2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Evet canım ya eşimde de tat vardı koku yoktu o da çok ilginç . Tat gitmesi çok kötü ya hayattan zevk almıyorsun resmen
Aynen öyle mesela elmayı ısırıyorum evet tatlı bişey onu algılayabiliyorum ama gözüm kapalı verilse o elma mı armut mu anlamam yediklerimden hiç bişey anlamıyorum. Aşının son yan etkisi olarak yazmışlar nörolojik yan etkisi yazıyor. O da gelip beni buldu sanırım

Ben de öyle vicks sürüyorum art de huile nin nosemix nane yağı var onu kokluyorum burnuma sürüyorum yine yok. Önceden de olurdu ben de ama 1 gün sürer geçerdi grip olduğumda. Bu 3. Gün hala yok bekliyorum

Aaa evet yani ben korona olduğumu dusundugum zaman yani o anlattığım zaman ekşi bişey yediğimde ekşi olduğunu ya da tatlı bişey yediğimde tatlı olduğunu algiliyodum artık dilim mi algiliyordu bilmiyorum ama eşim asi olmuştu ben olmamıştım o olay çok değişik işte

Ben de öyle vicks sürüyorum art de huile nin nosemix nane yağı var onu kokluyorum burnuma sürüyorum yine yok. Önceden de olurdu ben de ama 1 gün sürer geçerdi grip olduğumda. Bu 3. Gün hala yok bekliyorum
Seninki asininyan etkisi galiba ya böyle olan çok oluyor gercekten duyuyoruz

Yok bu dönem kullanmam zaten yüzüme makyaj malzemesi bile sürmüyorum cilt emiyor diye
Bana doktor yapma demişti ilk 3 ay ama zaten ben makyaj yapan biri değilim hiç sorun etmedim Saç boyatmak ve kestirmek için bekliyorum doğum sonrasını doğumdan sonra bakıma giricem
Kızlar ya 1 saattir sol alt karından sol böbreğe doğru bir ağrı oluyor anlık sancı gibi de girip rahatsız ediyor beni karın ağrısı gibi niye olabilir ki böbreklerde mi sorun var acaba
Böbrek ağrısı sırta vurmuyor muydu. Susuz kalmış olabilirsin su içiyor musun

Valla ben de öyleyim işe de gitmediğim için evde hiç makyajla işim olmuyor ama saçlar beyaz diplerim çabuk çıkıyor boyatmasam bembeyazım Mecbur beklicez 6 ay daha 9bin bakımına gireriz

Canım ben de saç dökülmesiyle çok uğraştım. Bıttım sabununa ve bıttım yağı içeren saç bakım yağı kullanmaya başladım. Saçlarım bayağı toparlandı, yoksa önlerden açılma başlamıştı. Mardinli kadınların kurduğu topraktan tabağa kooperatifi var instagramda semim sabun diye de bulabilirsin. Kooperatif olduğu için oranın gercek bıttım kullandığına güveniyorum. Bende çok fark yarattı açıkcası. Sadece saçında boya varsa sabuna gecmek zor olabiliyor. Bir de ilk başlarda bir iki yıkamada dökülme devam etti. 1 ay sonra tamamen kesildi benim. Umarım bir faydası olur, biraz arastırırsın

Evde bıttım sabunu var annem getirmişti orjinal, aklımdan geçmiyor değildi ama çok kuruyacak diye de cesaret etmemiştim. şimdi kullanmayı düşünüyorum çok faydası var annemin de dökülmelerini bitirmişti. Bir sıkıntı olmaz heralde ben de deneyeyim teşekkür ederim

Kızlar nasılsınız?? Bugün 2makine camasir ve temizlik pert oldum resmen.Belim ağrıyor.Bi de tatlı biseyler istedi canım.Bi kutlama pastası yaptım.Daha yemek faslı var ya.

Onu ilk defa duydum iyi geliyor mu?

Valla bravo ben 15-20 dakika yürüsem hemen başlıyor kasık ağrılarım içerden sinyal veryor bizimki heleki izmirde gündüz çıkılmıyor 35 derece hava
Dünden beri sıcaklık arttı gerçekten gece rahat uyurduk şimdi vantilatör açtım gene de terlemişim

Ben 2 yıldır şampuan almıyorum ama o kadar çok dökülüyordu ki, bunu son çare gördüm kendime. Şampuandan daha dogal, daha saglıklı oldugu kesin. Sadece ilk baslarda saçta peruklaşma dedikleri olay oluyor alışana kadar, benim yaklaşık 1 ayda alıştı saçım boyasız olduğu için. İlk baslarda saçı taramadan önce saç uçlarına saç kremi sürüyordum, alışınca bıraktım. Çalışıyorsan o peruklaşma aşaması zor olabilir ben pandemiyi fırsat bildim eşimin dökülmesine bile çok fayda etti. Tabii vitamin eksiklikleri de etkiliyor B vitamini, d vitamini eksikliği falan. Başladıgın vitamin onları tamamlar zaten. Bir de badem, ceviz gibi kuruyemişler yiyebilirsin, onlar da katkı saglar besleyici. Benim önde açılma baslayınca az aglamadım. Bu şekilde önünü aldım canım. Kadınların saçı çabuk toparlanıyor moralini bozma, erkeklerde daha zor o iş..

Merhaba, ben Dr. Maria Montessori’nin kitaplarını ilgiyle okuyan biri olarak sizinle gerçek bir Montessori bebek odasının örneğini paylaşmak istiyorum bebeğinizin pahalı eşyalara değil, onun için güvenli ve zihnini geliştirecek bir ortama ihtiyacı var. Biraz büyüdüğünde boyuna uygun giysi askılığı da eklenebilir.

Bebemi hissetmeye and içtim bugun yemek yedikten sonra bikaç kes üst üste bişey hissettim. Göbüşüm den daha alt tarafta ama nası bi his desem sizee tekme gibi değilde yer degistirmenin en ufagindan gaz falan değil ama sanmıyorum hemen yemekteb sonra oldu sabah kahvaltıda ve şimdi. Belki de diyorum hissetmek istedigimden psikolojik mi oluyoi ama öyleyse bile çok güzel hissettirdi

Onu ilk defa duydum iyi geliyor mu?
Bıttım Sabunu Güneydoğu Anadolu bölgesinde bulunan Siirt ili ve çevresinde yetişen yabani fıstık ağaçlarının meyvesinden yapılmaktadır. Tamamen katkısız ve geleneksel yöntemler kullanılarak yapılan bıttım sabunu, birçok aşamadan geçirilmek suretiyle kullanıma hazır hale getirilmektedir. Saç dökülmesinden, birçok cilt hastalığına kadar oldukça geniş bir yelpazede kullanılabiliyor. Yani içinde herhangi bir katkı maddesi olmadığından baya faydalı bir sabun.
Dünden beri sıcaklık arttı gerçekten gece rahat uyurduk şimdi vantilatör açtım gene de terlemişim
Vantilatör beni baya etkiliyor ya burnum boğazım tıkanıp kuruyor havada nem kalmayınca rahatsız ediyor beni geceleri biraz daha serin ama esse daha güzel olcak.

Evet vitaminlerle desteklenirse ben de faydasını görürüm diye umuyorum çalışmadığım için sıkıntı yok dışarı çıkacağım zaman da toplayıp geçiyorum, zaten sıcakta toplamadan kullanılmıyor. Kuruyemiş ilk aylarda yedim de şimdi nedense hiç canım istemiyor. Doktor da yiyemediğin içemediğin şeyler için kendini hiç zorlama dedi. Bu kuruyemiş barları oluyor ya bomba gibi enerji veren onlardan yiyorum hem tatlı niyetine. Bu ara nasıl olduysa tatlı daha çok çekmeye başladı canım. Normalde sadece yemek çekiyordu. Herhalde dönem dönem böyle değişecek

Bi ara emzirirken dökülme kesilmişti sonra yağmur gibi döküldü. Suan bende dalin bebek sampuanı kullanyrm normal dklyr

Valla bravo ben 15-20 dakika yürüsem hemen başlıyor kasık ağrılarım içerden sinyal veryor bizimki heleki izmirde gündüz çıkılmıyor 35 derece hava
Konyadayım evim güneş görmüyor, kazak giydim ayaklarda yün çorap

Bi ara emzirirken dökülme kesilmişti sonra yağmur gibi döküldü. Suan bende dalin bebek sampuanı kullanyrm normal dklyr
O şampuan temizliyor mu? Benim saçlarım çok yağlı, 3 kere yıkıyorum normal şampuamla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…