2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
aman burger mc yerken içerik çok umrumda olmuyo bunda da değil kim bilir neler yiyorum

8. gün sabahtan aradılar benii hangi firma ile yaptırdınızz

Offf aynı şey bende de var yemin ederim pis mis ama acayip bağımlılık yapıyo bazen sırf bk veya mc aşeriyorum çok kötü çok
çok tüketiyorum fast food ya allah affetsin lahmaçlar dönerler havada uçuşuyo ne hikmetse onları yerken kusma musma tiksinme yok onları yiyip üstüne meyve çerez yiyorum vicdan rahatlatması

çok tüketiyorum fast food ya allah affetsin lahmaçlar dönerler havada uçuşuyo ne hikmetse onları yerken kusma musma tiksinme yok onları yiyip üstüne meyve çerez yiyorum vicdan rahatlatması
ben halsizlikten evde yemek yapamadığım zamanlarda hep dışardan yedik sadece dün bi enerjiyle yemek yapasım geldi ama şimdi öğlen canım başka bişey çekince yine dışardan yedim

Kızlar doktor kanama var dedi başka ultrasona gönderdi o da yarın sabahtan gel dedi bol bol dinlen dedi.bebegin kalp atışı var dedi ama kanamada var
Dinlen iyice yorma kendini çok şüküt kalp atışı var İnşallah iyi olacak bebeğinde sende hiç bişey için kalkma yat dinlen. Çok geçmiş olsun

hastanede yaptırdım ben kurum ismi bilmiyorum o yüzden sizin ne güzel erken çıkmış peki kaç günde çıkar demişlerdi?
10-15 demişlerdi sanki dediğiniz gibi darlamayalım diye öyle dediler sanırım ama benden ödeme almadılar diye 10 kere arayıp mail attığım için baya sövmüşlerdir :d sonuçtan 1 gün önce zorla ödedim resmen iban aldım da ne zaman arasam hallederiz hallederiz

Devlette doğum yapacak var mı acaba? Tek kişilik özel odalar oluyormuş orda da. Benim doktor devlet doktoru eşinin kliniğinde özele gittiğimde gelip bakıyor orda. Muhtemelen ben genel anestezili sezaryen olucam ama özel oda mevzusunu kesinlikle istiyorum. Süreç nasıl ilerliyor bulunabiliyor mu merak ettim.

Ankara'da olanlar nerede doğum yapmayı düşünüyorsunuz canlar
ya ben kaçırmışım bu mesajı. ben koru çukurambarda yapacağım gibi görünüyor şimdilik. doktorumun 3 hastane ile anlaşması vardı biz koruyu seçtik ama hala kararsızım doğrusu. siz nerede yapacaksınız? forumda ankaradaki doktorlar ve hastanelerle ilgili pek güncel yorum bulamadım ben.

Arkadaslar ne güzel birçok kisi cinsiyet öğrenmiş inşallah gönlünüzden geçen olmuştur sağlıkla gelsin hepinizin bebişi darısı bana artık nub teorisiyle önceden cinsiyete batırıp doğru çıkan oldumu nub teorisinin doğruluk orani nedir acaba?

benim için şöyle; bugün 5 kırmızı tshirt giyen görürsem kızım olacak diye düşünsem daha ihtimalli ama genelde tutuyormuş

benim için şöyle; bugün 5 kırmızı tshirt giyen görürsem kızım olacak diye düşünsem daha ihtimalli ama genelde tutuyormuş
Sizin tutmadimi ikra meyra diye biri var o iyi biliyormuş diyen çok kişi var sizlerede sorayım dedim dogru cikan oldumu hic diye benim daha belli degil merakla bekliyorum

Sizin tutmadimi ikra meyra diye biri var o iyi biliyormuş diyen çok kişi var sizlerede sorayım dedim dogru cikan oldumu hic diye benim daha belli degil merakla bekliyorum
size hangi tahminde bulunduu bugün gördüm birkaç arkadaşımız yazmış ona
nub ramzi tutan arkadaşlar var gruptaa benim hiçbir şey tutmadı malesef çocukta şaşırmıştır pipisi çıkınca

Bana kız dedi inşaallah çıkar çünkü kız olmasını çok istiyorum ama dr da kemik yapısına göre erkege benzetti tabi kesin degil dedi 16 haftayi bekliyorum

Benim ramzi tuttu bunda da oğlumda da.Biri kesenin sağında biri solunda.Nub olarak bakmadım ama oğlumun 12de pipi görünüyordu direk.Bunda ben pipi zannettim nubu yataymış.Yani yine tuttu kızımda.Bi cin takvimi hiç tutmadı ikisinde de.Saka maka karin şekli bile tuttu.Oglumda füze gibiydi bunda yayik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…