Kızlar cinsiyet tahmini yapabilecek var mı
Maşallah çok güzel görünüyorKızlar cinsiyet tahmini yapabilecek var mı
Benim ki geçen yıla kadar aşure stiliydi ne ararsan üstünde bulabilirdinÇok mantıklı ya kızına sectirmen. Ben kızıma kıyafet alirken soruyorum ama cokalakasiz şeyleri gösteriyor bebise alışveriş yaparken sorayım bari . Teyzesinin ve amcasının doğacak bebeğine kıyafet almistik durup durup bak bunlar çok güzel ama bu bizim değil teyzenin diyordu benim kız da şimşir tütüdur hiç sevmezdi içinde rahat olamadığı kıyafetleri . Daha yeni yeni hoşuna gidiyor öyle şeyler .
Ben gecen sene vacuum mop pro almistim cok memnunum , ama tabi evinizin yapisina gore degisio gecen seneye gore sanki bu supurgeler birwzdaha ucuzladı smdi s5 ler s6 lar cikmisKızlar bi de alakasız ama robot süpürge almayi düşünüyoruz. Yani şöyle ki ben ev işi hiç yapamıyorum. Evdeyim şuan çalışmıyorum ama başta risk vardı sonra lekelenme vs derken. Maksimum bulaşık yıkıyorum. Çamaşırları eşim yıkıyor, oturarak ütü yapiyorum vs. Neyse temizligi de eşim pazarları yapıyordu. Ama mesela 3 pazardir disardayiz ve ev supurulmedi bileona da hak veriyorum bir gün izni var dinlencek mi gezecek mi. Diyoruz ki bu süreçte bize yardımcı olur robot süpürge. Kısacası kullanıp memnun kaldığınız robot var mı? Xiaomi alcaz heralde hep onu duyuyorum ama onunda pek çok modeli özelliği vs var.
Kızlar ben de süt sağma makinesi sorucam tecrübeli annelerene marka kullandınız, hiç tecrübesiz bizlere bu konuda tavsiyeniz nedir
Canım ben philips avent elektrikli kullandım çok memnundumKızlar ben de süt sağma makinesi sorucam tecrübeli annelerene marka kullandınız, hiç tecrübesiz bizlere bu konuda tavsiyeniz nedir
Bunun icinde emzirmek icin meme uclari varmiş, onu takiyorlarmis gecen gun yanimda konusuyorlardi emzirmek icin ama hic gormedim nasil birseyMerak ettiğim ve kafama takılan bir konu var belki içinizde benimki gibi olan varsa fikir sahibidir diye sormak istiyorum. Benim doğuştan meme uçlarım yarık sol memenin ucu da içe doğru bakıyo ama memeyi tutunca çıkıyo içindenemzirmeye engel olur mu kafama takıldı?
Yaaa bi araştırayım onu hiç denk gelmedim öyle bir şeyeBunun icinde emzirmek icin meme uclari varmiş, onu takiyorlarmis gecen gun yanimda konusuyorlardi emzirmek icin ama hic gormedim nasil birsey
Valla yarilmayanda ayrılıyor zaten emzirirkenMerak ettiğim ve kafama takılan bir konu var belki içinizde benimki gibi olan varsa fikir sahibidir diye sormak istiyorum. Benim doğuştan meme uçlarım yarık sol memenin ucu da içe doğru bakıyo ama memeyi tutunca çıkıyo içindenemzirmeye engel olur mu kafama takıldı?
Bunlardan bahsediyodur arkadaş diye düşünüyorum . Bence kesinlikle alınmalı ve hastane çantasına koyulmali . Ben ilk emzirmeden sonra hep bunlarla emzirdimYaaa bi araştırayım onu hiç denk gelmedim öyle bir şeye
Ben kullandım halada duruyor ama ona rağmen emmedi benim oğlum çok tembeldi sağarak verdim hepBunlardan bahsediyodur arkadaş diye düşünüyorum . Bence kesinlikle alınmalı ve hastane çantasına koyulmali . Ben ilk emzirmeden sonra hep bunlarla emzirdim
Ben Roborock s5 max kullanıyorum ve çok memnunum. Aldığımızdan beri neredeyse hiç normal süpürgeyi kullanmadık.Kızlar bi de alakasız ama robot süpürge almayi düşünüyoruz. Yani şöyle ki ben ev işi hiç yapamıyorum. Evdeyim şuan çalışmıyorum ama başta risk vardı sonra lekelenme vs derken. Maksimum bulaşık yıkıyorum. Çamaşırları eşim yıkıyor, oturarak ütü yapiyorum vs. Neyse temizligi de eşim pazarları yapıyordu. Ama mesela 3 pazardir disardayiz ve ev supurulmedi bileona da hak veriyorum bir gün izni var dinlencek mi gezecek mi. Diyoruz ki bu süreçte bize yardımcı olur robot süpürge. Kısacası kullanıp memnun kaldığınız robot var mı? Xiaomi alcaz heralde hep onu duyuyorum ama onunda pek çok modeli özelliği vs var.
Valla yarilmayanda ayrılıyor zaten emzirirkenyani tamanlamadim ama emer bnce .hiç göğüs ucu olmayandan bile eme eme koca meme uçları çıkartıyor bu yaramazlar bn maalesef göğüs yaraları dan çok çektim iki ay silikon ucla emzirdim .gerçi yine tara oldu sonuçta ama kendi mememi direk ağzına vermekten çok korkuyordum yaralar yüzünden. Şuanda Bnm göğüs uclarimda çatlamış gbi kupkuru . Gümüş göğüs ucu alicam ben kullanan herkes çok övüyor . İnşallah bnde de ise yarar
Ya evet sonrasında da emmekten zaten ya yara oluyor yada çatlıyor ben de kardeşimden biliyorum ağlaya ağlaya emziriyodu valla meme ucu kremleri kullanıyordu sonra düzeldi. Uçlar emince çıkar o zaman. Gümüşün faydası ne acaba. O silikon uçlardan alıcam ne olur ne olmazBunlardan bahsediyodur arkadaş diye düşünüyorum . Bence kesinlikle alınmalı ve hastane çantasına koyulmali . Ben ilk emzirmeden sonra hep bunlarla emzirdim
Canım ben de ilk çıkan modeli var en basiti çıkar çıkmaz almıştım hala daha sorunsuz çalışıyo. Tek sıkıntısı şarjı çabuk bitiyo. Benimki dolup dolup kaldığı yerden devam ediyo.ama evim büyük ondan dolayı bence daha küçük metrekarelerde hiç sıkıntı olmaz. Çok memnunum,hele ki çocuklu evde büyük nimet benceKızlar bi de alakasız ama robot süpürge almayi düşünüyoruz. Yani şöyle ki ben ev işi hiç yapamıyorum. Evdeyim şuan çalışmıyorum ama başta risk vardı sonra lekelenme vs derken. Maksimum bulaşık yıkıyorum. Çamaşırları eşim yıkıyor, oturarak ütü yapiyorum vs. Neyse temizligi de eşim pazarları yapıyordu. Ama mesela 3 pazardir disardayiz ve ev supurulmedi bileona da hak veriyorum bir gün izni var dinlencek mi gezecek mi. Diyoruz ki bu süreçte bize yardımcı olur robot süpürge. Kısacası kullanıp memnun kaldığınız robot var mı? Xiaomi alcaz heralde hep onu duyuyorum ama onunda pek çok modeli özelliği vs var.
Maalesef evet kimibebek sevmiyomus .kimisi de alışır sonra memeni tutmaz demişti bana ama .iki ay öyle emmesine rağmen sıkıntı yaşamadım . En iyisi bı paket alıp denemekBen kullandım halada duruyor ama ona rağmen emmedi benim oğlum çok tembeldi sağarak verdim hep
Canım benim de uç yoktu doğru dürüst ama doğuma doğru o iyice çıkıyo ve bebek bi şekilde tutuyoMerak ettiğim ve kafama takılan bir konu var belki içinizde benimki gibi olan varsa fikir sahibidir diye sormak istiyorum. Benim doğuştan meme uçlarım yarık sol memenin ucu da içe doğru bakıyo ama memeyi tutunca çıkıyo içindenemzirmeye engel olur mu kafama takıldı?
Gümüş çok hızlı iyileştiriyomus hatta bazı kişilerde hiç yara olmamış . 34. Haftadan sonra gu de bir iki saat takarak basliyosun kullanmaya . Bunun da çok çeşitleri var tabi kardeşime aldırdım ben e bebekte 180 liraydı galiba en uygunu o . İki haftaya doğurur o zaman da yazarım işe yaradı mı diye .Ya evet sonrasında da emekten zaten ya yara oluyor yada çatlıyor ben de kardeşimden biliyorum ağlaya ağlaya emziriyodu valla meme ucu kremleri kullanıyordu sonra düzeldi. Uçlar emince çıkar o zaman. Gümüşün faydası ne acaba. O silikon uçlardan alıcam ne olur ne olmaz
Bende xiaomi mop pro var genel olarak memnunum ama arada sapıtabiliyorKızlar bi de alakasız ama robot süpürge almayi düşünüyoruz. Yani şöyle ki ben ev işi hiç yapamıyorum. Evdeyim şuan çalışmıyorum ama başta risk vardı sonra lekelenme vs derken. Maksimum bulaşık yıkıyorum. Çamaşırları eşim yıkıyor, oturarak ütü yapiyorum vs. Neyse temizligi de eşim pazarları yapıyordu. Ama mesela 3 pazardir disardayiz ve ev supurulmedi bileona da hak veriyorum bir gün izni var dinlencek mi gezecek mi. Diyoruz ki bu süreçte bize yardımcı olur robot süpürge. Kısacası kullanıp memnun kaldığınız robot var mı? Xiaomi alcaz heralde hep onu duyuyorum ama onunda pek çok modeli özelliği vs var.
Ay iyi bari içime dert olmuştu emziremicem diyeCanım benim de uç yoktu doğru dürüst ama doğuma doğru o iyice çıkıyo ve bebek bi şekilde tutuyo
Onları gördüm de 450-500liralardan bahsediyolardı. Demekki kalitesine göre değişiyor.Gümüş çok hızlı iyileştiriyomus hatta bazı kişilerde hiç yara olmamış . 34. Haftadan sonra gu de bir iki saat takarak basliyosun kullanmaya . Bunun da çok çeşitleri var tabi kardeşime aldırdım ben e bebekte 180 liraydı galiba en uygunu o . İki haftaya doğurur o zaman da yazarım işe yaradı mı diye .Bu arada göğüs ucu çıkarıcı da var o da uygun fiyatlı galiba. Ona da bak istersen o da göğüs ucu olmayanlarda baya ise yariyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?