Bende oglumda karnim cok asagidaydi son güne kadar sanki düşecek gibi hissediyordum ama bebegin esi aşağıdaydı ondan dolayimiydi bilmiyorum o zamanlar nub falan bilmiyordum yeni öğrendim bende kese olayı oğlumda tutmadi çünkü oğlum karindan sağdaydı normalde kiz derler öyle olunca ama oğlum oldu bunda tam tersi buda kiz olsun diye dua ediyorum bide kese yuvarlak yada çubuk gibiysede cinsiyet belki olurmuş diyenler olmus burda ne kadar doğru oda bilememBenim ramzi tuttu bunda da oğlumda da.Biri kesenin sağında biri solunda.Nub olarak bakmadım ama oğlumun 12de pipi görünüyordu direk.Bunda ben pipi zannettim nubu yataymış.Yani yine tuttu kızımda.Bi cin takvimi hiç tutmadı ikisinde de.Saka maka karin şekli bile tuttu.Oglumda füze gibiydi bunda yayik.
Ben bugün sordum erkek dedi bakalım.Herzaman hayırlısını ve sağlıklı istiyorum ama insan merak ediyor işteSizin tutmadimi ikra meyra diye biri var o iyi biliyormuş diyen çok kişi var sizlerede sorayım dedim dogru cikan oldumu hic diye benim daha belli degil merakla bekliyorum
Kese şekli tutmadı.Ikisininde kese şekli nerdeyse aynı benim.Oglum solunda kızım sağında.Hatta ben bu damı erkek dedim.Kese biraz uzun ikisininde şekli.Bende oglumda karnim cok asagidaydi son güne kadar sanki düşecek gibi hissediyordum ama bebegin esi aşağıdaydı ondan dolayimiydi bilmiyorum o zamanlar nub falan bilmiyordum yeni öğrendim bende kese olayı oğlumda tutmadi çünkü oğlum karindan sağdaydı normalde kiz derler öyle olunca ama oğlum oldu bunda tam tersi buda kiz olsun diye dua ediyorum bide kese yuvarlak yada çubuk gibiysede cinsiyet belki olurmuş diyenler olmus burda ne kadar doğru oda bilemem
Bana 10. Haftamda erkek dedi 12. Haftada doktorda %80 erkek dedi çin takvimi erkek gösteriyor haftaya nifty sonucu gelince kesinleşicek benimde gönlümden erkek geçiyor inşallah sağlıkla gelirSizin tutmadimi ikra meyra diye biri var o iyi biliyormuş diyen çok kişi var sizlerede sorayım dedim dogru cikan oldumu hic diye benim daha belli degil merakla bekliyorum
Almanyada covid gecirenlere 6 ay yapmiyorlar diye biliyorum . Bir yerde 3 aya düsürdüler yaziyordu turkiye de sanirim . Ama 1 ay hic duymadim.ya benim kafamda da soru işaretleri var covid olalı 1 ay oldu 16. haftamda da aşı oldum daha beklese miydim acaba ama okullar açıldı otobüs + metroyla işe gidiyorum bir daha covid olma riskini göze alamadım
sorduum ol dedi valla moralim bozuluyo oldum artık yapacak bir şey yok en kötü karar kararsızlıktan iyidirAlmanyada covid gecirenlere 6 ay yapmiyorlar diye biliyorum . Bir yerde 3 aya düsürdüler yaziyordu turkiye de sanirim . Ama 1 ay hic duymadim.doktoruna sormadin mi ?
Doktor dediyse cok düsünme bosversorduum ol dedi valla moralim bozuluyo oldum artık yapacak bir şey yok en kötü karar kararsızlıktan iyidir3ü 1e düşürdüler sonra. covid geçirenlere 2. doz yoktu sonra onu da yaptılar
Benim 7 günde çıktı canım ama benim hastane cinsiyet söylemiyor niftyden. Sadece bir sorun var mı yok mu onu söylüyor. Genelde 1 haftada çıkıyor sanırım. Bazen 1-2 gün sarkma oluyorKızlar ben de 6 gün önce nifty testi verdim cinsiyeti merak ediyorum. Bana 12-15 gün içinde çıkar dediler ama çok aramayalım diye öyle diyor olabilirler mi? Burdan okuduklarım 5 günde bile sonucu alanlar olmuş sizin kaç günde çıktı?
Senin çocuk kebap aşererek doğacakçok tüketiyorum fast food ya allah affetsin lahmaçlar dönerler havada uçuşuyo ne hikmetse onları yerken kusma musma tiksinme yokonları yiyip üstüne meyve çerez yiyorum vicdan rahatlatması
Karın ultrasonunda erkekte solda oluyor diyorlar, demek ramiz de dogru tutmuyorBende oglumda karnim cok asagidaydi son güne kadar sanki düşecek gibi hissediyordum ama bebegin esi aşağıdaydı ondan dolayimiydi bilmiyorum o zamanlar nub falan bilmiyordum yeni öğrendim bende kese olayı oğlumda tutmadi çünkü oğlum karindan sağdaydı normalde kiz derler öyle olunca ama oğlum oldu bunda tam tersi buda kiz olsun diye dua ediyorum bide kese yuvarlak yada çubuk gibiysede cinsiyet belki olurmuş diyenler olmus burda ne kadar doğru oda bilemem
Ay bunu nerden soruyoruuuuz, malum 1 hafta var ama bir an aklımdan çıkmıyorsize hangi tahminde bulunduu bugün gördüm birkaç arkadaşımız yazmış ona
nub ramzi tutan arkadaşlar var gruptaa benim hiçbir şey tutmadı malesef çocukta şaşırmıştır pipisi çıkınca
bana da cinsiyet söylemıyoruz dediler ama doktor görüyormuş hatta doktoruma özellikle sordum cinsiyet söylemiyoruz dediler dedim ben görebiliyorum dediBenim 7 günde çıktı canım ama benim hastane cinsiyet söylemiyor niftyden. Sadece bir sorun var mı yok mu onu söylüyor. Genelde 1 haftada çıkıyor sanırım. Bazen 1-2 gün sarkma oluyor
Ay bunu nerden soruyoruuuuz, malum 1 hafta var ama bir an aklımdan çıkmıyor
aynenn doktora giden rapor farklı oluyor o görüyorr insiyatif alarak söylüyor türkiyede yasakmış söylenmesi aldıranlar oluyomuş ondann ama benim cici doktorum demiştibana da cinsiyet söylemıyoruz dediler ama doktor görüyormuş hatta doktoruma özellikle sordum cinsiyet söylemiyoruz dediler dedim ben görebiliyorum dedi
Ya tabiki haklısınız bende cok merak ediyorum ve istediğim olsun diye cok dua ediyorum tabi en basta saglikli ve hayırlı bir sekilde insallah hepimizin içinden geçen olur sizin belli oldumu yani cinsiyetYaa bence akışına bırakın cınsıyet olayını bende ramzı nub cın rus dedıgının bır suru belırtıde arayısa gırdm sureklı onları dusundm bakıyorm kendımı yıpratmısın sonra doktor erkek dedı uzuldum malesef sonrakı ay vazgectı hala bellı degıl ama ben takmıyorum ınanın hıc sadece merak edıyorum bende saglıklı olsun hayırlı olsun kız ıstıyorum ama hıc bır belırtı yuzde yuz degıl bırıne ınansanız hayal kırıklıgı olur bence kız olsa bıle o belırtıye teorıye kaptırmamak lazım doktoru beklemek en ıyısı
Tam bi moderatör ya maşallah dev hizmetdr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)
bu bak sayfanın adı tam olarakk
Aynen benim doktorda daha önce Diyarbakır'da calismis. Doğu'da soylemiyoduk bebek kız çıkınca aldıranlar oluyodu demişti şok olmustukaynenn doktora giden rapor farklı oluyor o görüyorr insiyatif alarak söylüyor türkiyede yasakmış söylenmesi aldıranlar oluyomuş ondann ama benim cici doktorum demişti
Net değil kız gibi sanki ddiiii, ay dmk ki benim doktor da teoriden tahmin yaptıdr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)
bu bak sayfanın adı tam olarakk
Inşallah saglikli ve hayırlı bir sekilde gelir bebislerimiz eger istedigin cinsiyet ise insallah tutar hayırlısı diyelimBen bugün sordum erkek dedi bakalım.Herzaman hayırlısını ve sağlıklı istiyorum ama insan merak ediyor işteBakalım tutacakmı ikra meyranın tahmini.Allah herşeyin en doğrusunu bilendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?