2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
surekli internetten bireylere bakıyorum az önce kalbi dursa hissedermiuim diye baktım toberl olsun

surekli internetten bireylere bakıyorum az önce kalbi dursa hissedermiuim diye baktım toberl olsun
Ne zaman görceksin miniği doktor 5 hafta sonra detaylıya git dedi ama asla bekleyemicek gibiyim araya başka doktor randevusu sokcam büyük ihtimal

Ne zaman görceksin miniği doktor 5 hafta sonra detaylıya git dedi ama asla bekleyemicek gibiyim araya başka doktor randevusu sokcam büyük ihtimal
11 Ekim randavu.ya benim kızımın da ayrıca saglik da biraz sorunlarımız var onunda randevulari oluyor en uygun tarih ozaman galiba içinde bulunduğum durum beni biraz bu hale getirdi

kızlar sizde böyle Allah korusun içinizden bebeğim acaba nasıl yaşıyormu bisey oldu mu iyi mu bunlar geciyor mu yoksa ben deliriyormuyum
Olmaz mı var tabi hissetmeye çalışıyorum bazen bi his geliyor ama bebek mi bağırsak mı bilemiyorum doktora 3 hafta oldu doktora gideli merak içindeyim

Olmaz mı var tabi hissetmeye çalışıyorum bazen bi his geliyor ama bebek mi bağırsak mı bilemiyorum doktora 3 hafta oldu doktora gideli merak içindeyim
19.haftaya giriyosun sanirim. artık histir o :) Rabbım sağ salim kucağınıza versin inşallah

19.haftaya giriyosun sanirim. artık histir o :) Rabbım sağ salim kucağınıza versin inşallah
Amin İnşallah hepimiz sağ salim alalım kucağımıza ❤ Bu aralar bide bende cinsiyetiyle ilgili bi takıntı var biz ultrasonda gördük bacak arasını gayet netti erkek olduğu ama acaba değil miydi diye düşünmeye başladım başka bişey miydi acana diye görüntüsü yok elimizde hafızamdan da gitmeye başladı görüntü detaylı ultrasona kadar çatlicam herhalde

valla bu hamilelik bizi paranoyak edecek hahhahahahahahah

Kizlar ilk bebekte 22.haftaya kadar hissedememek normalmiş. Banu hocanın kitabında okudum. 24.haftadan sonra hala hissedemezseniz doktorunuzla görüşün diyorlar. Biz geçen hafta duyduk gene kalp atışını. 14unde kendi doktorum detaylı ultrason yapacak, 22sinde de üniversite hastanesinde bakılacak. Rabbim hepimize sağlıklı, vatana, millete hayırlı evlatlar versin inşallah. Bir avazda doguralim

kızlar sizde böyle Allah korusun içinizden bebeğim acaba nasıl yaşıyormu bisey oldu mu iyi mu bunlar geciyor mu yoksa ben deliriyormuyum
Delirmiyosun canım benim annelik böyle bisey...Doğunca kaygılar bitiyor mu haýir...Büyüyor bitiyor mu hayır....Alışıyoruz...En güzeli böyle zamanlarda dua etmek ben baska türlü üstesinden gelemiyorum...
Olumsuz şeyleri düşünmeden hep pozitif olalım insallah...

Herkesin durumunu nasıl aklında tutuyorsun, hafızana maaşallah.

Ben de okuyorum ama sonra unutuyorum kim kimdi
Al benden de o kadar hafızam hamilelikten sonra çok zayıfladı ya önceden ara sıra olurdu artık mutfağa gidiyorum bakınıyorum ben buraya niye geldim diye

Annem uyku battaniyesi örmüş içine ne koymuş allah aşkına bakın gülmekten ölcemmmm hahahah
Ay benim her şeyi kedimin üzerinde denemem gibi asdfşffşlfgş

Eklentiler

• IMG_20211004_074628.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 94
  • IMG_20211004_074525.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 89
Kızlar hafta sonunu birlikte geçirdiğimiz kuzenim pozitif çıktı Ben de şimdi test yaptırmaya gidiyorum çok korkuyorum
Ah kuzum ay allah korusun ama 2 3 gün sonra testi tekrarla mutlaka hemen çıkmazsa nolur nolmas bol c vitamini almaya da başla bir taraftan haber ver mutlaka sonucuu

Ah kuzum ay allah korusun ama 2 3 gün sonra testi tekrarla mutlaka hemen çıkmazsa nolur nolmas bol c vitamini almaya da başla bir taraftan haber ver mutlaka sonucuu
2. Dozumu 24 Eylül'de olmuştum antikorun tazedir heralde ya Şaka bi yana biraz ona güveniyorum gerçekten. Evet tekrarlamam gerek birkaç gün sonra.

2. Dozumu 24 Eylül'de olmuştum antikorun tazedir heralde ya Şaka bi yana biraz ona güveniyorum gerçekten. Evet tekrarlamam gerek birkaç gün sonra.
kız maşallah şu an damarlarındaki antikor covide gel bana çukulataa sevgiliim ben seni yedikçe yerim diye şarkı söylüyodur ajksddasd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…