2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Benim ki geçen yıla kadar aşure stiliydi ne ararsan üstünde bulabilirdin yeni bi güncelleme geldi şimdi daha cool şeyler beğeniyo
Alışmaları benimsemeleri için böyle daha kolay olabilir tabi 1 kardeşime 2 bana da yapabilir biz o riski göze aldık artık

Ben gecen sene vacuum mop pro almistim cok memnunum , ama tabi evinizin yapisina gore degisio gecen seneye gore sanki bu supurgeler birwzdaha ucuzladı smdi s5 ler s6 lar cikmis
Youtubede cok gyzel vidiolari var onlari izleyince kafanizda baya oturuo .. bende hamilelikten beri hic ev supurmedim calistiriorjm onu heryer tertemiz

Merak ettiğim ve kafama takılan bir konu var belki içinizde benimki gibi olan varsa fikir sahibidir diye sormak istiyorum. Benim doğuştan meme uçlarım yarık sol memenin ucu da içe doğru bakıyo ama memeyi tutunca çıkıyo içinden emzirmeye engel olur mu kafama takıldı?

Kızlar ben de süt sağma makinesi sorucam tecrübeli annelere ne marka kullandınız, hiç tecrübesiz bizlere bu konuda tavsiyeniz nedir

Kızlar ben de süt sağma makinesi sorucam tecrübeli annelere ne marka kullandınız, hiç tecrübesiz bizlere bu konuda tavsiyeniz nedir
Canım ben philips avent elektrikli kullandım çok memnundum

Bunun icinde emzirmek icin meme uclari varmiş, onu takiyorlarmis gecen gun yanimda konusuyorlardi emzirmek icin ama hic gormedim nasil birsey

Valla yarilmayanda ayrılıyor zaten emzirirken yani tamanlamadim ama emer bnce .hiç göğüs ucu olmayandan bile eme eme koca meme uçları çıkartıyor bu yaramazlar bn maalesef göğüs yaraları dan çok çektim iki ay silikon ucla emzirdim .gerçi yine tara oldu sonuçta ama kendi mememi direk ağzına vermekten çok korkuyordum yaralar yüzünden. Şuanda Bnm göğüs uclarimda çatlamış gbi kupkuru . Gümüş göğüs ucu alicam ben kullanan herkes çok övüyor . İnşallah bnde de ise yarar

Yaaa bi araştırayım onu hiç denk gelmedim öyle bir şeye
Bunlardan bahsediyodur arkadaş diye düşünüyorum . Bence kesinlikle alınmalı ve hastane çantasına koyulmali . Ben ilk emzirmeden sonra hep bunlarla emzirdim

Eklentiler

• Screenshot_2021-09-21-19-37-19-645_com.android.chrome.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar benim ilk gebelikten kalan çatlaklarım var kötü duruyor buruş buruş, karnım çok çıkmıştı yarım dünya gibiydim çatlak varken şimdi çatlak kremi kullansam etki eder mi yoksa bu saatten sonra boşuna mı almış olurum

Bunlardan bahsediyodur arkadaş diye düşünüyorum . Bence kesinlikle alınmalı ve hastane çantasına koyulmali . Ben ilk emzirmeden sonra hep bunlarla emzirdim
Ben kullandım halada duruyor ama ona rağmen emmedi benim oğlum çok tembeldi sağarak verdim hep

Ben Roborock s5 max kullanıyorum ve çok memnunum. Aldığımızdan beri neredeyse hiç normal süpürgeyi kullanmadık.

Ya evet sonrasında da emmekten zaten ya yara oluyor yada çatlıyor ben de kardeşimden biliyorum ağlaya ağlaya emziriyodu valla meme ucu kremleri kullanıyordu sonra düzeldi. Uçlar emince çıkar o zaman. Gümüşün faydası ne acaba. O silikon uçlardan alıcam ne olur ne olmaz

Canım ben de ilk çıkan modeli var en basiti çıkar çıkmaz almıştım hala daha sorunsuz çalışıyo. Tek sıkıntısı şarjı çabuk bitiyo. Benimki dolup dolup kaldığı yerden devam ediyo.ama evim büyük ondan dolayı bence daha küçük metrekarelerde hiç sıkıntı olmaz. Çok memnunum,hele ki çocuklu evde büyük nimet bence

Ben kullandım halada duruyor ama ona rağmen emmedi benim oğlum çok tembeldi sağarak verdim hep
Maalesef evet kimibebek sevmiyomus .kimisi de alışır sonra memeni tutmaz demişti bana ama .iki ay öyle emmesine rağmen sıkıntı yaşamadım . En iyisi bı paket alıp denemek benimki de sagdugim sütü biberonla vermeye çalışmıştım icmemisti

Canım benim de uç yoktu doğru dürüst ama doğuma doğru o iyice çıkıyo ve bebek bi şekilde tutuyo

Gümüş çok hızlı iyileştiriyomus hatta bazı kişilerde hiç yara olmamış . 34. Haftadan sonra gu de bir iki saat takarak basliyosun kullanmaya . Bunun da çok çeşitleri var tabi kardeşime aldırdım ben e bebekte 180 liraydı galiba en uygunu o . İki haftaya doğurur o zaman da yazarım işe yaradı mı diye . Bu arada göğüs ucu çıkarıcı da var o da uygun fiyatlı galiba. Ona da bak istersen o da göğüs ucu olmayanlarda baya ise yariyomus

Bende xiaomi mop pro var genel olarak memnunum ama arada sapıtabiliyor haritayı unutuyor veya temizliği başlamadan bitiriyor vs vs yazılımsal sorunlar çıkarabiliyor. Mop kısmını hiç kullanmadım halılar baya alan kaplıyor gerisini de ben kendim siliyorum yormuyor. Hamilelikten sonra her gün çalıştırmaya başladım ben 2 günde 1 haznesini boşaltıyorum haftada 1 de fırçasını temizliyorum kendisini temizliyorum

Canım benim de uç yoktu doğru dürüst ama doğuma doğru o iyice çıkıyo ve bebek bi şekilde tutuyo
Ay iyi bari içime dert olmuştu emziremicem diye
Onları gördüm de 450-500liralardan bahsediyolardı. Demekki kalitesine göre değişiyor.
Kardeşinde bebişine sağlıkla kavuşur inşallah İnşallah yara olmaz da sıkıntısını çekmeye gerek kalmaz hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…