Yaa kurban olurum onaa. Hemen hazirlanip kumpir yemege gitcez oglumla date'e çıkalım başbaşa
Bi de saglik ocağina hic hamileyim falan demedim ben. 15.hafta gibi beni aradi ebe hamilelik durumu varmis diye. Bir sorun var mi falan diye bi de kullandigim ilaclari sordu. Ara ara aricam dedi o kadar. Herkesinki degisik demek ki. Tetanoz detaylidan sonra mi gidelim bana doktor özellikle belirtmedi onlar seni arar dedi
çık çıkkk hatıra fotosuda çektiir ilk belli tekme şerefine
valla psikolojik mi bilmiyorum ama az önce tekmelesin diye ayakkabı bağcıklarımı bağlayayım dedim biraz da uzun durdum iki büklüm tepki verecek mi diye çocuk sıkıştı heralde doğrulunca kımıldadı bence böyle içten gıdıklar gibi bişeyler oldu hareketler hissettim tüy varda sürünüyo gibi öyle mi oluyo kızlar hareket bu da mı gol değilll ajkshdajk
Bir dahakine aç gidicem şuan aç 68 çıkıyorum sabah tartıldım ama kabızlıkta çekiyorum 1,5 haftadır kontrole gitmeden akşam yemeğini erken yerim sabah kahvaltı yapmadan giderim eşim baskı yapacak belli oldu çok kilo alırsam
kızlar bu saçlar hani gürleşiyordu parlıyordu ya çalı süpürgesi gibiydi zaten şimdi cılkı çıkmış makyaj fırçası gibi kendine gelsin diye kestirdim dökülmesi hızlandı hamilelik güzelliği geleceğine iyice derbedere döndüm ben
kızlar bu saçlar hani gürleşiyordu parlıyordu ya çalı süpürgesi gibiydi zaten şimdi cılkı çıkmış makyaj fırçası gibi kendine gelsin diye kestirdim dökülmesi hızlandı hamilelik güzelliği geleceğine iyice derbedere döndüm ben
valla psikolojik mi bilmiyorum ama az önce tekmelesin diye ayakkabı bağcıklarımı bağlayayım dedim biraz da uzun durdum iki büklüm tepki verecek mi diye çocuk sıkıştı heralde doğrulunca kımıldadı bence böyle içten gıdıklar gibi bişeyler oldu hareketler hissettim tüy varda sürünüyo gibi öyle mi oluyo kızlar hareket bu da mı gol değilll ajkshdajk
Zzahrada
bu arada senin hissettigin ciddi bebek olabilir. Doktorum bana ilk hissiyatın, tüy uçması gibi, içinde bir şey süzülmesi gibi, kanat çırpması gibi olabilecegini söylemişti. Artık ne demekse hiç bilmiyorum tecrubeli anneler aydınlatır bizi
Zzahrada
bu arada senin hissettigin ciddi bebek olabilir. Doktorum bana ilk hissiyatın, tüy uçması gibi, içinde bir şey süzülmesi gibi, kanat çırpması gibi olabilecegini söylemişti. Artık ne demekse hiç bilmiyorum tecrubeli anneler aydınlatır bizi
Benimde canim çok istiyor ama tahıllı beslenmeyince kabızlık oluyor normalde afedersin ne yesem yiyeyim ishal olurdum şimdi kabızlık durumu arada oluyor
Yaaa gercekten mi ben normalde de gün icinde olanlardan etkilenip ruyamda görürüm . bir gece de karnimda pit pit birseyler oluyor bende aaa bebek hareket etti dedim sonra bir baktim kucuk kizim ayagiyla karnima vuruyor hafif hafif 19+0 olduk hâlâ bir his yok
yaa birde ne dicem kızçeler, ben çok kilo aldım dün sevgili doktorum fırçaladı şimdiye kadar maks. iki kilo almalıydın didi, ben 6 kilo aldım ne yapıyorsunuz, dikkat ettiğiniz bir şey var mı, önerilere açığım
Ben az az yemeye başladım kesmiyo gerçi ama doymamaya çalışıyorum işte bide evdeki tartı 65 gösteriyo doktordaki 63 o nası oldu hiç anlamadım aç gitcem bundan sonra kontrole