2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
çık çıkkk hatıra fotosuda çektiir ilk belli tekme şerefine

valla psikolojik mi bilmiyorum ama az önce tekmelesin diye ayakkabı bağcıklarımı bağlayayım dedim biraz da uzun durdum iki büklüm tepki verecek mi diye çocuk sıkıştı heralde doğrulunca kımıldadı bence böyle içten gıdıklar gibi bişeyler oldu hareketler hissettim tüy varda sürünüyo gibi öyle mi oluyo kızlar hareket bu da mı gol değilll ajkshdajk

Ben de kontrole gitmeden 2,3 saat önce yemeği bırakıyorum cidden etkiliyor mide dolu olunca
Bir dahakine aç gidicem şuan aç 68 çıkıyorum sabah tartıldım ama kabızlıkta çekiyorum 1,5 haftadır kontrole gitmeden akşam yemeğini erken yerim sabah kahvaltı yapmadan giderim eşim baskı yapacak belli oldu çok kilo alırsam

kızlar bu saçlar hani gürleşiyordu parlıyordu ya çalı süpürgesi gibiydi zaten şimdi cılkı çıkmış makyaj fırçası gibi kendine gelsin diye kestirdim dökülmesi hızlandı hamilelik güzelliği geleceğine iyice derbedere döndüm ben

Benim saçlarıma bir canlılık geldi şuan kız olduğunu öğrenen herkes kız çocuk güzelliği alır ama sen daha da güzelleşmişsin diyor bilemedim

Aynen öyle. Saçları cikmaya basliyomus artik galiba zaten sabah bi videoda öyle izledim. Bisi kayiyo gibi. Ama deminki tekmeydi bende çok net
Kardes evet benimde berbat saçlarım. Erkek bebek anneyi guzellestirir kısmına gelemedim

Hemen deniyorum ayak bilegime egilip, gobegi sıkıştırmayı bakalım bişi olacak mı ahahaha

Z zahrada bu arada senin hissettigin ciddi bebek olabilir. Doktorum bana ilk hissiyatın, tüy uçması gibi, içinde bir şey süzülmesi gibi, kanat çırpması gibi olabilecegini söylemişti. Artık ne demekse hiç bilmiyorum tecrubeli anneler aydınlatır bizi

Valla bebeğim hiç bilmiyorum ama gıdıklandım ya ahahahha önceki sandıklarımdsn farklıydı o kesin ne kadar sıkıştırdıysam uyandı heralde uraz beyse

Benimde canim çok istiyor ama tahıllı beslenmeyince kabızlık oluyor normalde afedersin ne yesem yiyeyim ishal olurdum şimdi kabızlık durumu arada oluyor
doktor bana kabızlık için ilaç verdi, demirde kabızlık yapıyor. aklında olsun duphalac şurup

Dün hepimizde aynı aldatmaca olmuş anca rüyanda görürsün demek istiyo heralde minikler ahahaha
Yaaa gercekten mi ben normalde de gün icinde olanlardan etkilenip ruyamda görürüm . bir gece de karnimda pit pit birseyler oluyor bende aaa bebek hareket etti dedim sonra bir baktim kucuk kizim ayagiyla karnima vuruyor hafif hafif 19+0 olduk hâlâ bir his yok

kıyamam yaaa bi de 4. 3 kızdan sonra bi ağır abi çıkıp gelmesin benimki de bugün sabahtır 2-3 defa hareket etti bozuldu heralde bana
Niye herkese anlatiyorsun aramizda kalsaydi nolurdu tribi galiba agir abi olacak pazartesi gidecegim doktora bakalim ne diyecek

Off o saçdan ben de çok muzdaribim Şampuan da kullanmak istemiyorum bıttım sabunu denicem iyice keçe olcak ama var mı senin önerin ?

Ben az az yemeye başladım kesmiyo gerçi ama doymamaya çalışıyorum işte bide evdeki tartı 65 gösteriyo doktordaki 63 o nası oldu hiç anlamadım aç gitcem bundan sonra kontrole

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…