2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ben daha hic birsey almadim. Gelen 2 hediye var sadece. Hissedene kadar alamicam galiba....

Kızlar selam. Ben alışveriş için acele etmeyeceğim. Şubat ayı boyunca e-bebek her gün farklı ürünlerde indirim yapıyor. Büyük ihtiyaçları o zaman almayı düşünüyorum.
Gerçi benim ikinci oğlum olacağı için halihazırda kıyafetler ve eşyalar var. Arada heveslenip birkaç şey alırım ama e-bebekten çok ümitliyim. Size de haber vermek istedim.

Baktım hemennn bi ara şu bebek küvetlerinden falan da geliyordu buraya
Yaa aynen benim arkadaşım öyle komple set almıştı baya uyguna. Gelirse kaçırmayalım inşallah bırakırlar sabahtan hemen giderim eve yakın bi bim var bu arada benim ismi de yazabilirsin aşkım KEREM koycaz

şubata kadar her şeyi hazır etmezsem ben kesin kendimi parçalarım düşünmekten
şubat sonu alırlar çünkü benim miniği
ilk çocuk ilk kazık olsun kazıklayıp dursunlar beni yolunmuş tavuk gibi sizi izlerim en son ahahah

Yaa aynen benim arkadaşım öyle komple set almıştı baya uyguna. Gelirse kaçırmayalım inşallah bırakırlar sabahtan hemen giderim eve yakın bi bim var bu arada benim ismi de yazabilirsin aşkım KEREM koycaz
Dün eşime garanti uraz koyuyoruz dimi bak tabloya eklicem dedim
tablo için de ismi aceleye getirmezsin ya yazıklar olsun dedi ahhahah ama en başından beri tek seçenek bulduk başka da içimize sinen olmadı bizim

Benim gibi hala cinsiyet ogrenmeyen meraktan çatlayan var mı ?en son kıza benziyor dedi ama Ekim sonuna doğru doktora gidebilicem sabirla beklemem gerekiyor 20 gün sonra inşallah
Bende varımmmm :) bende haftaya salı gitcem 12. haftada erkek soru işareti 16 da netleştirelim demişti :)

Kızlar merhaba doktora gitmedim ama sanırım şu an idrar yolları enfeksiyonu geçiriyorum aranızdan daha önce geçiren arkadaşlar ilaç dışında takviye olarak neler yaptınız
Bana şase vermişlerdi geçirmişti o onun dışında bol su içtm ama ilaç geçirmişti benimkini geçmiş olsun

Benim 4.heyecan hep ayni sadece ne yasayacagini daha iyi anliyorsun. Ama anne oldugumu en iyi 2.de anlamistim. Cok baska bir duyguydu . Diger kizim kocaman geliyordu , o minnacik 4 yas var halbuki aralarinda
Ne guzel ya4 cocuklu bır ıs arkadasım var evlerındekı heyecanı mutlulugu hep cok sevmısımdır saglıkla buyutun ınsallah

Kesinlikle katılıyorum hayat ilerledikçe onlar birbirine daha çok kenetlecekler.. inşallah tüm güzellikler onlarla olur❤ Kalabalık ev güzelmiş yaa Rabbım isteyen dileyen herkese versin insallaahh yokluklarini göstermesin

Biz de h.sonu ikea ya gittik beşik, alt açma masası, bi de ufak bi dolap beğendim onları almayı düşünüyorum. Oğlumun kıyafetleri duruyordu dün onları çıkarttık, yenidoğan 2 tane kıyafet aldım ama onu bile almasam bi dünya şey saklamışım Aylara,yaşlara göre kıyafetleri ayırıcam baya iş çıktı yani

aynenn canıım karar veren olursa yazsın eklerimm hem belki fikir de olur

ya borsada batıyorum da şans demekmiş şans getirsin ahahaha faydalanayım azıcık
Allah o borsanın Zarar marar dinlemedik sattık da kurtulduk kafamız rahat en azından her gün girip bugün ne kadar zarar ettik diye bakmıyoruz Arada halka arzlara giriyorum o kadar.

Biz de hiç alışveriş yapmadık henüz. 3 parça hediye var şimdilik. Kıyafet kuzenimden gelecek ilave alırız mutlaka onun dışındakileri de Ocak Şubat gibi alırız diye düşündüm. Tüp bebek taksidi Aralık'ta son zaten ocakta ancak rahatlarız dedik. Z zahrada İsim Bade şekerim Daha piyasada yokken ismi belliydi hanımefendinin

Eklentiler

• IMG_20211004_124501.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 66
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…