2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Evet ya çok kullanışlı o şekilde evde zaten hiç takmıyorum dışarıya da 2-3 tane yeterli zaten emzirme döneminden sonra inş sönmez ben çok memnunum şuanki halinden

Bende neredeyse ilk günden beri mide ekşimesi cok fena var doktor önce gaviscon şurup vermişti, hiç sevmedim onu kullanmayı. Rennie veya talcid tablet kullanabilirsin dedi günde 2 - 3 tane.

Açıkca söylemek gerekirse talcid en yakın arkadaşım baş ucumdan ayırmıyorum. Bence sizde doktorunuza bir danışın, inanılmaz rahatlatıyor tabletler.

Merhaba aynı sorun bendede vardi duş aldıktan sonra en son çikmadan suya birkac damla elma sirkesi damlatip o bolgeye döküyordum en dogal yöntem deneyebilirsin akintidan dolayi ve kasimaktan tahris oldugu icinde cikinca travazol surup ic camasirima bebek pudrasi dokuyordum

Elma sirkeli ve su ile taharet yap canım yarım bardak elma sirkesi ile gir bardak suyu karıştırıp taharetlen onunla önce yakıcak sonra geçer

Ben iyiyim çok şükür yatıp duruyorum. Annemde kaloyorum kızıma akşamları babası bakıyor.
Sen risk yokken yaptırırsan doktor sürekli yat demeyecek herşey daha kolay olacak, yaptırmadığında sonrasında kısalırsa yatarak geçirmek zorunda kalırsan o zaman zor oluyor.
Benim xiaomi mop pro, ama roborock s5 max daha iyimiş, onu al

Evet kullanıyorum bende sirkeli su ile yıkıyorum sürekli ama hiç faydası olmadı kan görünce de insan ister istemez tedirgin oluyor
O kan tahriş olan kaşınan yerden mi, yoksa vajina içinden mi geliyor. İçten geliyorsa doktora görünmeni tavsiye ederim.
Ben de de var artık kendi haline bıraktım bişey yapasım gelmiyor.

Memeyi doğru vermen önemli, benimki de uçsuzdu, kızıma 6.gün tutturabildim.
O azcık ucu damağına değdirirsen hemen tutar. Tecrübesizlik biraz uğraştırıyor ama emdikten sonra rahat oluyor.

Evet ya çok kullanışlı o şekilde evde zaten hiç takmıyorum dışarıya da 2-3 tane yeterli zaten emzirme döneminden sonra inş sönmez ben çok memnunum şuanki halinden
Aynen bende öyle düşünüyorum baş ağrımi bile ilaçsız geçiyorum vitaminler vs bebeğim bana çok iyi geldi

Bizim doğum zamanı aynı yazıyor sezeryanla olursa 2 hafta erkene ama sanırım

merhaba,

Rabbim yavrunuza sağlıkla kavuştursun inşallah..
gittiğiniz perinatoluğun ismini öğrenebilir miyim?

Bizim doğum zamanı aynı yazıyor sezeryanla olursa 2 hafta erkene ama sanırım
Evet aynıymış doğum zamanlarımız ben daha nöroloji doktoruma gidemedim ki sormam lazım ona epidural veya spinal anestezi bizim için sıkıntı olur mu diye. Onun kararına göre doğumu seçicem. Normal doğum çok istiyorum ama kısmet artık

Günaydın kızlar benim ufaklık dün akşamdan beri karnımın sol tarafında toplanmış yumurta gibi duruyor geçer dedim sabah kalktım hala öyle bir okşadım salladım daha sonra topladı kendini oğlumdada hep solda toplanırdı ama bu çok erken başladı sizdede oluyor mu arada,orada olduğu çok belliydi tek bi tarafta toplanmış top gibi kuzum

Nöroloji doktoruna bir sorun yoktur inşallah geçmiş olsun sor tabi.. ben gibi bazısı normal doğum istemez çok zor diye düşünüyorum sezeryanla istiyorum acısı nasıl onu tahmin edemiyorum acemi anne korkan anne sözleri

valla bende de öyle oluyor ya eşim bile fark ediyor oğlum burdaymış diye seviyor mümkün mü bu zamanlarda bilmiyorum ama bende fark ediyorum bebek değilse başka bir şey öyle toplanıyorsa helal olsun

valla bende de öyle oluyor ya eşim bile fark ediyor oğlum burdaymış diye seviyor mümkün mü bu zamanlarda bilmiyorum ama bende fark ediyorum bebek değilse başka bir şey öyle toplanıyorsa helal olsun
Bebiş o bebiş işte bariz bir çıkıntı oluyor içtende hissediyosundur zaten niye toplanıyorlar onu hiç anlamıyorum salladım okşadım anca kendini topladı anladık bee tamam der gibi haha

Bebiş o bebiş işte bariz bir çıkıntı oluyor içtende hissediyosundur zaten niye toplanıyorlar onu hiç anlamıyorum salladım okşadım anca kendini topladı anladık bee tamam der gibi haha
Yok ya içimde hissedemiyorum yani daha anlamıyorum hissettiklerim neler ben elimi koyduğumda bişey kayıyor diyodum o karın kasımmış hareket edince oluyodu ajksdhajkhsdjka

merhaba,

Rabbim yavrunuza sağlıkla kavuştursun inşallah..
gittiğiniz perinatoluğun ismini öğrenebilir miyim?

Merhaba, teşekkür ederim amin hepimizi inşallah
Doç. Dr. Oktay Kaymak Acıbadem Altunizade hastanesinde hizmet veriyor.

Kızlar bi doktorlarınızla da konuşun ama o kasılma olabilir. Normalde bebeğin olduğu kese taş gibi olmuyor yine yumuşak. Ama rahim kasıldığı zaman taş gibi oluyor ve o taraf şişiyor. Magnezyum veriyorlar genelde ona da

ay deme bebek diye rahmimi mi seviyoduuk ahahahha öff soda asla içmiyorum iç diyodu soda içtiğim an kusuyorum direkt ya 10 prilam içsem yine tutmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…