2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar burçlardan konuşulmuş . Ben ve kızım yengeciz . 2 Numaram balık olucak erkenden çıkıp gelmezse inşallah Evin halini bi düşünün.Gözyaşımız her an akmaya hazır bekler aşırı duygusalız. Bunun yanında eşim de tam bir başak Allah da eşime sabır versin ne diyeyim

Siz yine bir uyum içinde olursunuz da biz napcaz acaba ben kova eşim ikizler bebiş olcak koç ikimiz de keyfine düşkün rahat uyumlu karakterleriz koç gelince inadından napcaz bilmiyorum

Çok anlamlı çok güzelmiş Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Amin rabbim sagĺıkla kucağımıza almayı evi onun yolunda yetıstirebilmeyi nasip etsin insaAllah

Evet ya o kadar dediler o ara reklamlarda çok çıkıyor Duru bulgur geri vazgeçtim ama çok pişman oldum halen içimde kaldı o isim

Biz kız olursa Asel, erkek olursa Arel Adil koyalım demiştik. Adil rahmetli kayinpederimin 2.adiydi. Ben tek isimden yanayım. Kendim 2 isimden çok çektim
Valla burç konusunda biz de ne yapacağız bilmiyorum. Ben koçum, eşim başak, kız balık olacak

Dr cok iyi her zaman gittigim bir dr. Cok güzel ve detaylı inceledi bugün. Her şeyi anlattım. Korkulacal bir şey olsa söylerdi heralde. Ağrım kanamam durana kadar ilaçlarıma devam etmemi söyledi. Bu gittiğim özelde. Burada dr çok az bu konuda iyi olan. Devlette bile 2 tane var. Stres yapmamaya çalışıyorum. İnşallah iyi olurnher şey.

adem uraz daha iyi sanki arasa göree ama bu isim yorumu konusunda T Teacher37 benden daha mantıklı yorumlar yapıyor D:
Sağol canım teveccühün
Bana adem aras daha uyumlu geldi.
Hafsa zehra yusra hümeyra begeniyodum esim icinden bitek hafsayı sevdi yanına ne isim olur ki?
Tek başına güzel, hafsa yüsra uyumlu bence, hafsa hale, hafsa sevde
Benim de 2.ama daha net hissedemedim. Senin tarif ettiğin hareketleri ben 1.de 20.haftalarda hissediyordum 23 haftalıkken hıçkırığı, yer değiştirmesi, tekmesi falan çok netti. Yüksrk sese tepki verip hızlı tekme atardı
Evet T Teacher37 çok başarılı. Tuna'nın yanına bi isim önersene doğaçlama
Beni şımartıyorsunuz
Klasik olacak ama tunahanı söylemesi çok kolay.
Tarık tuna aklıma grldi doğaçlama. Tarık yıldız demekti sanırım
Allah babana ve annene şifa versin.
Kayınvalden gelir inşallah, en azından çocukla ilgilense yeter.
Evet bi 17 hafta daha atlattık mı rahatlarız inşallah. 30 lu haftaları iple çekiyorum.

Ben koçum eşim oğlak onunla daha az anlaşıyorumbüyük oğlum balık çok duygusal naif kız gibi iyi anlaşıyoruz çok narin ve hassas oluyorlarla balıklar ama alışıyorsun o yapısına

Benim de kanamalrım çoktu, leke bile değildi. Ama seninkinden farklıydı sebebi. Rahim ağzına doğru kanama alanı vardı, 1 cm açılma, serviks 23 mm e inmişti. Serklaj oldum, çok şükür kanama durdu, rabbim bi daha göstermesin.
Haftada 1 proluton, günde 4 progestan,adalat,magnezyum kullanıyorum. Serviks 33 mm e çıktı. Yatarak geçiriyorum çoğu günümü.
Sen de bol bol uzan, ağır iş yapma

Tercih meselesi ama iki isim bence cocugun kafasını karistiriyo.okulda baska isim anne baba baska isim, babane baska isim vs gibi geliyor banada o yüzden bizde tekte karar kıldık
Bende ilk çok istiyordum ama nette araştırdım olumsuz yorumlar okudum psikoloji olarak da uygun değil diye okudum..Tek isim en iyisi

Geçmiş olsun sana da canım. Sorunsuz alırsın kucağına inşallah. Ben hiç bir şey anlamadım işte benim bu durumdan bu 3. Hamileliğim ilki düşük oldu. Oğlum da gene kanamam oldun iğne progestan kullandım. Ama onalr erken dönemdeydi. Bu 16. haftada olunca çok tedirgin oldum. Sıkıntı yok dediler ama gel de içine anlat bunu işte. Oğlum da hastaydı bu ara baya onunla uğraştım. Çalışıyorum bir de. Elimden geldiğince Dinleniyorum. Hayırlısı olsun inşallah. Rabbim istemedikçe bir şey olmaz inşallah. Yavrularımıznona emanet

Sağol amin canım. Seni çok iyi anlıyorum, doktor sıkıntı olsa söylerdi. Allah ım korusun yavrularımızı, sen de sorunsuz alırsın kucağına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…