2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Allah şifa versin canım gurbetin bu yönleri çok acı veriyor

Bende oglak tüh oglumla anlasamayacak miyim acaba kiz kardesim ve kuzenim balik ikiside cok iyiler. Kizlarimin onlara benzemesini isterim. Cok hanim hanimciklar erkeklerini bilmiyorum

Ay 50 bin mi Bizimki kardan zarar oldu aslında ama o bile koyuyor.
İnci çok güzlel bence. Aysel İnci de uyumlu geldi bana

Bende cok begendim aysel mina
Bu arada bende oglak esim yengec

Ben çok seviyorum Tuna ismini çok hoş bence

Bende oglak tüh oglumla anlasamayacak miyim acaba kiz kardesim ve kuzenim balik ikiside cok iyiler. Kizlarimin onlara benzemesini isterim. Cok hanim hanimciklar erkeklerini bilmiyorum
Ay hanım hanımcık olsun bizim olsun burç uyumu olarak öyle yazıyor ama her türlü anlaşırız siz daha iyi bilirsiniz anasıyla kuzusu

Sonuç çıkmadı henüz ama negatif çıkarsa Perşembe tekrarlıycam çünkü şu an çok erken.

Herkes ilk ismi soyliycek esim boşuna kalabalık diyor
Tercih meselesi ama iki isim bence cocugun kafasını karistiriyo.okulda baska isim anne baba baska isim, babane baska isim vs gibi geliyor banada o yüzden bizde tekte karar kıldık
Ben de bunlara takılıyorum, neyse hala vaktim var malum cinsiyet belli değil

Ya benim vücudum komple sivilce olmuş öyle olan var mı bugün bi inceledim de baya her yerimde var sivilce ergenliğimde böyle sivilcelenmemiştim

Ay 50 bin mi Bizimki kardan zarar oldu aslında ama o bile koyuyor.
İnci çok güzlel bence. Aysel İnci de uyumlu geldi bana
Aysel Mina da karar kıldım şuanlık değişmezse fikrim
Valla eridi gitti para salaklık ettik yapacak bir şey yok çocuğu ertelemiştik bu yüzden ama sürpriz oldu bize. Bir şekilde toparlıyoruz sağolsun kayınpeder de destek çıkıyor

Cok sevindim iyi olmaniza haftaya pazartesi benimde randevum var
Saglik sigortaniz sizin sıkintinizdan dolayi mi gonderiyor yardimciyi ? Doktorunuz mu oneriyor ?

Cok sevindim iyi olmaniza haftaya pazartesi benimde randevum var
Saglik sigortaniz sizin sıkintinizdan dolayi mi gonderiyor yardimciyi ? Doktorunuz mu oneriyor ?
Serklaj yapıldığı için riskli hamilelik Kategorisine giriyorum. Doktorum öneriyor. Sigorta da inceliyor. Ev de kücük cocuk olduğu için kabul ediliyor. Hamilelik riskli ise veya başka bir rahatsızlığınizdan dolayi is yapamiyorsaniz baş vuru yapabilirsiniz.

Bu arada tuna ve selim ismine resmen bayılıyorum ve erkek olursa tuna selim düşünüyorum. Kız olarak da hala ipek ve nil feyza arasındayım. İki isim koyma konusu benim de kafamı karıştırıyor
Kuzenimin kızının ismi İpek Nil. Bayılıyorum adına da kendisine de

Herkese merhabalar kızlar. Uzun süredir giremiyordum. Umarım herkesin durumu iyidir. Size bir kaç sorum olacak. 1. Si aşı olan var mı aranızda? Olduysanız hangisini oldunuz. Sıkıntı oldu mu?
2.si benim bir haftadır kasığımda ağrı var vajinama doğru adet sancısı gibi. Dün sabah lekelenmem oldu. Dün acile gittim vajinal muayenede rahim ağzı kapalı aktif bir kanama alanı yok ama serviksde yara varmış. O yüzden olmuş olabilir dediler. Bugünde Dr kontrolüne gittim o da bebiş gayet iyi rahim ağzı da kapalı dedi. Şimdi de lekelenmem oldu. Korktum açıkcası. Progestan ve kan sulandırıcı iğne de kullanıyorum. Başına böyle bir durum gelen var mı?

Canım çok çok geçmiş olsun 1. sayfada tablomuzda aşı olanlar kayıtlı oradan kimler oldu bakabilirsinnn ben biontech oldum 1 doz covid olmuştum ondan hemen hemen 1 ay sonra aşı oldum ama bir yan etkisi olmadı kol ağrısı dışında. bebişin iyiymiş umarım kullandıkların da lekelenmeni ve kanamanı durdururr kızınız oluyormuş o da ayrıca hayırlı olsunn

Teşekkür ederim canım. İnsan ister istemez tedirgin oluyor. İnşallah sıkıntı olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…