Ben biraz daha hissedemezsem zıpırı aklımı kaybetcem gidip ultrasonda yatıp kalkıcam sonum hiç iyi değil sürekli düşünüyorum doktora sormadığım sorular falan aklıma geliyor annelik hep endişe duymak heralde doğsalar ayrı dertleri olacak, önce kese çıkacak mı, kalp atışı duyulacak mı, ikili testi üçlüsü sağlıkları sırada detaylı ultrasonlarımız valla sonunda aklımızı kaçırmazsak iyi
11 Ekim randavu.ya benim kızımın da ayrıca saglik da biraz sorunlarımız var onunda randevulari oluyor en uygun tarih ozaman galiba içinde bulunduğum durum beni biraz bu hale getirdi
Amin İnşallah hepimiz sağ salim alalım kucağımıza ❤ Bu aralar bide bende cinsiyetiyle ilgili bi takıntı var biz ultrasonda gördük bacak arasını gayet netti erkek olduğu ama acaba değil miydi diye düşünmeye başladım başka bişey miydi acana diye görüntüsü yok elimizde hafızamdan da gitmeye başladı görüntü detaylı ultrasona kadar çatlicam herhalde
Amin İnşallah hepimiz sağ salim alalım kucağımıza ❤ Bu aralar bide bende cinsiyetiyle ilgili bi takıntı var biz ultrasonda gördük bacak arasını gayet netti erkek olduğu ama acaba değil miydi diye düşünmeye başladım başka bişey miydi acana diye görüntüsü yok elimizde hafızamdan da gitmeye başladı görüntü detaylı ultrasona kadar çatlicam herhalde
Kizlar ilk bebekte 22.haftaya kadar hissedememek normalmiş. Banu hocanın kitabında okudum. 24.haftadan sonra hala hissedemezseniz doktorunuzla görüşün diyorlar. Biz geçen hafta duyduk gene kalp atışını. 14unde kendi doktorum detaylı ultrason yapacak, 22sinde de üniversite hastanesinde bakılacak. Rabbim hepimize sağlıklı, vatana, millete hayırlı evlatlar versin inşallah. Bir avazda doguralim
Delirmiyosun canım benim annelik böyle bisey...Doğunca kaygılar bitiyor mu haýir...Büyüyor bitiyor mu hayır....Alışıyoruz...En güzeli böyle zamanlarda dua etmek ben baska türlü üstesinden gelemiyorum... Olumsuz şeyleri düşünmeden hep pozitif olalım insallah...
Al benden de o kadar hafızam hamilelikten sonra çok zayıfladı ya önceden ara sıra olurdu artık mutfağa gidiyorum bakınıyorum ben buraya niye geldim diye
Ah kuzum ay allah korusun ama 2 3 gün sonra testi tekrarla mutlaka hemen çıkmazsa nolur nolmas bol c vitamini almaya da başla bir taraftan haber ver mutlaka sonucuu
Ah kuzum ay allah korusun ama 2 3 gün sonra testi tekrarla mutlaka hemen çıkmazsa nolur nolmas bol c vitamini almaya da başla bir taraftan haber ver mutlaka sonucuu