Canım nüfusa yazdırırken dikkat et, bu ismi uraz ve uras diye iki türlü duydum. Ben de nüfusta bir harf kurbanıyım daDün eşime garanti uraz koyuyoruz dimi bak tabloya eklicem dedim
tablo için de ismi aceleye getirmezsin ya yazıklar olsun dedi ahhahah ama en başından beri tek seçenek bulduk başka da içimize sinen olmadı bizim
Zahrada canım bende tam yazacaktım.gittik Dr bi prens bir prenses
Bencede her ismi kağıda yazıp vermek lazım bence bi isim maduru olarak söylüyorum istediğimiz isimde diretinCanım nüfusa yazdırırken dikkat et, bu ismi uraz ve uras diye iki türlü duydum. Ben de nüfusta bir harf kurbanıyım dayeni nesil aileler daha dikkatli gerçi, eskiden aman kalsın diyorlarmış
Yaa maşallah annesii iki duygu bir aradaaZahrada canım bende tam yazacaktım.gittik Dr bi prens bir prensesgelecek insallah
ayy evet özellikle z lisini istiyorum çünkü ahahah eşimi tembihlerim valla dikkatsizdir adı ne dediğinde müdür, kendi adını söylerse şaşırmamCanım nüfusa yazdırırken dikkat et, bu ismi uraz ve uras diye iki türlü duydum. Ben de nüfusta bir harf kurbanıyım dayeni nesil aileler daha dikkatli gerçi, eskiden aman kalsın diyorlarmış
Evet canım benim şükür rabbim iki duyguyu da tattiracak.rabbim olmayanlara nasip etsinYaa maşallah annesii iki duygu bir aradaa
ayy evet özellikle z lisini istiyorum çünkü ahahah eşimi tembihlerim valla dikkatsizdir adı ne dediğinde müdür, kendi adını söylerse şaşırmam
ya inanılmazzzz kız foto at nub falan bir şey bakalım tarot çekmeye başlıcam yoksa seherinki gibi ahahhaha
Senin büyük ihtimal kızdır cnm bence göstermiyorsa kız diyorlar genelde bu kadar da direniyorsa artik bilmiyorum yani
ay valla yaaaBenim baya cok su aralar. Kan sulandiriciyi biraktirdi doktorum. Hematoloji profesörü de birak artik dedi. Biraktim ama anksiyetem basladi. Kan sulandirici ne varsa yiyip iciyorum :))) hareket etseler duzenli rahatlicaz
Benim bu hafta 16.haftam doktora gittiğimde 18.haftanin son günü oluyor 19.haftada olucam başka doktora da gitmek istemiyorum fiyat iyi özel hastane cumartesi ayda bir kere var doktor ondan dolayıallah hepimize sabır versin nasıl dayancam o kadar bilmem seni düşünemiyorum
Beeeen varııımmm malesefff
Gittiğimde 19.haftaya bir gün kala olucam en geç ben ogrenicem heralde birde o gün bacağını kapatirmisBende varımmmm :) bende haftaya salı gitcem 12. haftada erkek soru işareti 16 da netleştirelim demişti :)
Herkes nazlı diyo kız diyooo ama hala içimdeki erkek hissi gitmediya inanılmazzzz kız foto at nub falan bir şey bakalım tarot çekmeye başlıcam yoksa seherinki gibi ahahhaha
nasıl bir utangaç yaa kız çıkacak kesin bunca nazaaa, detaylıya ne zaman gireceksin ona kaldık artk
Herkes bu yorumu yapıyoBak terbiye anne karnında başlamış göstermiyo mahremini
bugün foto verdiyse sen bi at ikra meyra mıydı neydi gelişme var mı deHerkes nazlı diyo kız diyooo ama hala içimdeki erkek hissi gitmedişu birine soruluyordu ya burdan nuba göre tahmin ediyordu, o da tam diyemedi kız gibi ama emin değilim diye cvp verdi, 12de dr da kız gibi demişti ama çok erken olduğu için inanamıyorum 22.haftada gidiyim diyordum ama belki 21de giderim kesin öğrenirsin ddi dr gerçi artık pek inanamıyorum
Ben erkek hissediyorum ama benim dışımda herkes kız istiyor bana fark etmezSenin büyük ihtimal kızdır cnm bence göstermiyorsa kız diyorlar genelde bu kadar da direniyorsa artik bilmiyorum yaniama tabi gönlünden kiz erkek hangisi geçiyorsa Allah onu nasip eder inşallah
Heh o ikra meyraya sordum ama küçükkenki görüntüyü istiyor kaç haftalıktı unuttum ona atmıştım istediğini yine de yapamadı net yorumbugün foto verdiyse sen bi at ikra meyra mıydı neydi gelişme var mı devalla o kadar haklısın ki falcılara düşsen yeridir
annem doktorun ultrasonu ultrason değil tost makinası ondanHeh o ikra meyraya sordum ama küçükkenki görüntüyü istiyor kaç haftalıktı unuttum ona atmıştım istediğini yine de yapamadı net yorumanlayan varsa yorum yapabilir yeniden eskiye doğru usgler
Ve hepsi farklı Drannem doktorun ultrasonu ultrason değil tost makinası ondanortadaki fotoya göre kız sanki ama bugün bir arkadaşımın kesesi kalp şeklindeydi erkek çıktı :d
Kesin kızdır göstermiyorsa lafına hiç inanama ilk oğlum beşinci ayda kendini gösterdi hep bacaklarıyla kapatıyordu kendini herkes kız diyordu bu bebişte ilk kendini sakladı tatlı yiyip iki saat sonra tekrar gittim gördük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?