2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Çok geçmiş olsun ben gebelik öncesi 2 doz biontech olmuştum koruyuculuğu en yüksek aşı o şuan, çok şükür bu zamana kadar kaçtık inşallah hiç yakalanmayız. Serviksdeki yaranın sebebini söylemedimi doktor ben ilk defa duydum. Bebişle alakalı bir şey değilmiş hem sıkma canını Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Çok geçmiş olsun İnşallah geçer sıkıntılarınız ❤
Özellikle çene ve göğüs omuz arasıı ergen gibi sivilcelendii
Benim sivilce çıkmayan yerim kalmadı desem yeridir ya Bide dudağımın üstünde yeni bi ben çıktı çok ilginç ya

Ya benim vücudum komple sivilce olmuş öyle olan var mı bugün bi inceledim de baya her yerimde var sivilce ergenliğimde böyle sivilcelenmemiştim
Benim de bugün boyun kemiğimin üzerinde bi tane çıkmış o takıldı gözüme normalde hiç çıkmaz ben de. Gebelikle alakalıdır yada yediklerim yaptı

Bugün biraz yemek, iş yaptım diye belim koptu bir de kalçama bir ağrı yerleşiyor sanki ters hareket yapmış gibi uzanınca geçti ama neyin nesiydi çözemedim.

Çok teşekkür ederim. İnşallah bu zaman kadar kaçtık. Bundan sonra da olmayız. Dr değil ebe baktı. Bizim buradaki kadın doğum biraz tuhaf. Ultrason bile bakmıyorlar acile gidince. Her şey normal geliyor onlara. Bir de üzerine ped takmadım diye azarladı beni. İltihapdan kaynaklı oluyor sanırım. Eğer tedavi edilmezse ileride kansere çeviriyor dedi. Rahatlayavağıma iyice strese girdim. Umarım bebeğimi etkileyecek bir durum olmaz Amin hepimizin yavrusunu sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Uzun süredir bu kadar yormadıysan kendini olabilir dinlen bir süre

Allah korusun sen bakma ebe ne bilecek doktor kadar bilgili değildir. Hiç bozma moralini Allahın izniyle hiç bir şey olmaz doktordan yana için rahat değilse başka doktora gidebiliyosan git, benim içime sinmediği an bi daha hayatta dönüp gitmem. Sen iyi düşün ki bebiş etkilenmesin stres sıkıntı onlar için hiç iyi değil
Uzun süredir bu kadar yormadıysan kendini olabilir dinlen bir süre
Camış gibi yatıyordum bünye alışık değil ki iş yapmaya vucudum tekledi resmen artık bi hafta yatarım bu yorgunlukla

Koruyu çok iyi diye duydum hep canım

Kızlar hareketleri hangi haftada hissettiniz sürekli kontrol ediyorum elim orada ama hissetmiyorum hala ya

Zayıf olanlar daha erken hissetmez mi? Sen de zayıf görünüyosun belki ilk gebelikten dolayıdır. Ben de dinliyorum kendimi ama bi türlü ayırt edemedim bağırsaktan mı geliyo bebekten mi çözemiyorum. Bi doktor 1 ay sonra hissedersin dedi o zamana 20. Hafta olmuş olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…