2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
ay deme bebek diye rahmimi mi seviyoduuk ahahahha öff soda asla içmiyorum iç diyodu soda içtiğim an kusuyorum direkt ya 10 prilam içsem yine tutmaz
Soda içsen bile günde 1 tane içebilirsin onun da pek bir faydası olmaz Eğer kasılma varsa onu durdurmak için magnezyum verir doktor. Bi de kasılmayı hissettiğinde yavaşça pozisyonunu değiştirmen lazım o zaman geçer.

valla öyle kasılma ağrı hissetmiyorum ki bir bakıyorum arada karnımın ya sağı ya solu yamulmuş öyle şişkinlik gördüğüm an yürüyeyim bari doktora gittiğimde de derim böyle böyle diye

Kızlar günaydın bugün aşırı boğaz ağrısı ve nefes alırken zorlanarak uyandım ne önerirsiniz

valla öyle kasılma ağrı hissetmiyorum ki bir bakıyorum arada karnımın ya sağı ya solu yamulmuş öyle şişkinlik gördüğüm an yürüyeyim bari doktora gittiğimde de derim böyle böyle diye
Kasılma ağrı yapmaz zaten böyle karnının bi tarafının sertleştiğini top gibi olduğunu hissedersin hatta ilerleyen haftalarda o top gibi biriken yerin içinde sanki bişeyler dalgalanıyor, dönüyor gibi olur. İlk gebeliğimde bebek hareketi sanıyordum Arada bir bana da oluyor doktora söyledim ben burdayım diyor yani dedi Çok aşırı olmadığı sürece bu haftalarda normal

eşime demiyim de hevesi kırılmasın sevmeye devam etsin bari rahmimi ahahhaha çok sağol cicimm

Kızlar ben de süt sağma makinesi sorucam tecrübeli annelere ne marka kullandınız, hiç tecrübesiz bizlere bu konuda tavsiyeniz nedir
bu durum kişiden kişiye değişiyor aslında. ben ilk başta emzirme danışmanının önerisi ile lansinoh aldım ve meme uçlarımı aşırı derecede tahriş etti. Emzirme danışmanı sana iyi gelmemiş iade et hemen dedi. İade edince onun yerine mamajoo almıştım ve onunla daha rahat sağmıştım. ancak ben işe başlarım belki almıştım buzluğa süt koymak için. Sonrasında başlamama gerek kalmadı ve zaten sakladığım sütleri de oğlum içmek istemedi. çünkü bazı bebekler buzluktan çıkan sütteki tat değişimi fark edip reddedebiliyormuş. Eğer işe başlama durumunuz yoksa süt sağma makinesi çok da gerekli bir şey değil fikrindeyim ben. bence bebek emdikçe süt daha çok geliyor.

Son düzenleme:
valla bende de öyle oluyor ya eşim bile fark ediyor oğlum burdaymış diye seviyor mümkün mü bu zamanlarda bilmiyorum ama bende fark ediyorum bebek değilse başka bir şey öyle toplanıyorsa helal olsun
Ben kilolu olduğum için ne bebek ne nişey hissediyorum karnım da gaz varmış gibi bi his var sadece

geçmiş olsun limonlu ıhlamur içebiliyoruz sanıyorum yumuşat istersen sıcak şeylerle
Teşekkür ederim. Dün öksürükle başladı hemen nane limon kaynattım da fayda etmedi görümcem sağlıkçı ona sordum demin bol limon ye sarımsak yut dedi sarımsakta en nefret ettiğim şey ama eşime ıhlamur ve sarımsak aldırıcam mecbur

Sarımsağı ezip zeytinyağına koyup ayak altına sürüp çorap giyiyorlar o da iyi geliyormuş eğer yutamazsaanız

Sarımsağı ezip zeytinyağına koyup ayak altına sürüp çorap giyiyorlar o da iyi geliyormuş eğer yutamazsaanız
Çok teşekkür ederim. Nane limon ıhlamur içicem sürekli bakalım. Sarımsağı yutmayı deneyeceğim eğer yutamazsam dediğiniz gibi yaparım teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim. Nane limon ıhlamur içicem sürekli bakalım. Sarımsağı yutmayı deneyeceğim eğer yutamazsam dediğiniz gibi yaparım teşekkür ederim
sarımsağı yutunca içindeki faydalı enzimlerden yararlanılmıyormuş. Çiğneyip yemek gerekir diyorlar. Ayak altına sürülen tarif iyi geliyor ben oğluma da yapıyorum. bir de sujok var sarımsağı ikiye bölüp baş parmağa bantlama şeklinde. istersen onu da araştırabilirsin. çok geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim. Çiğneyip yemem mümkün değil. Dediğiniz yöntemleri araştırıp deneyeceğim

O kan tahriş olan kaşınan yerden mi, yoksa vajina içinden mi geliyor. İçten geliyorsa doktora görünmeni tavsiye ederim.
Ben de de var artık kendi haline bıraktım bişey yapasım gelmiyor.
Bence tahrişten dolayı oldu çok açık pembe renk bazen dayanamayıp fazla kaşıdığımda oluyor bulaşıyor sadece damla şeklinde kanamıyor. Zor valla gerçekten ilk defa başıma geldi

Ben hergun yapiyorum sadece birgun oglene kadar yattigimda ev alip basini gidiyor oyle olunca daha da stres yapiyorum , basimin agrisi artiyor , stresim artiyor şu robot supurge bauagi rahatlatti beni benim kizlar hemen gostermedi , 2. Hele 8 aylikken kesin diyebiliriz demisti doktor

Simdi okuyabildim canim mesaji bende , kactaydi bugun randevun ? Banada bildirim gelmedi. Sinüzit var galiba ama 2.hamileligimde de aynisi olmustu aşiriydi bas agrisi . Simdi de oyle . Ozellikle geceleri artiyor. Telefona hic bakamiyorum o yuzden muhabbetlerden geri kaldim
Evin ince temizligini yaptim , koltuklarim silincek sadece , birde kislik kiyafet isim var . Beni de cok bunaltiyor ev pis olunca , ev temiz olunca ne kadar mutlu bir insan oluyorum
Evet benim normal dogum , bakalim kac haftalik dogar 1. 42+5 de , 2. 41+2 de ,3. 40+0 da dogdu senin sezaryen mi ? Neden subat ortasi ?

Cok sevindim bebegin de senin de iyi olmaniza , tam zamaninda yetismenize bazen doktorlari anlamiyorum zaten. Tabi onlarinda her ani ayni olmayabilir . Herseyi görüyorlar. O gun belki onun icinde kotu bir gundur . Bir doktordan duymustum , ameliyattan cikiyoruz , bazen bebekte sıkinti bazen annede sıkınti oluyor . Ondan sonra muayenede guler yuzlu olamayabiliriz diyordu . Neyseki gec kalinmamis. Insallah bundann sonrasi daha guzel ve kolay ilerler .
Kizina soylememen iyi olmus , yattigin yerden bebek.konusturmaca filan oynaya bilirsin . Hep ilgisiz biraktim diye dusunme , kucagina alacak bir anneanne var cok sukur

Doğumdan hemen sonra süt gelmediği zaman ne yapılıyor çok merak ediyorum yani diyelim ki 1 hafta süt gelmedi bu süre zarfında mama veriyoruz dimi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…