Kesin kızdır göstermiyorsa lafına hiç inanama ilk oğlum beşinci ayda kendini gösterdi hep bacaklarıyla kapatıyordu kendini herkes kız diyordu bu bebişte ilk kendini sakladı tatlı yiyip iki saat sonra tekrar gittim gördük
annem doktorun ultrasonu ultrason değil tost makinası ondan ortadaki fotoya göre kız sanki ama bugün bir arkadaşımın kesesi kalp şeklindeydi erkek çıktı :d
Beni az önce ebe aradı yarın tetanoz aşısına çağırıyor, sizler oldunuz mu yan etkisi var mı kızlar gündüzleri yalnızım da ateş fln olur mu diye merak ettim
Beni az önce ebe aradı yarın tetanoz aşısına çağırıyor, sizler oldunuz mu yan etkisi var mı kızlar gündüzleri yalnızım da ateş fln olur mu diye merak ettim
Heh o ikra meyraya sordum ama küçükkenki görüntüyü istiyor kaç haftalıktı unuttum ona atmıştım istediğini yine de yapamadı net yorum anlayan varsa yorum yapabilir yeniden eskiye doğru usgler
annem doktorun ultrasonu ultrason değil tost makinası ondan ortadaki fotoya göre kız sanki ama bugün bir arkadaşımın kesesi kalp şeklindeydi erkek çıktı :d
Kızlar bu arada benim minik inanılmaz inanılmaz hareketli. Tamam ablası da hareketliydi ama şu an resmen karnımın alt kısmına çalışıyo içerde dışardan da baya izleniyo. Benim gibi olan var mı? Çok erken değil mi anlamadım
Aç karna içince çok daha fazla dokunuyor sanırım, Bi de yemekten 2 saat sonra içerek deneyin ama ben yine de zorlanıyorum ya doktora sorucam yarın size haber veririm
Kızlar bu arada benim minik inanılmaz inanılmaz hareketli. Tamam ablası da hareketliydi ama şu an resmen karnımın alt kısmına çalışıyo içerde dışardan da baya izleniyo. Benim gibi olan var mı? Çok erken değil mi anlamadım
Of ben 2 3 kere sadece icerde baloncuk patlamis gibi bisiler hissettim gece sirt ustu yatarken elimi koymuştum karnima pit pit yapiodum hadi artik oyna die o da 2 gün önce hala tık yok. Başlasa da rahatlasammmmm