Konusma sayfalari o kadar cok birikiyor ki , cocuklardan firsat bulup bir turlu hepsini okuyamiyorum hic mide bulantim yoktu bir kac gundur mide bulantim var gebelik programinda ne yaşasam bu haftalarda normal yaziyor
Ben az az yemeye başladım kesmiyo gerçi ama doymamaya çalışıyorum işte bide evdeki tartı 65 gösteriyo doktordaki 63 o nası oldu hiç anlamadım aç gitcem bundan sonra kontrole
çık çıkkk hatıra fotosuda çektiir ilk belli tekme şerefine
valla psikolojik mi bilmiyorum ama az önce tekmelesin diye ayakkabı bağcıklarımı bağlayayım dedim biraz da uzun durdum iki büklüm tepki verecek mi diye çocuk sıkıştı heralde doğrulunca kımıldadı bence böyle içten gıdıklar gibi bişeyler oldu hareketler hissettim tüy varda sürünüyo gibi öyle mi oluyo kızlar hareket bu da mı gol değilll ajkshdajk
kızlar bu saçlar hani gürleşiyordu parlıyordu ya çalı süpürgesi gibiydi zaten şimdi cılkı çıkmış makyaj fırçası gibi kendine gelsin diye kestirdim dökülmesi hızlandı hamilelik güzelliği geleceğine iyice derbedere döndüm ben
Benimkiler çok hızlı uzadı parladı . Hatta arada bi sivilce çıkarırdım şimdi o da bitti . Cildim pürüzsüz oldu. Genelde kızda tam tersi olur derler ama benim ilk kızımda da öyleydi. Emzirirken inanılmaz döküldü.
Benimkiler çok hızlı uzadı parladı . Hatta arada bi sivilce çıkarırdım şimdi o da bitti . Cildim pürüzsüz oldu. Genelde kızda tam tersi olur derler ama benim ilk kızımda da öyleydi. Emzirirken inanılmaz döküldü.
yaa birde ne dicem kızçeler, ben çok kilo aldım dün sevgili doktorum fırçaladı şimdiye kadar maks. iki kilo almalıydın didi, ben 6 kilo aldım ne yapıyorsunuz, dikkat ettiğiniz bir şey var mı, önerilere açığım
Sonunda benim miniğimin de ilk eşyası oldu teyzeleri uyku arkadaşı anne karnındaki kalp atış sesi beyaz gürültü falan çıkarıyomuş. Bir de pış pışlıyo pış pış sesi var size ne demiştim. Her türlü gerekli gereksiz şey deneyimlenir çünkğ neden olmasın
Sonunda benim miniğimin de ilk eşyası oldu teyzeleri uyku arkadaşı anne karnındaki kalp atış sesi beyaz gürültü falan çıkarıyomuş. Bir de pış pışlıyo pış pış sesi var size ne demiştim. Her türlü gerekli gereksiz şey deneyimlenir çünkğ neden olmasın
İsimler çok güzel kızlar, yeni okuyabildim tüm sayfaları ben isme bir türlü karar veremiyorum. Aslında Güneş istiyorum ama eşim de Gece diyor bir kaç isim var seçeneklerde. Yarın toplantı yaparken ingilizlere söyletecekmiş. Çocuk yurtdışında rahat etsin bari ismi söylenirken diyoruz