2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
ahhaha bugün benim eşim ne zamandır dışardan yemedik bugün yiyelim dedi ne zamandır dediğinin 3 gün olması dışında sorun yok

aşkım bence de hele iyice kış gelsin kazaktı bottu ohooo 2-3 kilo fazlalık garanti olacak

Yaa ne güzel. Benimki dikkat et diyip karsimda yiyince bende yiyorum

Ahaha sonunda yakaladı oğluşum sat'ı

3 kilo aldım bende en son tartılmadım sonra. Özelikle yaptigim şu var tatlım; YİYORUUUM
benim sata göre 6 marttı ya ama geçen kontrolde 3 gün geri gitmiş ne güzel az kalmıştı boyu posuna da uzun kilolu dedi nasıl 3 gün geri gittiyse doğru ölçemedi kesin diye 23ü başka doktora da gitcem

benim sata göre 6 marttı ya ama geçen kontrolde 3 gün geri gitmiş ne güzel az kalmıştı boyu posuna da uzun kilolu dedi nasıl 3 gün geri gittiyse doğru ölçemedi kesin diye 23ü başka doktora da gitcem
Yine doktor değiştirmek icin bahane ariyorumdur kardeş en ufacık oynasalar farklı cikiyo tarih. Mesela bizede şöyle dedi kafasını ölçtü. Erkek bebeklerde kafa biraz büyük olur dedi. Kafası sat'ı yakalamiş dedi. Bacaklarını ölçtü, o 3 gün geriydi hala. Bende koca kafasını baz aldım

Yaa ne güzel. Benimki dikkat et diyip karsimda yiyince bende yiyorum
kusma da ne yersen ye diyor artık yıldı o da zatenbir şey dese başlıyorum hemen bir tek senin çocuğun mu ben annesi olarak doğrusunu bilemez miyim ben sanki düşünmüyo muyum karışma diye
ahah evet yaaa 6 mart olması lazım 13 mart çıkıyodu 9a kadar geldik şimdi 12 olduk ama doktor da 13 işte geç yumurtladım diyosun yok 6 yok 9 kendini oyalayıp durma diye kızdı ahahahahh

ben dışarıdan sipariş ile kanka oldum bu ara ama galiba gidişatım kötü

Kızçeler tetanoz aşısı ne zaman oluyor. Benim aile hekimi beni hala aramadı da.
aramadılar hiçç ama doktoruma sordum detaylıyı yaptır 6 kasımdan sonra ol dedi 23. 24. haftada olcam gibi ama sağlık ocağı aramazsa ben elimi kolumu sallaya sallaya gidip aşı mı olcam dicem bilmiyorum

Kızçeler tetanoz aşısı ne zaman oluyor. Benim aile hekimi beni hala aramadı da.
Beni bugün yapalım diye çağırdı 18.haftadayım ama bi kaç kişi Dr detaylıdan sonra ol ddi diye olmadım 22den sonra olucam inşallaj
aramadılar hiçç ama doktoruma sordum detaylıyı yaptır 6 kasımdan sonra ol dedi 23. 24. haftada olcam gibi ama sağlık ocağı aramazsa ben elimi kolumu sallaya sallaya gidip aşı mı olcam dicem bilmiyorum
Canım kaydın yok diye aramıyorlardır, aile hekimine yada ebeye söylesen direk yaparlar bence benimki baya hevesliydi yapmaya unutma mutlaka gel fln ddi

Valahi göbek deliğimin 2-3 parmak kadar asagisi.tam corbami içtim uzaniyodum. Pıt etti orası. Sadece birkere çok küçük bi his oldum umarım oğlusumdur yaaa
keremtoooşş benn bile heyecanlandım teyzecimm yerim seniii, bebektir tabii annesiii kumpir istiyoo

yaa ben kayıt oluşturmak için gittim izindeymiş kadın bir kağıda yazdılar tüm bilgilerimii sonrası meçhul

Kiz sen dedin kipir kipir bebek diye , butun gece ruyamda bebegin hareketlerini gordum. Uyaniyorum yok hicbirsey hissetmiyorum
kıyamam yaaa bi de 4. 3 kızdan sonra bi ağır abi çıkıp gelmesin benimki de bugün sabahtır 2-3 defa hareket etti bozuldu heralde bana

hmm ya bu ara çok soğudum çavdarlı tahıllı ekmeklerden beyaz ekmeğe sardım bu ara, bir güzel geliyor ki zaten yedikçe de yediriyor sağolsun :))
Benimde canim çok istiyor ama tahıllı beslenmeyince kabızlık oluyor normalde afedersin ne yesem yiyeyim ishal olurdum şimdi kabızlık durumu arada oluyor

Ben de kontrole gitmeden 2,3 saat önce yemeği bırakıyorum cidden etkiliyor mide dolu olunca

keremtoooşş benn bile heyecanlandım teyzecimm yerim seniii, bebektir tabii annesiii kumpir istiyoo
Yaa kurban olurum onaa. Hemen hazirlanip kumpir yemege gitcez oglumla date'e çıkalım başbaşa
yaa ben kayıt oluşturmak için gittim izindeymiş kadın bir kağıda yazdılar tüm bilgilerimii sonrası meçhul
Bi de saglik ocağina hic hamileyim falan demedim ben. 15.hafta gibi beni aradi ebe hamilelik durumu varmis diye. Bir sorun var mi falan diye bi de kullandigim ilaclari sordu. Ara ara aricam dedi o kadar. Herkesinki degisik demek ki. Tetanoz detaylidan sonra mi gidelim bana doktor özellikle belirtmedi onlar seni arar dedi

Ya muayenede sonuçta ayakkabıyla tartıyolar evde ayakkabısız tartılıyoruz 1 kilo düş ayakkabı üst başı ajlsdhajk
Ahahah doktor düşmüyor ya

benim beyde diyor ki brokoli kereviz, sağlıklı sebzeler ye artık dedim sen yee onları ben ne yiyorummm kebap, lahmacun, hamburger
Hahahha sende benim gibisin bende yemem brokoli kereviz falan Dışarıdan olunca asla hayır demiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…