2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ben de böyle olabileceğini düşünüyorum ondan inanmıyorum normalde içim almıyor sırf kıpraşsın diye 1 bütün çikolata yedim ama cıkkkk

Beni az önce ebe aradı yarın tetanoz aşısına çağırıyor, sizler oldunuz mu yan etkisi var mı kızlar gündüzleri yalnızım da ateş fln olur mu diye merak ettim

Heh o ikra meyraya sordum ama küçükkenki görüntüyü istiyor kaç haftalıktı unuttum ona atmıştım istediğini yine de yapamadı net yorum anlayan varsa yorum yapabilir yeniden eskiye doğru usgler
Bende erkege benzettim sanki oğlumunkine benzettim ultrason resmini

Beni az önce ebe aradı yarın tetanoz aşısına çağırıyor, sizler oldunuz mu yan etkisi var mı kızlar gündüzleri yalnızım da ateş fln olur mu diye merak ettim
Ben 5 sene once olmuştum yan etki oldugunu hatırlamıyorum. Olsa hatirlardim kesin. Ben de olucam ama sonlara dogru dedi doktorum

Aç karna içince çok daha fazla dokunuyor sanırım, Bi de yemekten 2 saat sonra içerek deneyin ama ben yine de zorlanıyorum ya doktora sorucam yarın size haber veririm
Haber verirseniz çok sevinirim içmeyi bıraktım şu an yarın bende 3lü test sonucunu göstermeye gidince sorucam

Of ben 2 3 kere sadece icerde baloncuk patlamis gibi bisiler hissettim gece sirt ustu yatarken elimi koymuştum karnima pit pit yapiodum hadi artik oyna die o da 2 gün önce hala tık yok. Başlasa da rahatlasammmmm

Yaa maşallah annesii iki duygu bir aradaa

ayy evet özellikle z lisini istiyorum çünkü ahahah eşimi tembihlerim valla dikkatsizdir adı ne dediğinde müdür, kendi adını söylerse şaşırmam
Benim sınıfta uras diye öğrencim vardı da oradan aklımda kalmış, ama dogrusu uraz herhalde sen bakarsın. Kaan ve kağan gibi

Haber verirseniz çok sevinirim içmeyi bıraktım şu an yarın bende 3lü test sonucunu göstermeye gidince sorucam
Dr çok şişkinlik oluyorsa gece yatmadan iç ama bırakma demir depoların boşalır ddi, marka değiştirelim vs de demedi ben devam edicem bu şekilde

Bana detaylıdan sonra yaparız demişti 20.haftada yaptırıcam
Ay benimde öyle bugün kıpır kıpır sanki kelebek var karnımda kımıldanıyo hiç bu kadar net hissetmemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…