2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bazı kremler çatlakların rengini yada görünümünü hafifletiyor, tamamen yok etmese de işe yarayacağını düşünüyorum istersen kullan

Kızlar başım dertte vallahi. Doktorum izindeydi ulaşamadım kendi numarasını kaydetmemişim geçen hafta akıntı sürekli bi kaşıntı vardı dayanamayıp acile gittim doktor fitil verdi. İki gün kullandım o baya bi söktü mantar varmış sanırım geçti diyordum rahatladım bugun yine başladı. Zorlamaktan sanırım peçeteye ve çamaşırıma kan geldi ne kullanmak gerekiyor bilmiyorum fitil de geçirmemiş demek ki. Travazol krem sürüyorum asla faydası olmuyor

Yaa geçmiş olsun bendede geçmişte msntar problemı oluyodu her amtıbıuotık kullandıgımda cok zor bılırım ben bı ara sulandırılmış elma sırkesıyle ozel bolgemı sılıyodum krem dısında bı o rahatlatmıstı ama hamılelıkte yada sızın durumunuzda nasıl olur bılmıyorm cok gecmış olsun

Kızlar 16.haftadan itibaren çok hızlı kilo almaya başladım ve karnım çok hızlı bir şekilde büyüyor mide bulantılarım geçti derken şimdi de mide ekşimesi başladı bende 2 gündür kıvranıyorum resmen. Karın büyüdüğü için oluyormuş sanırım başka var mı mide ekşimesi sorunu yaşayan?
Ayrıca bugün biontech 2.doz aşımı oldum. 1.dozda kolum çok ağrımıştı bunda kol ağrısı bile olmadı sanırım aşıyı vuran kişiye bağlı. Bugünkü hemşirenin eli çok hafifti ikinci dozdan korkuyordum ama ateş veya başka bir yan etki de olmadı çok şükür

Evet kullanıyorum bende sirkeli su ile yıkıyorum sürekli ama hiç faydası olmadı kan görünce de insan ister istemez tedirgin oluyor

Hamilelikte sigara kullanan var mı? Ben içmiyorum ama eşim kullanıyor bazen yanımda içtiği de oluyor zararı olur mu acaba

Evet kullanıyorum bende sirkeli su ile yıkıyorum sürekli ama hiç faydası olmadı kan görünce de insan ister istemez tedirgin oluyor
Bende hamılrlıgımın basında ıdrar yolu enfeksıyonunda kanlı ıdrar yapıyodum hastanelık olmuştum artık cok zordu ınsallah gecer bır an once doltor belkı amtıbıyotık verır doktora gıdın bır an once ınsallah sıfa olur

İnşallah canım çok zor bu illetler senin dediğin idrar yolu enfeksiyonun nirvanasını yaşadım yeni evliyken böbrek ağrısından yürüyemiyordum vallahi zor. Yarın ilk iş doktorumu tekrar arıcam inşallah bakalım ne diyecek

Hamilelikte sigara kullanan var mı? Ben içmiyorum ama eşim kullanıyor bazen yanımda içtiği de oluyor zararı olur mu acaba
Yok artık yanında içmesin pasif olarak solusan bile bence hiç sağlıklı değil hem senin hem bebeğin için. Ben oturduğumuz cafede veya restorantta biri içtiğinde rahatsız olup kaçıyorum oradan.

Yok artık yanında içmesin pasif olarak solusan bile bence hiç sağlıklı değil hem senin hem bebeğin için. Ben oturduğumuz cafede veya restorantta biri içtiğinde rahatsız olup kaçıyorum oradan.
Bende öyle diyorum da bazen dayanamıyor

Bende bugun bir hevesle pentiue baktim , cogu urunde indirim vardi hamile urunlerinde yoktu uzuldum , indirim beklicem birazdaha

Çamaşırcıdaki sütyenlerle arasında 50-60 tl fark olunca ben de oradan almak daha mantklı dedim. Ne yazık ki trde elini neye atsan herşeyin fiyatı çok yüksek
Bu benim kapsiz işimi görür hastanede kapsiz daha rahat ederim dedim kaplı da alicam dışarısı için.29.90 kaplı da alicam hangi marka alırım bilmiyorum

Eklentiler

• 16322548830366357964029011663846.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 38
Bu benim kapsiz işimi görür hastanede kapsiz daha rahat ederim dedim kaplı da alicam dışarısı için.29.90 kaplı da alicam hangi marka alırım bilmiyorum
Bunlar güzel bence iş görür kapsızlar daha rahat oluyor, ben dışarda da böyle kullanıyorum çünkü çok şişti göğüslerim bazen bunlar bile rahatsız ediyo beni o derece

Bu duruş benim bebitonunkine çok benziyor erkek benimki ama belli olmaz tabi ki sağlıkla büyüsün
Ya ben de erkek diye düşündüm en önemlisi sağlıklı olması tabii :) yurtdışında yaşıyorum 18. Haftadan önce söylemiyorlar ben de merak ettim sormak istedim. Amin inşallah hepimizinki sağlıkla büyüsünler

Bunlar güzel bence iş görür kapsızlar daha rahat oluyor, ben dışarda da böyle kullanıyorum çünkü çok şişti göğüslerim bazen bunlar bile rahatsız ediyo beni o derece
Aynen canim telli beni rahatsız etti çok ince kaplı telsiz kullanıyorum..ki cidden büyüdü kapliya hiç gerek kalmadı..süt kanallarını kötü etkiliyormus telli olanlar diye okumuştum emzirirken de telsiz kullanırım.. kaplı olanlardan alırsam doğumdan sonra dışarı çıkarken iyi olur.ac kapa olayı süper rahat olucak ama.

Benimde eşim içiyor yanında olmadan bile zehir gibi kokusu geliyor.koku hassasiyetim gitti zaten hiç kusmadim desende.sigara bulaşık makinesi kirliler doluyken kokusu çöp kokusu dayanilmaz hala..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…