2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Keşke aldıklarım bana da dönse yaa şu düğünlerde takılan altın misali peşine düşcem

Ahahah sorma ya alınan şeyler altın misali artık ben çok şanslıyım ablamların çocuklarından joie elektrikli salıncak, oto koltuğu,oyuncaklar, anne yanı vs gelecek. Kız olsa kıyafet masrafı da minimum olcaktı ama o da nasip artık arkadaşım beşik, reflü yatağını verecek. Sling geldi. Ben bi bebek arabası aldım, kıyafet alıyorum. Daha alıncaklar bitmez gerçi

Ay çok pahalı ya bebeme başka bir şey alırım çok pinti oldum herşey çok pahalı geliyo
Her şey pahalı çünkü kuzum haklısın. Benim 2. Olunca bebek arabası anakucağı masrafı yatak masrafı falan olmucak. Ben böyle şeyleri deneyimler söylerim size iyi kötü diye genelde trendyolda falan da bu influencerların önerdikleri şeyleri ilk ben alır denerim.

Bitmiyooo ama yine de salıncak koltuk yatak önemli kalemler Allahtan benim de onlar duruyo.ilk kız ikinci de kız olmasına rağmen kıyafet ve bebeklik oyuncaklarını hep dağıtmışım. Sil baştan alıcam şimdi.

Canım ben 4,5 kg almışım son durumda, şimdi tartıldım. Benimki de çok fazla ama drda düşük çıktım ben ya orada 3 kg fazla çıktım yemiyorum, hafif giyiyorum falan hsonu bir arkadasım 10 kg ile hamileliğimi tamamladım dedi. Ben 10 kg 6 ayda alırım bu gidişle, kafana takma biraz frenlemeye calışırız kendimizi. Ben yemek yapmaya üşeniyorum evde, bir sistem kurmam lazım

Böyle doktorlara çok kızıyorum ben. Kesinlikle 2. Çocuğu yaparsam tartılmayı kabul etmicem. Bunlar hep stres yaratıyor annede
ayy ben onu takmadım valla hiç, hatta dedim ben hamile kaldığımda 15-20 kilo limit koymuştum dedim kendime tuhaf tuhaf baktı bana :) dedimmm kilolu değilim yanii hani tolerans yok muydu

aa bende aldım bundan inşallah işe yarar

Bencede pahalı, ben beyaz gürültüyü tv den ya da telefondan açıyordum. Bide o oyuncağın pili bitecek ikide bir duracell pil alınır 400 e varır maaliyeti
yaa ben ilk kaybettiğim gebeliğimde almıştım onu, ebebekten şubat indirimlerinde 140a düşmüştü

Yok artık gece olmasın. Günes olsun. Evinize yuvaniza günes gibi doğsun. Ama günes bana kiz ismi gibi geldi. Kız mi bebeginiz.
Lütfen anneler babalar bebelerinize ayırt edebilen isimler secin. Benim eşime yogunlukla kızlar da olan isim koymuslar. Hâlâ sıkntısini yaşıyor .
Isimleri koyarken lütfen bir bireye koyacagimizi bilelim. Ilelebet bizim minik şirine yavrularimiz kalmayacaklar. Kocaman insanlar olacaklar inşallah.
Elbette yasadigimiz yerlerde önemli.

Hayır erkek Bizim yurtdışına taşınma planımız hep vardı. Avrupa düşünüyoruz. Taşınma işini ötelesek bile en kötü ihtimal ile çocuğu üniversiteye yollamak niyetindeyiz. O yüzden isminin güzel telaffuz edilebilmesi rahat etmesi açısından önemli. Ben Güneş isimli erkeklerin çok kibar ve saygılı olduklarını düşünüyorum. İsim tamamen tercih meselesi tabi ki.

Teşekkür ederim. Serklaji önlem amaçlı yaptılar.
Ilk cocukta rahim ağzı kısalığı olduğu için.
Kaca düşmüştü serklaj olduğunuzda yatarakmi geçiriyorsunuz gebeliginizi Dr dikkat et dediği bir durum oldumu

Ay evet canım yaa benim ilk bebiş alınacak çok şey var o yüzden harcamalar gözümde büyüyor
Hahah ben de yemeyip hafif giyinip gidicem eşim laf yapıyor sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…