benim sata göre 6 marttı ya ama geçen kontrolde 3 gün geri gitmiş ne güzel az kalmıştı boyu posuna da uzun kilolu dedi nasıl 3 gün geri gittiyse doğru ölçemedi kesin diye 23ü başka doktora da gitcem
benim sata göre 6 marttı ya ama geçen kontrolde 3 gün geri gitmiş ne güzel az kalmıştı boyu posuna da uzun kilolu dedi nasıl 3 gün geri gittiyse doğru ölçemedi kesin diye 23ü başka doktora da gitcem
Yine doktor değiştirmek icin bahane ariyorumdur kardeş en ufacık oynasalar farklı cikiyo tarih. Mesela bizede şöyle dedi kafasını ölçtü. Erkek bebeklerde kafa biraz büyük olur dedi. Kafası sat'ı yakalamiş dedi. Bacaklarını ölçtü, o 3 gün geriydi hala. Bende koca kafasını baz aldım
kusma da ne yersen ye diyor artık yıldı o da zatenbir şey dese başlıyorum hemen bir tek senin çocuğun mu ben annesi olarak doğrusunu bilemez miyim ben sanki düşünmüyo muyum karışma diye
Yine doktor değiştirmek icin bahane ariyorumdur kardeş en ufacık oynasalar farklı cikiyo tarih. Mesela bizede şöyle dedi kafasını ölçtü. Erkek bebeklerde kafa biraz büyük olur dedi. Kafası sat'ı yakalamiş dedi. Bacaklarını ölçtü, o 3 gün geriydi hala. Bende koca kafasını baz aldım
ahah evet yaaa 6 mart olması lazım 13 mart çıkıyodu 9a kadar geldik şimdi 12 olduk ama doktor da 13 işte geç yumurtladım diyosun yok 6 yok 9 kendini oyalayıp durma diye kızdı ahahahahh
aramadılar hiçç ama doktoruma sordum detaylıyı yaptır 6 kasımdan sonra ol dedi 23. 24. haftada olcam gibi ama sağlık ocağı aramazsa ben elimi kolumu sallaya sallaya gidip aşı mı olcam dicem bilmiyorum
Valahi göbek deliğimin 2-3 parmak kadar asagisi.tam corbami içtim uzaniyodum. Pıt etti orası. Sadece birkere çok küçük bi his oldum umarım oğlusumdur yaaa
aramadılar hiçç ama doktoruma sordum detaylıyı yaptır 6 kasımdan sonra ol dedi 23. 24. haftada olcam gibi ama sağlık ocağı aramazsa ben elimi kolumu sallaya sallaya gidip aşı mı olcam dicem bilmiyorum
Canım kaydın yok diye aramıyorlardır, aile hekimine yada ebeye söylesen direk yaparlar bence benimki baya hevesliydi yapmaya unutma mutlaka gel fln ddi
Valahi göbek deliğimin 2-3 parmak kadar asagisi.tam corbami içtim uzaniyodum. Pıt etti orası. Sadece birkere çok küçük bi his oldum umarım oğlusumdur yaaa
Beni bugün yapalım diye çağırdı 18.haftadayım ama bi kaç kişi Dr detaylıdan sonra ol ddi diye olmadım 22den sonra olucam inşallaj
Canım kaydın yok diye aramıyorlardır, aile hekimine yada ebeye söylesen direk yaparlar bence benimki baya hevesliydi yapmaya unutma mutlaka gel fln ddi
Benimde canim çok istiyor ama tahıllı beslenmeyince kabızlık oluyor normalde afedersin ne yesem yiyeyim ishal olurdum şimdi kabızlık durumu arada oluyor
Bende geçen gittiğim de 65 ile hamile kaldığımı söyledim aslında net bilmeden böyle bir şey dedim ağzımdan kaçtım ilk kontrol de 67 kilo idim son randevudan 15 gün önce de 67 çıkmıştım 15 gün boyunca hayvan gibi yedim kontrole de epey tok gittim 69 çıktım gayet iyi dedi sonra 65 ile hamile kaldım deyince ayda 1 kilo almanı istiyorum 1 kilo öndesin dedi azıcık bozuldum eşimde yanımda olunca ama kendim kaşındım net olmayan bir şey için 65 im dedim
Bi de saglik ocağina hic hamileyim falan demedim ben. 15.hafta gibi beni aradi ebe hamilelik durumu varmis diye. Bir sorun var mi falan diye bi de kullandigim ilaclari sordu. Ara ara aricam dedi o kadar. Herkesinki degisik demek ki. Tetanoz detaylidan sonra mi gidelim bana doktor özellikle belirtmedi onlar seni arar dedi