2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Hatunlar merhabalar nasılsınız?? Bayadir giremiyordum. İnsallah güzel geçiyordur günleriniz

Kızlar 20. hafta bitince detaylı ultrasona gireceğiz ya aynı zamanda 20. haftalarda kadın doğum muayenesi de oluyor mu? ikisine birden mi gidiyoruz kadın doğumu es mi geçiyoruz?

Kızlar 20. hafta bitince detaylı ultrasona gireceğiz ya aynı zamanda 20. haftalarda kadın doğum muayenesi de oluyor mu? ikisine birden mi gidiyoruz kadın doğumu es mi geçiyoruz?
Benim detaylı ultrasonu başka doktor yapacağı icin kendi doktoruma muayene olmucam sadece ayrıntılı sonucunu göstermeye ugricam yanina. 24.haftada kendi doktoruma hem kontrol hemde şeker yüklemesi icin gidicem

Kızlar ya göbeği yamulan oldu mu ben daha önce de sola dayandığını hissettiğimi yazmıştım artık hissetmek bir yana gözümle görüyorum solda tümsek var yaaa, doktora söyledim önce ihtimal vermedi sonra zayıfsın dşye hissedebilirsin ama bebek değil rahimdir dedi, solumdan bişey fırlayıp çıkacakmış gibi bebek değildir dediği için bi huzursuz oldum rahimi bu kadar hissetmem normal mi

aaa yeni bir mart hamişii isterseniz tablomuza ekleyelim sizi de kaçıncı çocuk yaş şehir bilgisini verirseniz
cinsiyetiniz belli oldu muu
Merhabalar İlk cocuk 29 yaş yalova erkek Ediz Eyüp Hemde 11. Haftada doktorumuz cinsiyeti doğru tahmin etti baya erken belli oldu

Aşkım aynısı hatta tam doktor muayene etcekti taytı bi çektim yapyamuk bu ne şimdi dedim bebik ittiriyo dedii o hareket ettikçe bağırsak rahim toplanmaları bunlar dedi malesef

Benimde sağ taraf yükseliyor. Özellikle gece yatarken hissediyorum . Sol tarafa elimi koyuyorum bomboş sağ taraf dolu. Bnm minik adam da hep sağdan tekme atıyor

Başka doktora gidersen verebilir sen de sorabilirsin. Benim değerime falan bakmadı. Kasılma olmasın diye verdi
Aynen benimkide değerime bakmadı 3 hafta once gittiğimde yakında vericem hem kramplarına bel ağrularına iyi gelir magnezyum dedi. Bu hafta gittiğimde de yazalım magnezyumu dedi vitebiotics in bir vitaminini verdi içinde magnezyum kalsiyum d vitamini ve çinko var.

Bana da doktorum ilk gebeliğim ve zayıfsın diye 20. Haftaya kadar bebeğin hareketlerini hissetmezsin dedi gectiğimiz pazartesi ofiste hiç düşünmediğim hesapta olmayan bir anda (pskolojik değil yani) pat pat vurdu resmen hissettim ya zayıfsın dye hissedblrsn demş ama bana tam tersini söyledi zayfsn hissetmezsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…