi korona zaten saç konusunda her yere güvenemiyorum memleketimde kendi kuaförüm var oraya gidicem kafama göre kestiricem boyatıcam
Ben arada kısaltmayı severim omuzlarımda kestiririm ama hiç istemiyor kestirmemi ya resmen kavga çıkıyor bende top sakal bırakırım diyor(hiç sevmem bende top sakal )
Ben 2 doz gebelikten önce olmuştum bu ara ekim kasım gibi yine 3. Doz yapılcak filan dediler ama çok tereddütte kaldım 2 doz koruyodur yeterince 3. Gerek yok heralde
Ben 2 doz gebelikten önce olmuştum bu ara ekim kasım gibi yine 3. Doz yapılcak filan dediler ama çok tereddütte kaldım 2 doz koruyodur yeterince 3. Gerek yok heralde
ya benim kafamda da soru işaretleri var covid olalı 1 ay oldu 16. haftamda da aşı oldum daha beklese miydim acaba ama okullar açıldı otobüs + metroyla işe gidiyorum bir daha covid olma riskini göze alamadım
Kızlar bugün 13 haftalık olduk benim son 4-5 gündür baş dönmem var normal mi acaba progestan kullanıyorum geçen hafta cumadan beri ama ilk zamanlar hiç böyle olmamıştı ondan mı acaba ? Tansiyonumu ölçüyorum gayet normal çıkıyor ama bazen aşırı oluyor baş dönmesi