2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Vucudun denge merkezi değiştiği için bel ağrısı aşırı normal. Korkma ama dikkat et gene de.

Bu sekilde bir cok haberler oluyor. Hic caninizi sıkmayin. Bosuna bebisede stres ortami oluyor. Bebekler cok etkileniyor. Rahat olun , tedbirinizi alin , bol bol dua edelim birbirimiz icin . Hepimiz saglicakla dogum yapip bebislerimizi kucagimiza alalim insallah.

Selam güzel anneler...
Bebeğin sağda mı solda mı olduğunu nasil anlıyorsunuz...Usg den bakınca Ramiz icin bakmaya çalışıyorum ama bu olaya kafam basmadı benim yahu...
Altta pıtircıgim...
Yorumlarınız neler aceppp

Eklentiler

• Screenshot_20210918-151916_WhatsApp.webp
    79,5 KB · Görüntüleme: 71
Selam güzel anneler...
Bebeğin sağda mı solda mı olduğunu nasil anlıyorsunuz...Usg den bakınca Ramiz icin bakmaya çalışıyorum ama bu olaya kafam başladı benim yahu...
Altta pıtircıgim...
ay sağı solu bilmiyorum da direkt erkek gibi gördüm he ne zaman sonraki kontroll

Tecrübeli değilim ama aynı haldeydim. Bi daha yiyemeyeceğimi bağışıklık sistemimin yok olacağını falan düşünüyordum.
Soğan sarımsak pişmişi çiğini bırakın, sepetteki kabuklu hallleri bile beni mahvediyordu. Çok şükür 12den sonra azaldı. 14te yemeye başladım. Şimdi 17ye girdim. Soğan doğrarken pişirirken falan hala kokusu berbat geliyor ama yerken sıkıntı yaşamıyorum. İnşallah sizde kısa sürede atlatırsınız

Ayy nasıl bir umut geldi şuan Çok teşekkür ederim cevabınız için. Ben de dışardan hiçbi şey yiyemicem diye üzülüyodum ben de görmek istemiyorum çiğ hallerini bile aynıyızz aynıı. Umarım benim de azalır 12 den sonra ya gerçekten canım istiyor ama kokusu gelince direk umarım siz de çoook güzel bi hamilelik geçirir sağlıkla kucağınıza alırsınız

Bu ramzi teorisi 6,7, haftalıkken bakılıyordu galiba.Cunku bebek kese içinde hareket ediyor bu haftalardan sonra.Sagdaysa kiz soldaysa erkek.Bende oglumda da kziimda da tuttu.Ama bu gerçekten erkek gibi.

Anladım canım..Çok Teşekkürler...

Ramiz için 7.hafta görüntüsüne bakmalı, bu haftada zaten cinsiyet çıkar vajinalde sagdaysa erkek, karından ultraaonda soldaysa, bende tuttu

kızlar sizde böyle Allah korusun içinizden bebeğim acaba nasıl yaşıyormu bisey oldu mu iyi mu bunlar geciyor mu yoksa ben deliriyormuyum
Ben biraz daha hissedemezsem zıpırı aklımı kaybetcem gidip ultrasonda yatıp kalkıcam sonum hiç iyi değil sürekli düşünüyorum doktora sormadığım sorular falan aklıma geliyor annelik hep endişe duymak heralde doğsalar ayrı dertleri olacak, önce kese çıkacak mı, kalp atışı duyulacak mı, ikili testi üçlüsü sağlıkları sırada detaylı ultrasonlarımız valla sonunda aklımızı kaçırmazsak iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…