Ay bana iş yapamıyolar gibi geliyo hep arkasından benimde el atmam gerekiyo gibime geliyoÇoğunu o yaptı zaten bana sürekli kızdı dinlen ye ama ben kurtluyum dayanamıyorumMutfak kaldı bi tek artık elimi sürmem zaten ben müdahale etmezsem daha hızlı yaptığını iddia ediyor beyfendi
Senin dediğinden dolayı olduğunu sanmıyorum ya ağır bişey demedin ki keşke paylaşmasaydın dedin bunda bişey yok bence de silemedi mesajı ona üzüldü gibime geliyorBenim tepkimi kafasına taktıysa hakkını helal etsin bi gebeyi kırmak istemem ama paylaştığına benzer şeyi instada görüp 2 gün aklıma geldikçe ağladım, yine görünce inanılmaz modum düştü, yine de benden dolayı ise dönsün.. @Panikli anne
Ben regnesis+Demir ilacı+oceanın d vitamini 3lü kombin şeklinde yaptı doktorumGünaydınnn ,
Hala regenesis kullanıp demire başlamamış olanlar var mıı benim gibii doktorum ondaki yeterli dedi ama 1 gram güvenmiyorum artık ona
ah kuzum burada 4 5 kişi kaldık heralde hamilelik sonuna kadar prilamın bebeği olacak kjhdkjsa ay inşallah senin 12 den sonra geçer de kurtulursun bu lanettenKızlar hepinize selam
Z zahrada ’m canımm kardeş balımm sana ayrı selam
Valla bu grup çiçek gibi keşke ben de mart annesi olabilseydim KK’daki tüm tanıdıklarım burda bidehepinizi özledim kızlarrrrr
Şimdi tecrübeli anne adaylarım sizlere bir şey sormak istiyorum 8+4 üm soğan ve sarımsaktan inanılmaz tiksiniyorum. Kokusunu bırakın pişmişini dahi yiyemiyorum yemekleri soğansız sarımsaksız yapıyoruzbu illet 12. Haftadan sonra geçer mi yoksa hamilelikten sonra mı geçer? hayatım boyunca lahmacun falan yiyemediğimi düşünemiyorum
Ben çok giremiyorum aslında dün okuyayım dedim mesajları görünce sabaha kadar gözüme uyku girmedi. Herkes şuan hassas dönemde en iyisi paylaşmamak böyle kötü haberleri ama silinmediği içinde yapabilecek bişey yok.Benim tepkimi kafasına taktıysa hakkını helal etsin bi gebeyi kırmak istemem ama paylaştığına benzer şeyi instada görüp 2 gün aklıma geldikçe ağladım, yine görünce inanılmaz modum düştü, yine de benden dolayı ise dönsün.. @Panikli anne
Bende gyno ferro kullanıyorum doktorun gece uyumadan önce iç dedi şimdilik bi farklılık hissetmedim. Bi de böyle deneyin istersenizBende dün sabah aç karnına içtim gyno Ferro kahvaltıyı yaptığım an mide bulantısı karın ağrısı oldu. İshal olmuşum ama epey kendime gelemedim. Birde decavit yazdı doktor acaba sadece decavit içsem olmaz mı ya gyno kullanmak işkence
Sayfa çok güzel gerçekten ellerine sağlık. Hem çalışıyorsun hem bulantın var bide burayla ilgileniyorsun maşallah diyeyimde nazar değmesinah kuzum burada 4 5 kişi kaldık heralde hamilelik sonuna kadar prilamın bebeği olacak kjhdkjsa ay inşallah senin 12 den sonra geçer de kurtulursun bu lanetten
Ahahahah yeni görüyorum bu yorumuYa balli masAllahcok merak edyrm hepimizin evlatlari Allahin iznyle ilerde ayni uniye gidip karsilasirlar mi acaba keske anlasak mesala bu felcitafturemom in bu x kisinin cocugu
Kızlar hepinize selam
Z zahrada ’m canımm kardeş balımm sana ayrı selam
Valla bu grup çiçek gibi keşke ben de mart annesi olabilseydim KK’daki tüm tanıdıklarım burda bidehepinizi özledim kızlarrrrr
Şimdi tecrübeli anne adaylarım sizlere bir şey sormak istiyorum 8+4 üm soğan ve sarımsaktan inanılmaz tiksiniyorum. Kokusunu bırakın pişmişini dahi yiyemiyorum yemekleri soğansız sarımsaksız yapıyoruzbu illet 12. Haftadan sonra geçer mi yoksa hamilelikten sonra mı geçer? hayatım boyunca lahmacun falan yiyemediğimi düşünemiyorum
Canım ben de demir hapına başlamadım henüz. Pregnacare kullanıyorum bi daha ki gittiğimde anca başlatır. Normalde bi eksiklik yoksa zaten en erken 16. Hafta civarı başlatıyor doktor.Günaydınnn ,
Hala regenesis kullanıp demire başlamamış olanlar var mıı benim gibii doktorum ondaki yeterli dedi ama 1 gram güvenmiyorum artık ona
Ayy venüsümm inşallah. Gerçekten korktum lahmacun kırmızı çizgimdirCanım dönemsel tiksinmeler olabiliyor. Onlar geçiyor. Hafta bazında düşünme bazen 12 de bitiyor bazen daha erken bazen daha geçEmin ol hiçbir tiksinme kalıcı olmuyor. Sabret kuzum
Bende çok kafama taktım özellikle ben gibi kan sulandırıcı kullananlar böyle şeyleri kafaya çok takıyor sanırım 2 gündür kafamdan gitmiyor sürekli karnımı elliyorum arkadaşa kızmıyorum kesinlikle bende böyle haberlere kesinlikle dayanamıyorumBenim tepkimi kafasına taktıysa hakkını helal etsin bi gebeyi kırmak istemem ama paylaştığına benzer şeyi instada görüp 2 gün aklıma geldikçe ağladım, yine görünce inanılmaz modum düştü, yine de benden dolayı ise dönsün.. @Panikli anne
Yaaa çok tatlı olmuşşşAnnem uyku battaniyesi örmüş içine ne koymuş allah aşkına bakın gülmekten ölcemmmm hahahah
Ablam çok şiddetli kabızlık yaşadığı için doktoru sidefer vermişti en rahat kullandığı ilaç o olmuştu. Doktoruna bi danış istersenYa kızlar bir şey sorucam, bende hemoroid var bu demir vitamini de kabızlık yapıyor sanırım. Böyle durumda olup ilaç kullanan var mı aranızda, varsa ne kullanıyorsunuz ?
Hayirlisi olsun ins ilk bebek mi benimde bı kızım var ikincisi oglan olsun istiyoruz ama nasip bı turlu ogrenemedikBelli kız geliyor :)
İlk gebeligimden biliyorum o kramplar çok kötü.bazi gebeliklerde bel ağrısı oluyor dikkat et çok ağır tasimaBel ağrısı bende de var 2 gündür. Ev taşıycaz eşya koliliyoruz ondan oldu diye düşündüm ama başka bi sebebi var mıdır acaba. Hamilelikte yaygın bir ağrı mı? Bir de gece bacağıma kramp girdi uykumdan uyandırdı beni doktoruma yazdım magnezyum verdi.
Sayfa çok güzel gerçekten ellerine sağlık. Hem çalışıyorsun hem bulantın var bide burayla ilgileniyorsun maşallah diyeyimde nazar değmesin
Prilamin bağımlılık yaptığını düşünüyorum. Bitince yeni alamamıştım 3 4 gün hiç olmadığı kadar kötüydü sonra birden geçti bulantılar. Şimdi de arada midem bulanıyor ama çok şükür eskisi gibi değil
Ben de bağımlılık diye dğşünüyorum, öğlen 2 tane iömezsem akşama pertim. Geçen hafta 2 gğn bıraktım mahfoldum. Ikınmak kendimi sıkmak yasak, rahat rahat kusamıyorum da, bırakamıyorum ilacıPrilam i bende ikiden bire Indirmistim. Sonra tamamen biraktim sozde oh ne iyiyim derken 3.günün sabahinda geri döndü... Hemde teee 5.haftalikkenki gibi neredeyse.. Doktor birakma arada ic dedi. Iki gunde bir içeyim diyorum bakalim denicem.. Hakaten bağımlı olduk galiba
Aynen ilk bebek :)Hayirlisi olsun ins ilk bebek mi benimde bı kızım var ikincisi oglan olsun istiyoruz ama nasip bı turlu ogrenemedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?