2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Benim de doğum tarhi 25ine attı çok gelgitli oluyor. Herhalde şubat başına çıkar kozadan

Konusma sayfalari o kadar cok birikiyor ki , cocuklardan firsat bulup bir turlu hepsini okuyamiyorum hic mide bulantim yoktu bir kac gundur mide bulantim var gebelik programinda ne yaşasam bu haftalarda normal yaziyor

Ben az az yemeye başladım kesmiyo gerçi ama doymamaya çalışıyorum işte bide evdeki tartı 65 gösteriyo doktordaki 63 o nası oldu hiç anlamadım aç gitcem bundan sonra kontrole
Ohh ne guzel bende tam tersi oluyor evde az doktorda daha cok cikiyorum. Ama doktorda kiyafet de oluyor diye teselli ediyorum kendimi

Buuuu kuzu tarif tam doğru tüy sürünüyo gibi oluyo gerçekten

Benimkiler çok hızlı uzadı parladı . Hatta arada bi sivilce çıkarırdım şimdi o da bitti . Cildim pürüzsüz oldu. Genelde kızda tam tersi olur derler ama benim ilk kızımda da öyleydi. Emzirirken inanılmaz döküldü.

şimdi böyleyse emzirirken peruk takıcam demektir
Buuuu kuzu tarif tam doğru tüy sürünüyo gibi oluyo gerçekten
ayy vay benim urişiiim sonunda kendini belli etti ama o süründükçe ben gıdıklanıyorum veya orası kaşınıyor hemen ahahah huylandım normal mi

Böyle doktorlara çok kızıyorum ben. Kesinlikle 2. Çocuğu yaparsam tartılmayı kabul etmicem. Bunlar hep stres yaratıyor annede

Sonunda benim miniğimin de ilk eşyası oldu teyzeleri uyku arkadaşı anne karnındaki kalp atış sesi beyaz gürültü falan çıkarıyomuş. Bir de pış pışlıyo pış pış sesi var size ne demiştim. Her türlü gerekli gereksiz şey deneyimlenir çünkğ neden olmasın

Eklentiler

• 7EC9CB8B-DD76-433C-A9A0-0BA2E911B849.webp
    58,9 KB · Görüntüleme: 66

Aa bu çok fonksiyonlu birşey ben de 2.5 sene önce arkadaşıma almıştım, şimdi aldığım şey bana geri dönüyor

Yaa çokzelll nerden ne kadara aldın sorması ayıp

İsimler çok güzel kızlar, yeni okuyabildim tüm sayfaları ben isme bir türlü karar veremiyorum. Aslında Güneş istiyorum ama eşim de Gece diyor bir kaç isim var seçeneklerde. Yarın toplantı yaparken ingilizlere söyletecekmiş. Çocuk yurtdışında rahat etsin bari ismi söylenirken diyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…