2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Tunaaaa içim gidiyor o isme. Ama Selim ismi de hep hayalimdi. Şimdi de iki isim çocuğa yük diye düşünüyorum nasıl karar vericez çok zor değil miiiii
Eveet ben de en çok tuna istiyorum bide en yakın arkadasimin adı. Erkek olup tuna teysesiyle adaş olmasi cok tatli geliyo eşimin de içine sinmiş olsa baska isim düşünmezdim hic. Biz de iki isme dogru kayicaz gibi geliyo ortak begenemeyip. Artik ilerde secip begenip kullansinlar napalim

Ya evet aslında öyle de bi seçim hakkı vermiş oluyoruz dimi işte böyle her an fikrim değişiyor, bu hamilelik böyle yaptı beni hahaha

Kızlar dün gece ilk defa bebe konulu rüya gördüm ama çook güzeldi cinsiyet öğrenmeye gidip doğurdum ve oğlan oldu, ben beyazım eşim esmer çocuk Rihanna gibi melez ve mavi gözlüydü ahahahaha çok eğlendim rüyamla doğumdan 5 dk sonra nasıl beslicem diye bir telaş aldı ki beni sormayın

bir dahaki kontrolün ne zamannn şeker en son kız gibiiydi yaa değişti miiii rüyan malum mu oldu acaba oğluş mu geliyorr

bir dahaki kontrolün ne zamannn şeker en son kız gibiiydi yaa değişti miiii rüyan malum mu oldu acaba oğluş mu geliyorr
Kız sana maşallah herkesi de hatırlamazsın yaaa 12.haftada kız gibi dedi ama benim içime erkek doğuyor o yüzden rüyamda da öyle gördüm sanırım, haftaya pzt kontrol çatlamak üzereyimmm

Kız sana maşallah herkesi de hatırlamazsın yaaa 12.haftada kız gibi dedi ama benim içime erkek doğuyor o yüzden rüyamda da öyle gördüm sanırım, haftaya pzt kontrol çatlamak üzereyimmm
kız şu tabloyu tamamlıcam diye herkesi stalklıyorum ezberledim kendinizle ilgili bişey unutursanız bana sorun ahahaha
valla geçmez zamannn ya koskoca 1 haftaaaa

Ayy canım benim iyiki olmuşsun. Allah yardımcın,yardımcımız olsun ins

Z zahrada işler yoğun değil heralde ben de çalışıyo olsam siteden çıkmazdım bugün o hamile yastığı geldi poşetinden çıkardıktan sonra yüzünü yıkadın mı bi tur? Sankihaff bi koku var kumaş kokusu gibi. Lierac kremide geldi onuda bugünden itibaren kullanmaya başlıcam inş işe yarar zayıf olduğum için leblebi yutmuş çubuk kraker gibiyim hemen patlıcak gbi oluyo karnım

Kızlar doktor kanama var dedi başka ultrasona gönderdi o da yarın sabahtan gel dedi bol bol dinlen dedi.bebegin kalp atışı var dedi ama kanamada var
Alla alla niye yarına bırakmış acaba ilaç filanda vermedimi? Demek ki çok endişelenecek ciddi bir durum değil?

yoğuun ya ama masabaşı çalışıyorum zaten bir taraftan burası açık muhasebeciyim fatura kaydedilene kadar burayı gözden geçiriyorum

valla ne yalan söyliyim yıkamadım aklıma bile gelmedi sen söyleyince duraksadım ahahhaha
biooil gelmiş akşama yağlanmaca ileride durum fenalaşırsa lierac alırım diye düşündümm

Belki havalanınca geçer kokusu sonuçta poşetinden çıkardık bişey olmaz heralde

Bio oille ilgili içeriğini yeterli ve güzel bulmamış çoğu hamileler ben de onun tereddütünde almadım eğer bu yeterli gelmezse bir de mustela alıp ikisini birden kullanıcam

Kızlar ben de 6 gün önce nifty testi verdim cinsiyeti merak ediyorum. Bana 12-15 gün içinde çıkar dediler ama çok aramayalım diye öyle diyor olabilirler mi? Burdan okuduklarım 5 günde bile sonucu alanlar olmuş sizin kaç günde çıktı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…