Kızlar hepsiburadada 2.si 1tl indirimi var. Sleepy de geçerli. Birinci sorum sleepy iyi mi ikinci sorum 180tlye 384 adet yenidoğan bezi uygunsa mu geliyor
Ben koçum eşim oğlak onunla daha az anlaşıyorumbüyük oğlum balık çok duygusal naif kız gibi iyi anlaşıyoruz çok narin ve hassas oluyorlarla balıklar ama alışıyorsun o yapısına
Ahahahaha eşinle ilgili olan yoruma koptum biz de bol bol çatışırız burçlar zor napalım ben de bu hassas yapısından korkuyorum onu anlayamazsam kırarsam diyeee
Kızlar hepsiburadada 2.si 1tl indirimi var. Sleepy de geçerli. Birinci sorum sleepy iyi mi ikinci sorum 180tlye 384 adet yenidoğan bezi uygunsa mu geliyor
Beni az önce ebe aradı yarın tetanoz aşısına çağırıyor, sizler oldunuz mu yan etkisi var mı kızlar gündüzleri yalnızım da ateş fln olur mu diye merak ettim
Kullanılır bence. Durmadan kaka yapıyorlar.
Birde bazen en baştan neye alışırsa onla devam eder.
Kızıma sleepy ile başladım hep onu almıştım. Arada molfix, goon da denedim. Değişikliklere çok büyük tepki vermemişti poposu
Benim oğlumun ismi Umut.Ve hem buna uygun hemde tatlı bi kız ismi olsun istiyorum.Biz eşim ben oğlum beyaziz.Bizim cimcime de öyle olur muhtemelen.Aklimda Ipek ismi var.
Ay inşallah hamilelik zordu doğunca rahat ederim umarım ultrasondan gördüğüm kadarıyla pek tembel aşırı rahatına düşkün hrr seferinde bacaklar üst üste el ense keyif peşinde ahahahhaha oğlum anne baba gelmiş bak 1 ay olmuş şöyle kıpırda yooookk şeker yiyip gittiğimde bile el ense keyfi yapıyor bıcırık
Ben iyiyim hamd olsun. Tabi ki psikolojik durum cok sağlıklı mi bilmiyorum. Ister istemez düşünüyorum acaba hersey yolunda mi diye.
Allahim hepimizi korusun.
Devletin sağlık sigortasi. Riskli hamileliklerde ve evde küçük çocuğun varsa gelen bakicinin ve temizlikcinin ücretini hemen hemen hepsini ödüyor. Ama Türk birini bulmak zor oluyor kaldigim yerde. Benim mide bulantim da hala devam ediyor. Hicbirsey den zevk alamıyorum. Şükürler olsun kusma yok. En az Bir 17 hafta daha bebelerimiz kalsin yerlerinde insallah. Sağlıkla sıhhatle gelsin ler inşallah.
Keşke ben de ailemin yanında olabilsem. Ama babam hastalandi kanser ışın tedavisi görüyor. Annem daha yeni fıtık ameliyat oldu.
Kayinvalidem de dislerini yaptırmak icon Türkiye ye gitti. 4 gözle onu bekliyoruz.
Çok geçmiş olsun Rabbim tez vakitte şifa versin hepsine inşallah. Bazen geldi mi üst üste geliyor gerçekten. En azından bakıcı gelebilmesi de güzel. Bi nebze de olsa rahatlatır sizi. İlk hamileliğimde ben de hep yatarak geçirdim çok zor oluyor ama sonu güzel olsun inşallah. Hayırlısıyla 30 lu haftalara bi gelsek, günler geçmiyor gibi geliyor bana.
Kızlar isim konusunda kimseye bişey söylemeyin bence çünkü her kafadan bi ses çıkıyor Burçlara gelince ben başak , eşim yengeç, oğlum aslan, ufaklık da balık olacak inşallah balıklar çok hassas oluyor iki su grubu olacak evde bakalım nolucaz oğlum da aslan ama o da çok duygusal, duygular şelale bizde de
Çok geçmiş olsun Rabbim tez vakitte şifa versin hepsine inşallah. Bazen geldi mi üst üste geliyor gerçekten. En azından bakıcı gelebilmesi de güzel. Bi nebze de olsa rahatlatır sizi. İlk hamileliğimde ben de hep yatarak geçirdim çok zor oluyor ama sonu güzel olsun inşallah. Hayırlısıyla 30 lu haftalara bi gelsek, günler geçmiyor gibi geliyor bana.
Cok teşekkür ederim. Yatarak geçirmek gerçekten cok zor oluyor. ALLAHIM bu günlerimizi aratmasin.
Ben de bu aralar yine hergünü saymaya taktim. Sanki günler ilerlemiyor hic
Günaydın kızlar nasılsınız
Yarın covid aşısı olacagım biontech bi yandan endişeliyim diger yandan olmasam o şeklde endişeliyim sizlerden bununla ilgili olanlar varsa yorum alabilirmiyim
Günaydın kızlar nasılsınız
Yarın covid aşısı olacagım biontech bi yandan endişeliyim diger yandan olmasam o şeklde endişeliyim sizlerden bununla ilgili olanlar varsa yorum alabilirmiyim