Sen çok ucuza almışsın şimdiden beğendim diyebilirim esimle çıktığım için alışverişe ucuz bu dedi 3 tane aldı bunlar bitince dediğin gibi yaparim.normalde trendyoldan alirim ama şu bebek emzirme sutyeni diye çıktım kapsiz olan bedeni oldu gorerek aldığım halde kaplı olan baya büyük oldu ikiside ayni beden halbiki bugün değiştirmeye gidicem tekrar.bakarak aldım olmadı düşün netten alsam hiç bilemezdim
Ben şimdiden emzirme sütyenleri aldım pentiden çok rahat sanki üzerinde yok gibi. Tavsiye ederim. Çamaşırcıdan aldıklarımı bi türlü tutturamadım üzerime kaldı öyle değişmedim çünkü çok büyük almışım
Kızlarımm ayy ne cok sohbet olmus, bugün disardaydım simdi eve geldim 12 sayfayı sabırla okudum valahi. Zzahrada
kuzum bebiskona aldigin cicilere bayildim bu arada forumda bi konu var buraya nasil ekleyebilirim bilemedim ama, adı: Bebeğimize ne Almalıyız ne almamaliyiz diye. Onu takip et diyorum bende. Tecrübeli anneler yazmis biz gibi tecrübesizler soruyo sürekli. Eger gormediyseniz takip edin
Kızlarımm ayy ne cok sohbet olmus, bugün disardaydım simdi eve geldim 12 sayfayı sabırla okudum valahi. Zzahrada
kuzum bebiskona aldigin cicilere bayildim bu arada forumda bi konu var buraya nasil ekleyebilirim bilemedim ama, adı: Bebeğimize ne Almalıyız ne almamaliyiz diye. Onu takip et diyorum bende. Tecrübeli anneler yazmis biz gibi tecrübesizler soruyo sürekli. Eger gormediyseniz takip edin
Kutusunda gunde bir kere yaziyor , bende o sekilde kullanmaya basladim sabahlari elime bir parca sıkarak karnima ve gohsume suruyorum , kivami cok guzel ben trendyoldan siparis vermisrim bandrolu herseyi var
Kutusunda gunde bir kere yaziyor , bende o sekilde kullanmaya basladim sabahlari elime bir parca sıkarak karnima ve gohsume suruyorum , kivami cok guzel ben trendyoldan siparis vermisrim bandrolu herseyi var
Ben de e bebekten aldım dün geldi bana da sabah ve akşam yatmadan karın ve göğüslere uyguluyorum inş faydasını görürürüz. Çatlamaya başlarsa yanına mustelanın da alıcam
Ben şimdiden emzirme sütyenleri aldım pentiden çok rahat sanki üzerinde yok gibi. Tavsiye ederim. Çamaşırcıdan aldıklarımı bi türlü tutturamadım üzerime kaldı öyle değişmedim çünkü çok büyük almışım
Aslında bu emzirme sütyeni i keşke son aya biraksaydin . Çünkü hem malum kilo alıyoruz hem de göğüsler sütle dolunca bu sefer bu aylarda aldığın olmayabiliyor .
Çamaşırcıdaki sütyenlerle arasında 50-60 tl fark olunca ben de oradan almak daha mantklı dedim. Ne yazık ki trde elini neye atsan herşeyin fiyatı çok yüksek
Sağol, Yok canım bebek iyi çok şükür. Doktorun ultrason cihszından Türkiye de 10 tane varmış sadece, kendini övdü övfü sanada serklaj yapmıycam demişti. Kızması bence de saçma sonuçta her dediğini koşuşsuz kabullenmek zorunda değilim, gerçi dedikleri de hep çıktı. Artık alttan alarak işimizi hallettik, yatıyorum hep. İnşallah sağlıcakla tamamlarım hamileliği, vakit geçmiyor sanki.
Bugun hastaneye gittim. Doktorum la serklaji tekrar konuştuk. İlk hamileliğim de erken doğum yaptığım için önerdi. Şimdilik rahim ağzı yeterince uzun ama önlem amaçlı yapılacak.
Pazartesi hastaneye yatış salı günü yapılacak inşallah. Muhtemelen hersey yolunda giderse cuma günü eve gidebilirsin dedi. Insallah hersey yolunda gider.
Bebek iyi şükürler olsun cok aktifti. Doktor ölçümleri yaparken çok zorlandı.
En çok düşündüğüm kızım inşallah hersey yolunda gider. Ailem uzakta bakacak kimsem yok. Oturduğum yere de yeni taşındım korona korkusuna kimse ile arkadaş olamadım.
Dualarınızı bekliyoruz inşallah.
Kızlar bi de alakasız ama robot süpürge almayi düşünüyoruz. Yani şöyle ki ben ev işi hiç yapamıyorum. Evdeyim şuan çalışmıyorum ama başta risk vardı sonra lekelenme vs derken. Maksimum bulaşık yıkıyorum. Çamaşırları eşim yıkıyor, oturarak ütü yapiyorum vs. Neyse temizligi de eşim pazarları yapıyordu. Ama mesela 3 pazardir disardayiz ve ev supurulmedi bile ona da hak veriyorum bir gün izni var dinlencek mi gezecek mi. Diyoruz ki bu süreçte bize yardımcı olur robot süpürge. Kısacası kullanıp memnun kaldığınız robot var mı? Xiaomi alcaz heralde hep onu duyuyorum ama onunda pek çok modeli özelliği vs var.
Kızlar bi de alakasız ama robot süpürge almayi düşünüyoruz. Yani şöyle ki ben ev işi hiç yapamıyorum. Evdeyim şuan çalışmıyorum ama başta risk vardı sonra lekelenme vs derken. Maksimum bulaşık yıkıyorum. Çamaşırları eşim yıkıyor, oturarak ütü yapiyorum vs. Neyse temizligi de eşim pazarları yapıyordu. Ama mesela 3 pazardir disardayiz ve ev supurulmedi bile ona da hak veriyorum bir gün izni var dinlencek mi gezecek mi. Diyoruz ki bu süreçte bize yardımcı olur robot süpürge. Kısacası kullanıp memnun kaldığınız robot var mı? Xiaomi alcaz heralde hep onu duyuyorum ama onunda pek çok modeli özelliği vs var.
Ben xiaomi pro kullanıyorum. Haritalandırmasından hiç memnun değilim. Mop özelliğini de çok kullanmıyorum. O yüzden uzun vadede kullanılacağı için roborock serisini tavsiye edebilirim. Zırt pırt temizlememek için haznesi geniş olması daha kullanışlı olabilir.
Ben xiaomi mop pro kullanıyorum ama mop kısmını kullanmıyorum çünkü halıyı ayırt edemiyor keko süpürme kısmından memnunuum üşenip süpürmediğim yerleri süpürüyo roborocktu sanırım o halıyı ayırt ediyor siliyor da yerleri