Çok anlamlı çok güzelmiş Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinAslan yavrusu demek ama asıl bu isimi düşünme nedenim hz Ömerin kızı ve Peygamberimiz sav in esi olan Hafsa validemiz.
Ayyyyy benim de aklımdan Nil İpek geçiyordu demek benden başka yakıştıran da varmışKuzenimin kızının ismi İpek Nil. Bayılıyorum adına da kendisine de
Ben de küçük kızımda istemiştim Duru ismini hemen Duru bulgur mu dedilerDuru benimde aklımda var ya.Cok güzel isim.Ya hemen not ettim bunu
Eşim de aynısını söyledi yaHerkes zaten bişry söylüyor kızlar bende Aras koymayı düşünüyorum. Hemen millet diyor Aras kargo hhhaha. Aman çok komik ahahah diyom. Nerden gelıyosa aklına milletin
Siz yine bir uyum içinde olursunuz da biz napcaz acabaKızlar burçlardan konuşulmuş . Ben ve kızım yengeciz . 2 Numaram balık olucak erkenden çıkıp gelmezse inşallahEvin halini bi düşünün.Gözyaşımız her an akmaya hazır bekler aşırı duygusalız. Bunun yanında eşim de tam bir başak Allah da eşime sabır versin ne diyeyim
Ay yok artık ilk defa duydumBen de küçük kızımda istemiştim Duru ismini hemen Duru bulgur mu dediler
Amin rabbim sagĺıkla kucağımıza almayı evi onun yolunda yetıstirebilmeyi nasip etsin insaAllahÇok anlamlı çok güzelmiş Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Duru denilince aklıma en son gelecek şey herhalde bulgur markasıBen de küçük kızımda istemiştim Duru ismini hemen Duru bulgur mu dediler
Bende eşime dedim Aras istiyorum diye hiç aklına Aras kargo gelmedi vallahi ne yalan söyliyim benimde gelmemişti. Hala da Aras deyince onu çağrıştırmıyorEşim de aynısını söyledi ya
Dr cok iyi her zaman gittigim bir dr. Cok güzel ve detaylı inceledi bugün. Her şeyi anlattım. Korkulacal bir şey olsa söylerdi heralde. Ağrım kanamam durana kadar ilaçlarıma devam etmemi söyledi. Bu gittiğim özelde. Burada dr çok az bu konuda iyi olan. Devlette bile 2 tane var. Stres yapmamaya çalışıyorum. İnşallah iyi olurnher şey.Allah korusun sen bakma ebe ne bilecek doktor kadar bilgili değildir. Hiç bozma moralini Allahın izniyle hiç bir şey olmazdoktordan yana için rahat değilse başka doktora gidebiliyosan git, benim içime sinmediği an bi daha hayatta dönüp gitmem. Sen iyi düşün ki bebiş etkilenmesin stres sıkıntı onlar için hiç iyi değil
Camış gibi yatıyordumbünye alışık değil ki iş yapmaya vucudum tekledi resmen artık bi hafta yatarım bu yorgunlukla
Sağol canım teveccühün
Tek başına güzel, hafsa yüsra uyumlu bence, hafsa hale, hafsa sevdeHafsa zehra yusra hümeyra begeniyodum esim icinden bitek hafsayı sevdi yanına ne isim olur ki?
Benim de 2.ama daha net hissedemedim. Senin tarif ettiğin hareketleri ben 1.de 20.haftalarda hissediyordum 23 haftalıkken hıçkırığı, yer değiştirmesi, tekmesi falan çok netti. Yüksrk sese tepki verip hızlı tekme atardıYok canım rahim öyle hareket etmez 2. Olunca biliyorum artıkbaya hareket ediyor zaten onun hareketine göre oynuyor karnım bence çok yüzeye yakın duruyor. Ben de şaşırıyorum çok erken diye ama baya baya oynuyo minik. Çekebilirsem video çekeyim ama buraya atılıyor mu bilmiyorum
Beni şımartıyorsunuz
Allah babana ve annene şifa versin.Ben iyiyim hamd olsun. Tabi ki psikolojik durum cok sağlıklı mi bilmiyorum. Ister istemez düşünüyorum acaba hersey yolunda mi diye.
Allahim hepimizi korusun.
Devletin sağlık sigortasi. Riskli hamileliklerde ve evde küçük çocuğun varsa gelen bakicinin ve temizlikcinin ücretini hemen hemen hepsini ödüyor. Ama Türk birini bulmak zor oluyor kaldigim yerde. Benim mide bulantim da hala devam ediyor. Hicbirsey den zevk alamıyorum. Şükürler olsun kusma yok. En az Bir 17 hafta daha bebelerimiz kalsin yerlerinde insallah. Sağlıkla sıhhatle gelsin ler inşallah.
Keşke ben de ailemin yanında olabilsem. Ama babam hastalandi kanser ışın tedavisi görüyor. Annem daha yeni fıtık ameliyat oldu.
Kayinvalidem de dislerini yaptırmak icon Türkiye ye gitti. 4 gözle onu bekliyoruz.
Ben koçum eşim oğlak onunla daha az anlaşıyorumAy kızlaaaar biraz da burç konuşalım. Çoğunluğu balık olacak sanırım hiç balık tanıdığım yok kızı nasıl erkeği nasılben oğlağım eşim koç, balık en çok bu ikisi ile anlaşamazmış yandık sanırım
Benim de kanamalrım çoktu, leke bile değildi. Ama seninkinden farklıydı sebebi. Rahim ağzına doğru kanama alanı vardı, 1 cm açılma, serviks 23 mm e inmişti. Serklaj oldum, çok şükür kanama durdu, rabbim bi daha göstermesin.Dr cok iyi her zaman gittigim bir dr. Cok güzel ve detaylı inceledi bugün. Her şeyi anlattım. Korkulacal bir şey olsa söylerdi heralde. Ağrım kanamam durana kadar ilaçlarıma devam etmemi söyledi. Bu gittiğim özelde. Burada dr çok az bu konuda iyi olan. Devlette bile 2 tane var. Stres yapmamaya çalışıyorum. İnşallah iyi olurnher şey.
Bende ilk çok istiyordum ama nette araştırdım olumsuz yorumlar okudum psikoloji olarak da uygun değil diye okudum..Tek isim en iyisiTercih meselesi ama iki isim bence cocugun kafasını karistiriyo.okulda baska isim anne baba baska isim, babane baska isim vs gibi geliyor banadao yüzden bizde tekte karar kıldık
Geçmiş olsun sana da canım. Sorunsuz alırsın kucağına inşallah. Ben hiç bir şey anlamadım işte benim bu durumdan bu 3. Hamileliğim ilki düşük oldu. Oğlum da gene kanamam oldun iğne progestan kullandım. Ama onalr erken dönemdeydi. Bu 16. haftada olunca çok tedirgin oldum. Sıkıntı yok dediler ama gel de içine anlat bunu işte. Oğlum da hastaydı bu ara baya onunla uğraştım. Çalışıyorum bir de. Elimden geldiğince Dinleniyorum. Hayırlısı olsun inşallah. Rabbim istemedikçe bir şey olmaz inşallah. Yavrularımıznona emanetBenim de kanamalrım çoktu, leke bile değildi. Ama seninkinden farklıydı sebebi. Rahim ağzına doğru kanama alanı vardı, 1 cm açılma, serviks 23 mm e inmişti. Serklaj oldum, çok şükür kanama durdu, rabbim bi daha göstermesin.
Haftada 1 proluton, günde 4 progestan,adalat,magnezyum kullanıyorum. Serviks 33 mm e çıktı. Yatarak geçiriyorum çoğu günümü.
Sen de bol bol uzan, ağır iş yapma
Sağol amin canım. Seni çok iyi anlıyorum, doktor sıkıntı olsa söylerdi. Allah ım korusun yavrularımızı, sen de sorunsuz alırsın kucağına inşallahGeçmiş olsun sana da canım. Sorunsuz alırsın kucağına inşallah. Ben hiç bir şey anlamadım işte benim bu durumdan bu 3. Hamileliğim ilki düşük oldu. Oğlum da gene kanamam oldun iğne progestan kullandım. Ama onalr erken dönemdeydi. Bu 16. haftada olunca çok tedirgin oldum. Sıkıntı yok dediler ama gel de içine anlat bunu işte. Oğlum da hastaydı bu ara baya onunla uğraştım. Çalışıyorum bir de. Elimden geldiğince Dinleniyorum. Hayırlısı olsun inşallah. Rabbim istemedikçe bir şey olmaz inşallah. Yavrularımıznona emanet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?