Duru benimde aklımda var ya.Cok güzel isim.Ya hemen not ettim bunuBenım bır arkadasımın oglu umut kızıda duruanlattıgınız gıbı beyaz onlarda dupduru bır kız kızlarıda masallah
Allah şifa versin canım gurbetin bu yönleri çok acı veriyorBen iyiyim hamd olsun. Tabi ki psikolojik durum cok sağlıklı mi bilmiyorum. Ister istemez düşünüyorum acaba hersey yolunda mi diye.
Allahim hepimizi korusun.
Devletin sağlık sigortasi. Riskli hamileliklerde ve evde küçük çocuğun varsa gelen bakicinin ve temizlikcinin ücretini hemen hemen hepsini ödüyor. Ama Türk birini bulmak zor oluyor kaldigim yerde. Benim mide bulantim da hala devam ediyor. Hicbirsey den zevk alamıyorum. Şükürler olsun kusma yok. En az Bir 17 hafta daha bebelerimiz kalsin yerlerinde insallah. Sağlıkla sıhhatle gelsin ler inşallah.
Keşke ben de ailemin yanında olabilsem. Ama babam hastalandi kanser ışın tedavisi görüyor. Annem daha yeni fıtık ameliyat oldu.
Kayinvalidem de dislerini yaptırmak icon Türkiye ye gitti. 4 gözle onu bekliyoruz.
Bende oglakAy kızlaaaar biraz da burç konuşalım. Çoğunluğu balık olacak sanırım hiç balık tanıdığım yok kızı nasıl erkeği nasılben oğlağım eşim koç, balık en çok bu ikisi ile anlaşamazmış yandık sanırım
Ay 50 bin miSen yine iyi 20 bin batmışsın biz 50 bin civarı zarar ettik.
Bu arada kız bebiş için anlamı güzel olan isim önerisi alabilir miyim ? İki isim olucak Aysel yanına güzel bir isim arıyorum. Ahsen düşünüyordum ama aslında en güzel eril (erkek) anlamına geliyormuş vazgeçtim. Eşim Hayrünnisa Nisanur olabilir diyor ama Hayrünnisa bana çok ağır geliyor. Azra ismi hoşuma gidiyor ama bakire kız anlamına da geliyor emin olamadım. İnciyi de beğeniyorum
Bende cok begendim aysel minaBen oğlak, eşim yengeç muhtemelen bizim bebiş koç olacak erkek kardeşim koç burcu iyidirkadın özelliklerini okudum geçende yanlış hatırlamıyorsam koç burcu kadınının güçlü bir yapısı var.
Kızlar mina ismi nasıl sizce ? Aysel Mina çok uyumlu geldi bana
Ya di mi ne alaka, hemen heves kaçırmaHerkes zaten bişry söylüyor kızlar bende Aras koymayı düşünüyorum. Hemen millet diyor Aras kargo hhhaha. Aman çok komik ahahah diyom. Nerden gelıyosa aklına milletin
Ben çok seviyorum Tuna ismini çok hoş benceBen de 2 isim mi, tek isim mi koysam çok kararsızım. Bu ara iki isim de pooüler ya, bir arkadasımın oğlu evde ağlamışsınıfta herkesin 2 ismi var, neden ben tek isimliyim diye. Bir de koyacağımız ismi son aya kadar kimseye söylememe kararı verdim. Çok moral bozuyor aile ya, Tuna düşünüyodum, içime de sindi. Kv, ton balığı diye çocukla dalga gecerler dedi. Moralim bozuldu. İsmi saklıycam, dogunca öğrenir herkes, çünkü herkes bi yorum yapıyor. Bu şekilde çok zor yani. Güya karısmıyoruz, siz secin diyorlar ama ne bulsak bi mani bulunuyor. Hep bi öneri hali
Ay hanım hanımcık olsun bizim olsunBende oglaktüh oglumla anlasamayacak miyim acaba kiz kardesim ve kuzenim balik ikiside cok iyiler. Kizlarimin onlara benzemesini isterim. Cok hanim hanimciklar erkeklerini bilmiyorum
Sonuç çıkmadı henüz ama negatif çıkarsa Perşembe tekrarlıycam çünkü şu an çok erken.Test sonucun ne oldu, korkma inşallah bişey olmaz
Ben de kızıma hep şubatta alırdım, şimdi doğum şubata denk gelebilir, ama ben de alırım inşallah şubatta bişeyler
Ben de hep kerem düşünüyordum, ama eşim çok kararsız. Selim koyalım dedim kabul etmedi. Demir diyor, hayatta olmaz dedim
Geçen ben de kızımın kıyafetleri çıkardım, nefesim daraldı ayırmadan kaldırdım geri
Bana kız gibi geldi çıkıntı yok. Gştmeden bi tepsi baklava ye bi daha
Dışardan nasıl belli ki 200 gr lık minik. O rahim hareketidir belki. Ama hareket hissedebilirsin. Ben de minik minik pıt hissediyorum arada, sma net anlayamoyorum hareket mi, damar mı atıyor
Aysel nisa, uyar bence. Aysel ahsen çok uzun gibi oldu, sadece ahsen olsa güzel, ben eril felan bakmazdım.
Aysel in yanına a harfiyle başlayan çok uymuyor. Ortasında s ve ya y geçen başka harfle başlayan isim uyar bence.
Aysel sude gibi..
Mustafa rüzgar diye de okuyabilirsin, sesleneceğin ismi de ekleyerek okuyun bence.
Benim de ayakta durunca belim ağrıyor hala, çok ayaktada durmadım. Yatınca geçiyor Allah tan
Herkes ilk ismi soyliycek esim boşuna kalabalık diyor
Ben de bunlara takılıyorum, neyse hala vaktim var malum cinsiyet belli değilTercih meselesi ama iki isim bence cocugun kafasını karistiriyo.okulda baska isim anne baba baska isim, babane baska isim vs gibi geliyor banadao yüzden bizde tekte karar kıldık
Aysel Mina da karar kıldım şuanlık değişmezse fikrimAy 50 bin miBizimki kardan zarar oldu aslında ama o bile koyuyor.
İnci çok güzlel bence. Aysel İnci de uyumlu geldi bana
Cok sevindim iyi olmanizaNasilsiniz bugün. Ben de yarin serklaj olali bir hafta olacak inşallah. Haftaya pazartesi randevum var. Kendimi iyi his ediyorum hamd olsun. Bugün bakicimiz geldi. Kızım cok sevdi ama malesef bu devamlı gelemeyekmis.
Sağlık sigortam haftada 5 gün 4 saat boyunca temizlik Ve cocuk bakimi için birini gönderecek. Bugün biraz telefon da gecti vaktim inşallah türkce konusan birini bulurlar. Alman veya yabanci biri olsun istemiyorum aslında.
Yaa teşekkür ederimBende cok begendim aysel mina
Bu arada bende oglak esim yengec
Serklaj yapıldığı için riskli hamilelik Kategorisine giriyorum. Doktorum öneriyor. Sigorta da inceliyor. Ev de kücük cocuk olduğu için kabul ediliyor. Hamilelik riskli ise veya başka bir rahatsızlığınizdan dolayi is yapamiyorsaniz baş vuru yapabilirsiniz.Cok sevindim iyi olmanizahaftaya pazartesi benimde randevum var
Saglik sigortaniz sizin sıkintinizdan dolayi mi gonderiyor yardimciyi ? Doktorunuz mu oneriyor ?
Kuzenimin kızının ismi İpek Nil. Bayılıyorum adına da kendisine deBu arada tuna ve selim ismine resmen bayılıyorum ve erkek olursa tuna selim düşünüyorum. Kız olarak da hala ipek ve nil feyza arasındayım. İki isim koyma konusu benim de kafamı karıştırıyor
Hafsanın anlamı ne çok merak ettim ilk defa duyuyorumHafsa zehra yusra hümeyra begeniyodum esim icinden bitek hafsayı sevdi yanına ne isim olur ki?
Canım çok çok geçmiş olsun 1. sayfada tablomuzda aşı olanlar kayıtlı oradan kimler oldu bakabilirsinnn ben biontech oldum 1 doz covid olmuştum ondan hemen hemen 1 ay sonra aşı oldum ama bir yan etkisi olmadı kol ağrısı dışında. bebişin iyiymiş umarım kullandıkların da lekelenmeni ve kanamanı durdururr kızınız oluyormuş o da ayrıca hayırlı olsunnHerkese merhabalar kızlar. Uzun süredir giremiyordum. Umarım herkesin durumu iyidir. Size bir kaç sorum olacak. 1. Si aşı olan var mı aranızda? Olduysanız hangisini oldunuz. Sıkıntı oldu mu?
2.si benim bir haftadır kasığımda ağrı var vajinama doğru adet sancısı gibi. Dün sabah lekelenmem oldu. Dün acile gittim vajinal muayenede rahim ağzı kapalı aktif bir kanama alanı yok ama serviksde yara varmış. O yüzden olmuş olabilir dediler. Bugünde Dr kontrolüne gittim o da bebiş gayet iyi rahim ağzı da kapalı dedi. Şimdi de lekelenmem oldu. Korktum açıkcası. Progestan ve kan sulandırıcı iğne de kullanıyorum. Başına böyle bir durum gelen var mı?
Teşekkür ederim canım. İnsan ister istemez tedirgin oluyor. İnşallah sıkıntı olmaz.Canım çok çok geçmiş olsun 1. sayfada tablomuzda aşı olanlar kayıtlı oradan kimler oldu bakabilirsinnn ben biontech oldum 1 doz covid olmuştum ondan hemen hemen 1 ay sonra aşı oldum ama bir yan etkisi olmadı kol ağrısı dışında. bebişin iyiymiş umarım kullandıkların da lekelenmeni ve kanamanı durdururr kızınız oluyormuş o da ayrıca hayırlı olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?