2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
ya benim kafamda da soru işaretleri var covid olalı 1 ay oldu 16. haftamda da aşı oldum daha beklese miydim acaba ama okullar açıldı otobüs + metroyla işe gidiyorum bir daha covid olma riskini göze alamadım
Ben çalışmıyorum ama bulunduğum ilçede çok arttı hastalık o yüzden bi cesaret oldum

Progestan cok baş dönmesi yaptı banada ondan olmuş olabilir

Tanıdıgım bır hamıle arkadasım covıd gecırdı ve en agır ılacları kullanmak zorunda kalmıslar artık doktorlar bızım ıcın oncelık bebek degıl sensın demıslerama 4 aylık hamıle olmasına ragmen zor atlattı vesaglık ocagı ebesı onun ası olmasına engel olmuş ben hamılelere onermıyorm demiş demek ıstedıgım sukı bu hassas bır denge resmen asının yan etkılerınden korkup ılac etkısınede maruz kalabılırız yada hıc covıd gecırmeyebılırızde tamamen kader ve herkesın kendı tercıhı ben olmayı tercıh ettm

ya benim kafamda da soru işaretleri var covid olalı 1 ay oldu 16. haftamda da aşı oldum daha beklese miydim acaba ama okullar açıldı otobüs + metroyla işe gidiyorum bir daha covid olma riskini göze alamadım
Maşallah nasıl dayanıyosun ben de o enerji hiç yok çalışıyo olsam şimdiye çoktan rapor alıp eve çekilmiştim

Maşallah nasıl dayanıyosun ben de o enerji hiç yok çalışıyo olsam şimdiye çoktan rapor alıp eve çekilmiştim
zor geçiyor kuzu ya öğlen 1 saat dinlenme isteği çok yoğun oluyor ama doğum iznindeyken yerime birini alacaklar o sıra geri dönmem tazminatı verirler diye bir umut devam

Umarım ondandır bitmesine az kaldı çok şükür
Kanama mı oluyordu progestanı genelde kanama olduğunda veriyor doktor ama ben 10. Haftamda bırakmıştım gerek yok daha fazla kullanmaya demişti bana da çok baş dönmesi ve uyku yapıyordu. Muhtemelen ondan kaynaklanıyordur.

zor geçiyor kuzu ya öğlen 1 saat dinlenme isteği çok yoğun oluyor ama doğum iznindeyken yerime birini alacaklar o sıra geri dönmem tazminatı verirler diye bir umut devam
Zordur tahmin edebiliyorum Allah güç versin. O tazminat cidden ilaç gibi geliyor o da olmasa hiç çekilmez

İlk kez geçen hafta cuma kanamam oldu biraz, bir gün öncesinde ağır iş yapmıştım ondan kaynaklıydı sanırım. İğne+serum yedim o gün doktor progestan verdi bitene kadar kullan bitince kontrole gel dedi

aynennn ama doğumdan sonra devame t derlerse istifa etmek zorunda kalırsam benim hayaller cortingen ahahah
Doğum izni artı emzirme iznin var nereye çalıştırıyolar ayrıca seni işten de çıkaramazlar ben daha o yasanın kalktığını görmedim covidden dolayı insanları çıkaramıyolar işten ama yeni yılda ne olur tabi bilemeyiz çok şaibeli bi ülkeyiz malum

İlk kez geçen hafta cuma kanamam oldu biraz, bir gün öncesinde ağır iş yapmıştım ondan kaynaklıydı sanırım. İğne+serum yedim o gün doktor progestan verdi bitene kadar kullan bitince kontrole gel dedi
Çok geçmiş olsun iş miş olaylarına hiç girme valla ben korkumdan yemekten başka birşey yapmıyorum onda bile otur kalk yavaş yavaş İnsanın bir günü bir gününe uymuyor bazen çok enerjik bazen çok halsiz.

Ben hep halsizim hamileliğin başından beri sürekli bir uyku durumu çok teşekkür ederim sinirlendim de yaptım yoksa ki bende her gün bir süpürge açıyorum arada toz alıyorum ve yemek yapıyorum onun dışında bir iş yapmıyorum

Kimi doktor kesinlikle tavsiye ederken kimisi emin değiliz biz o vebale giremeyiz garantisi yok size kalmış diyip bizi teredütte bırakıyorlar ben aşı karşıtıydım ama bu hamilelerde covidin ağır geçtiği anne ve bebek ölümlerinin arttığını gördükçe aşı olmak mantıklı gelmeye başladı maalsef ki tedbir bizden takdir Allah'tan diyip aşı olmak zorunda kalıcam herşey bebeğimin sağlığı için Atağım ve anksiyetemde var bana ağır gelicek semptomlar yaşarım kesin psikolojik olarak ama el mahkum işte :/

yok kız ben kovulmak istiyorum işte 4 ay doğum izni 6 ay ücretsiz izin var 10 aylık birini alırlar onla da devam etsinler beni salsınlar istiyorum

yok kız ben kovulmak istiyorum işte 4 ay doğum izni 6 ay ücretsiz izin var 10 aylık birini alırlar onla da devam etsinler beni salsınlar istiyorum
Heee doğru sen o tazminatın peşindesin kafa gitti benim de o zaman mantıklı işte

Bende aşı olmam dıyodum bılmedıgım bırseyı vucuduma almam dıyodum ama ıs cocukların olunca farklı dusunuyosun karnımdakınıde 5 yasındakı oglumuda dusunerek verdım bu kararı merak etmeyın yaa bendede panık atak var ama 3 saatte etkısı gectı aksama dogru vurulup uyuyun hıc bırsey hıssetmezsınız inşallah

İnşallah bakalım bünyeden bünyeye fark ediyor hafif geçsin başka birşey istemiyorum :/

Ya bende yine idrar enfeksiyonu başladı sanırım kızlar annemlerdeyim 15 gündür tuvaletinden mi kaptım acaba fazla kişi giriyor ve hijyenik gelmiyor bana idrar yaparken ve kaşıntı başladı yeniden ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…