2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar hepinize selam
Z zahrada ’m canımm kardeş balımm sana ayrı selam
Valla bu grup çiçek gibi keşke ben de mart annesi olabilseydim KK’daki tüm tanıdıklarım burda bide hepinizi özledim kızlarrrrr
Şimdi tecrübeli anne adaylarım sizlere bir şey sormak istiyorum 8+4 üm soğan ve sarımsaktan inanılmaz tiksiniyorum. Kokusunu bırakın pişmişini dahi yiyemiyorum yemekleri soğansız sarımsaksız yapıyoruz bu illet 12. Haftadan sonra geçer mi yoksa hamilelikten sonra mı geçer? hayatım boyunca lahmacun falan yiyemediğimi düşünemiyorum

Çoğunu o yaptı zaten bana sürekli kızdı dinlen ye ama ben kurtluyum dayanamıyorum Mutfak kaldı bi tek artık elimi sürmem zaten ben müdahale etmezsem daha hızlı yaptığını iddia ediyor beyfendi
Ay bana iş yapamıyolar gibi geliyo hep arkasından benimde el atmam gerekiyo gibime geliyo
Senin dediğinden dolayı olduğunu sanmıyorum ya ağır bişey demedin ki keşke paylaşmasaydın dedin bunda bişey yok bence de silemedi mesajı ona üzüldü gibime geliyor

Günaydınnn ,
Hala regenesis kullanıp demire başlamamış olanlar var mıı benim gibii doktorum ondaki yeterli dedi ama 1 gram güvenmiyorum artık ona
Ben regnesis+Demir ilacı+oceanın d vitamini 3lü kombin şeklinde yaptı doktorum

ah kuzum burada 4 5 kişi kaldık heralde hamilelik sonuna kadar prilamın bebeği olacak kjhdkjsa ay inşallah senin 12 den sonra geçer de kurtulursun bu lanetten

Ben çok giremiyorum aslında dün okuyayım dedim mesajları görünce sabaha kadar gözüme uyku girmedi. Herkes şuan hassas dönemde en iyisi paylaşmamak böyle kötü haberleri ama silinmediği içinde yapabilecek bişey yok.
Bende gyno ferro kullanıyorum doktorun gece uyumadan önce iç dedi şimdilik bi farklılık hissetmedim. Bi de böyle deneyin isterseniz

ah kuzum burada 4 5 kişi kaldık heralde hamilelik sonuna kadar prilamın bebeği olacak kjhdkjsa ay inşallah senin 12 den sonra geçer de kurtulursun bu lanetten
Sayfa çok güzel gerçekten ellerine sağlık. Hem çalışıyorsun hem bulantın var bide burayla ilgileniyorsun maşallah diyeyimde nazar değmesin
Prilamin bağımlılık yaptığını düşünüyorum. Bitince yeni alamamıştım 3 4 gün hiç olmadığı kadar kötüydü sonra birden geçti bulantılar. Şimdi de arada midem bulanıyor ama çok şükür eskisi gibi değil

Canım dönemsel tiksinmeler olabiliyor. Onlar geçiyor. Hafta bazında düşünme bazen 12 de bitiyor bazen daha erken bazen daha geç Emin ol hiçbir tiksinme kalıcı olmuyor. Sabret kuzum

Z zahrada kuzu sen doktoru degistir karsiim banada en son 17.haftada gittiğimde demir hapı yazdı. Ben ilaçlardan bıktım ama biraz. Sabah kahvaltıdan önce tiroid ilacı sonra kahvaltı ondan sonra omega3, aradan zaman geçti öğle yemeğinden önce demir hapı sonra öğle yemeği. Akşam yemeğinden bi 2 saat sonrada magnezyumu iç kapanış

Prilam i bende ikiden bire Indirmistim. Sonra tamamen biraktim sozde oh ne iyiyim derken 3.günün sabahinda geri döndü... Hemde teee 5.haftalikkenki gibi neredeyse.. Doktor birakma arada ic dedi. Iki gunde bir içeyim diyorum bakalim denicem.. Hakaten bağımlı olduk galiba

Günaydınnn ,
Hala regenesis kullanıp demire başlamamış olanlar var mıı benim gibii doktorum ondaki yeterli dedi ama 1 gram güvenmiyorum artık ona
Canım ben de demir hapına başlamadım henüz. Pregnacare kullanıyorum bi daha ki gittiğimde anca başlatır. Normalde bi eksiklik yoksa zaten en erken 16. Hafta civarı başlatıyor doktor.

Canım dönemsel tiksinmeler olabiliyor. Onlar geçiyor. Hafta bazında düşünme bazen 12 de bitiyor bazen daha erken bazen daha geç Emin ol hiçbir tiksinme kalıcı olmuyor. Sabret kuzum
Ayy venüsümm inşallah. Gerçekten korktum lahmacun kırmızı çizgimdir her şeyin içinde soğan var bide dışardan yemek benim için zevkti. Umarım hiçbirimizde hiiç tiksinti bulantı olmaz da doya doya yeriz. Bu lüksmüş gerçekten

Bende çok kafama taktım özellikle ben gibi kan sulandırıcı kullananlar böyle şeyleri kafaya çok takıyor sanırım 2 gündür kafamdan gitmiyor sürekli karnımı elliyorum arkadaşa kızmıyorum kesinlikle bende böyle haberlere kesinlikle dayanamıyorum

Ya kızlar bir şey sorucam, bende hemoroid var bu demir vitamini de kabızlık yapıyor sanırım. Böyle durumda olup ilaç kullanan var mı aranızda, varsa ne kullanıyorsunuz ?
Ablam çok şiddetli kabızlık yaşadığı için doktoru sidefer vermişti en rahat kullandığı ilaç o olmuştu. Doktoruna bi danış istersen

İlk gebeligimden biliyorum o kramplar çok kötü.bazi gebeliklerde bel ağrısı oluyor dikkat et çok ağır tasima

Ben de bağımlılık diye dğşünüyorum, öğlen 2 tane iömezsem akşama pertim. Geçen hafta 2 gğn bıraktım mahfoldum. Ikınmak kendimi sıkmak yasak, rahat rahat kusamıyorum da, bırakamıyorum ilacı

Birde bugün belim çok ağrıdı, korkuyorum en ufak bişey de, sizlerden de ağrıyan olmuş, normal mi acaba gün boyu geçmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…