Evet ya çok kullanışlı o şekilde evde zaten hiç takmıyorumAynen canim telli beni rahatsız etti çok ince kaplı telsiz kullanıyorum..ki cidden büyüdü kapliya hiç gerek kalmadı..süt kanallarını kötü etkiliyormus telli olanlar diye okumuştum emzirirken de telsiz kullanırım.. kaplı olanlardan alırsam doğumdan sonra dışarı çıkarken iyi olur.ac kapa olayı süper rahat olucak ama.
Olsun hiç sıkıntı yokTeşekkür ederim amin inşallah canınızı istetmek istemezdim çok önceden aldığım bir nickti
Bende neredeyse ilk günden beri mide ekşimesi cok fena varKızlar 16.haftadan itibaren çok hızlı kilo almaya başladım ve karnım çok hızlı bir şekilde büyüyormide bulantılarım geçti derken şimdi de mide ekşimesi başladı bende 2 gündür kıvranıyorum resmen. Karın büyüdüğü için oluyormuş sanırım başka var mı mide ekşimesi sorunu yaşayan?
Ayrıca bugün biontech 2.doz aşımı oldum. 1.dozda kolum çok ağrımıştı bunda kol ağrısı bile olmadı sanırım aşıyı vuran kişiye bağlı. Bugünkü hemşirenin eli çok hafiftiikinci dozdan korkuyordum ama ateş veya başka bir yan etki de olmadı çok şükür
Merhaba aynı sorun bendede vardi duş aldıktan sonra en son çikmadan suya birkac damla elma sirkesi damlatip o bolgeye döküyordum en dogal yöntem deneyebilirsin akintidan dolayi ve kasimaktan tahris oldugu icinde cikinca travazol surup ic camasirima bebek pudrasi dokuyordumKızlar başım dertte vallahi. Doktorum izindeydi ulaşamadım kendi numarasını kaydetmemişim geçen hafta akıntı sürekli bi kaşıntı vardı dayanamayıp acile gittim doktor fitil verdi. İki gün kullandım o baya bi söktü mantar varmış sanırım geçti diyordum rahatladım bugun yine başladı. Zorlamaktan sanırım peçeteye ve çamaşırıma kan geldine kullanmak gerekiyor bilmiyorum fitil de geçirmemiş demek ki. Travazol krem sürüyorum asla faydası olmuyor
Elma sirkeli ve su ile taharet yap canım yarım bardak elma sirkesi ile gir bardak suyu karıştırıp taharetlen onunla önce yakıcak sonra geçerKızlar başım dertte vallahi. Doktorum izindeydi ulaşamadım kendi numarasını kaydetmemişim geçen hafta akıntı sürekli bi kaşıntı vardı dayanamayıp acile gittim doktor fitil verdi. İki gün kullandım o baya bi söktü mantar varmış sanırım geçti diyordum rahatladım bugun yine başladı. Zorlamaktan sanırım peçeteye ve çamaşırıma kan geldine kullanmak gerekiyor bilmiyorum fitil de geçirmemiş demek ki. Travazol krem sürüyorum asla faydası olmuyor
Ben iyiyim çok şükür yatıp duruyorum. Annemde kaloyorum kızıma akşamları babası bakıyor.Bugun hastaneye gittim. Doktorum la serklaji tekrar konuştuk. İlk hamileliğim de erken doğum yaptığım için önerdi. Şimdilik rahim ağzı yeterince uzun ama önlem amaçlı yapılacak.
Pazartesi hastaneye yatış salı günü yapılacak inşallah. Muhtemelen hersey yolunda giderse cuma günü eve gidebilirsin dedi. Insallah hersey yolunda gider.
Bebek iyi şükürler olsun cok aktifti. Doktor ölçümleri yaparken çok zorlandı.
En çok düşündüğüm kızım inşallah hersey yolunda gider. Ailem uzakta bakacak kimsem yok. Oturduğum yere de yeni taşındım korona korkusuna kimse ile arkadaş olamadım.
Dualarınızı bekliyoruz inşallah.
Sen nasilsin bugun?
Benim xiaomi mop pro, ama roborock s5 max daha iyimiş, onu alKızlar bi de alakasız ama robot süpürge almayi düşünüyoruz. Yani şöyle ki ben ev işi hiç yapamıyorum. Evdeyim şuan çalışmıyorum ama başta risk vardı sonra lekelenme vs derken. Maksimum bulaşık yıkıyorum. Çamaşırları eşim yıkıyor, oturarak ütü yapiyorum vs. Neyse temizligi de eşim pazarları yapıyordu. Ama mesela 3 pazardir disardayiz ve ev supurulmedi bileona da hak veriyorum bir gün izni var dinlencek mi gezecek mi. Diyoruz ki bu süreçte bize yardımcı olur robot süpürge. Kısacası kullanıp memnun kaldığınız robot var mı? Xiaomi alcaz heralde hep onu duyuyorum ama onunda pek çok modeli özelliği vs var.
O kan tahriş olan kaşınan yerden mi, yoksa vajina içinden mi geliyor. İçten geliyorsa doktora görünmeni tavsiye ederim.Evet kullanıyorum bende sirkeli su ile yıkıyorum sürekli ama hiç faydası olmadı kan görünce de insan ister istemez tedirgin oluyor
Memeyi doğru vermen önemli, benimki de uçsuzdu, kızıma 6.gün tutturabildim.Merak ettiğim ve kafama takılan bir konu var belki içinizde benimki gibi olan varsa fikir sahibidir diye sormak istiyorum. Benim doğuştan meme uçlarım yarık sol memenin ucu da içe doğru bakıyo ama memeyi tutunca çıkıyo içindenemzirmeye engel olur mu kafama takıldı?
Aynen bende öyle düşünüyorumEvet ya çok kullanışlı o şekilde evde zaten hiç takmıyorumdışarıya da 2-3 tane yeterli zaten emzirme döneminden sonra inş sönmez ben çok memnunum şuanki halinden
Bizim doğum zamanı aynı yazıyorEvet ya çok kullanışlı o şekilde evde zaten hiç takmıyorumdışarıya da 2-3 tane yeterli zaten emzirme döneminden sonra inş sönmez ben çok memnunum şuanki halinden
merhaba,Çok üzüldüm kayıplarınız için. Benim de 2 kaybım var. Çok iyi anlıyorum sizi. İlkinde ilk gebeliğimdi hamile olduğumu geç fark ettim doktora gittiğimde kalp atışı yok dedi kürtaj oldum. Hiç unutmuyorum doktorum kürtaja alacağı zaman vajinadan bi ilaç yaptı kendi kendine açılma olsun sen daha doğum yapmadın şimdi ben kesersem sonraki hamileliğinde sorun yaşarsın erken açılma olabilir demişti. Böyle şeyler doktor tecrübesidir. Umursamayabilirdi, işini yapıp bitirebilirdi. Bazen para ikinci planda oluyor. Buraya yazmaya sığdıramayacağım tonla şey yaşadım. Bu tecrübelerime dayanarak seçtim şimdiki doktorumu. Şu ana kadar pişman olmadım bundan sonra da Allah etmesin. Dediğiniz gibi Rabbim hepimizi sağlıkla kavuştursun yavrularımıza
Evet aynıymış doğum zamanlarımızBizim doğum zamanı aynı yazıyorsezeryanla olursa 2 hafta erkene ama sanırım
Nöroloji doktoruna bir sorun yoktur inşallah geçmiş olsun sor tabi.. ben gibi bazısı normal doğum istemez çok zor diye düşünüyorum sezeryanla istiyorum acısı nasıl onu tahmin edemiyorum acemi anne korkan anne sözleriEvet aynıymış doğum zamanlarımızben daha nöroloji doktoruma gidemedim ki sormam lazım ona epidural veya spinal anestezi bizim için sıkıntı olur mu diye. Onun kararına göre doğumu seçicem. Normal doğum çok istiyorum ama kısmet artık
valla bende de öyle oluyor ya eşim bile fark ediyor oğlum burdaymış diye seviyorGünaydın kızlar benim ufaklık dün akşamdan beri karnımın sol tarafında toplanmış yumurta gibi duruyor geçer dedim sabah kalktım hala öyle bir okşadım salladım daha sonra topladı kendini oğlumdada hep solda toplanırdı ama bu çok erken başladı sizdede oluyor mu arada,orada olduğu çok belliydi tek bi tarafta toplanmış top gibi kuzum
Bebiş o bebiş iştevalla bende de öyle oluyor ya eşim bile fark ediyor oğlum burdaymış diye seviyormümkün mü bu zamanlarda bilmiyorum ama bende fark ediyorum bebek değilse başka bir şey öyle toplanıyorsa helal olsun
Yok ya içimde hissedemiyorum yani daha anlamıyorum hissettiklerim nelerBebiş o bebiş iştebariz bir çıkıntı oluyor içtende hissediyosundur zaten niye toplanıyorlar onu hiç anlamıyorum salladım okşadım anca kendini topladı anladık bee tamam der gibi haha
merhaba,
Rabbim yavrunuza sağlıkla kavuştursun inşallah..
gittiğiniz perinatoluğun ismini öğrenebilir miyim?
Günaydın kızlar benim ufaklık dün akşamdan beri karnımın sol tarafında toplanmış yumurta gibi duruyor geçer dedim sabah kalktım hala öyle bir okşadım salladım daha sonra topladı kendini oğlumdada hep solda toplanırdı ama bu çok erken başladı sizdede oluyor mu arada,orada olduğu çok belliydi tek bi tarafta toplanmış top gibi kuzum
Kızlar bi doktorlarınızla da konuşun ama o kasılma olabilir. Normalde bebeğin olduğu kese taş gibi olmuyor yine yumuşak. Ama rahim kasıldığı zaman taş gibi oluyor ve o taraf şişiyor. Magnezyum veriyorlar genelde ona davalla bende de öyle oluyor ya eşim bile fark ediyor oğlum burdaymış diye seviyormümkün mü bu zamanlarda bilmiyorum ama bende fark ediyorum bebek değilse başka bir şey öyle toplanıyorsa helal olsun
ay deme bebek diye rahmimi mi seviyoduuk ahahahha öff soda asla içmiyorum iç diyodu soda içtiğim an kusuyorum direkt ya 10 prilam içsem yine tutmazKızlar bi doktorlarınızla da konuşun ama o kasılma olabilir. Normalde bebeğin olduğu kese taş gibi olmuyor yine yumuşak. Ama rahim kasıldığı zaman taş gibi oluyor ve o taraf şişiyor. Magnezyum veriyorlar genelde ona da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?