2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Indirimdeydi birde bana 25 liralik indirim vermisti dolap 31 liraya geldi bana onun icin hemen aldim deilse 10 luya ihtiyacım yokdu.
Bu dolaptan alışveriş nasıl oluyor . Aynı trenyoldanflan bişey sipariş edermiş gbi mi .ürünü begenmezsen falan iade işleri falan oluyor mu ?

İnşallah, kayın babam geçen yıl söylemişti benim ismimi koyarsınız diye. İnşallah bu sene öyle bişey demez. Senin soyadını alıyor zaten adını da ben koyayım diycem
Yani guzel bir cevap olur insallah konusu olmaz . Ama olmadan soylemisse beklenti vardir.Sende dersin babacim senin ismin cok guzel ama simdi bebekte agir durabilir.

Bu dolaptan alışveriş nasıl oluyor . Aynı trenyoldanflan bişey sipariş edermiş gbi mi .ürünü begenmezsen falan iade işleri falan oluyor mu ?
O satıcıya bağlı ama genel olarak iade olmuyor Dolap'ta. Ama bir mağduriyet durumu olursa Dolap müdahale ediyor hemen. Mesela benim sipariş ettiğim bi elbise hem leş gibi ter kokuyordu, hem de sökük gelmişti satıcı iadeyi kabul etmedi Dolap'a yazdım ürünün fotoğraflarını paylaştım haklı bulunduğum için iadeyi onayladılar. Onun dışında bedeni olmadı ya da beğenmedim diyip iade edemiyorsun ancak satıcı onaylarsa edebilirsin.

Anladım canım çok sağol

Ya hepiniz mi z ayifsiniz nerde göbüs bebis ? Benim hamile kalmadan onceki halimde bile daha fazla gobek vardi
Sen beni bı de son ay gör ben mecburum zayıf olmaya 1.50 boy olunca 50 kilo bile göbekli oluyorum .benim ideal kilom 46 .kızımda 48 le hamile kalmıştım . Bunda da 49 . Ama şuan 52 kiloyum geliyor kilolar yavaş yavaş

Bende ilk aylar kilo almiyorum ama son 3 ayda cok fena , hele son ayda her hafta artiyor 1.de 30 kilo almistim . 10 kilosu dogumda gitmisti gerisi yavas yavas iyi ki suanda tr de degilim . Yoksa bunda da cok fena lahmacun , dürüm , iskender ne varsa yerdim .

Bende 22 kilo almıştım . Bnmde 10 kilo doğumda gitmişti

Şimdilik kimse karismiyor şükür gorumcemin de 2 aylık hamile olduğunu öğrendim onunla ilgilenir kvalide artık.

Eşim üşümez hiç o anlamadı bende kalkıp bakmadım hiç pike var henuz onunlada ısınamadım sabah hapşırık üşüme.oglende B12 ignesi vurunmaya gittim yağmurda sırıl siklam oldum sıcak dusla çorap hirka şimdi usumem ancak geçti teşekkür ederim
Sivilce yüzümde sürekli var ergen gibi oldum geçmiyor ellemiyorum Nivea köpükle yıkıyorum agiz yanak çevresinde de yanmış gibi kızarık hassasiyet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…