Yaa çokzelll nerden ne kadara aldın sorması ayıp
Ay çok pahalı ya bebeme başka bir şey alırım çok pinti oldum herşey çok pahalı geliyoBudizzz Budizzz Beyaz Gürültü Cihazı | Bebek Uyku Arkadaşı Kırmızı Fular Ayıcık - Fiyatı, Yorumları
Budizzz Budizzz Beyaz Gürültü Cihazı | Bebek Uyku Arkadaşı Kırmızı Fular Ayıcık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
trendyolda baktım hemen ya bayıldım bende 250tl mişş ordaa
Keşke aldıklarım bana da dönse yaaAa bu çok fonksiyonlu birşeyben de 2.5 sene önce arkadaşıma almıştım, şimdi aldığım şey bana geri dönüyor
dedektif gibisin yemin olsun zahradamBudizzz Budizzz Beyaz Gürültü Cihazı | Bebek Uyku Arkadaşı Kırmızı Fular Ayıcık - Fiyatı, Yorumları
Budizzz Budizzz Beyaz Gürültü Cihazı | Bebek Uyku Arkadaşı Kırmızı Fular Ayıcık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
trendyolda baktım hemen ya bayıldım bende 250tl mişş ordaa
Ben artık kendimi sapık gibi hissediyorumdedektif gibisin yemin olsun zahradamelinden bi uçan bi kaçan
Keşke aldıklarım bana da dönse yaaşu düğünlerde takılan altın misali peşine düşcem
Bende hafif kasık ağrısı olmuştu sizde neden kanama oldu ki acababende klomen kullanıyorum,çok bel ağrısı çekiyorum ve çok kanamam var.sizin nasıl oldu ilacın etkileri?
Her şey pahalı çünkü kuzum haklısın. Benim 2. Olunca bebek arabası anakucağı masrafı yatak masrafı falan olmucak. Ben böyle şeyleri deneyimler söylerim size iyi kötü diyeAy çok pahalı ya bebeme başka bir şey alırım çok pinti oldum herşey çok pahalı geliyo
BitmiyoooAhahah sorma ya alınan şeyler altın misali artıkben çok şanslıyım ablamların çocuklarından joie elektrikli salıncak, oto koltuğu,oyuncaklar, anne yanı vs gelecek. Kız olsa kıyafet masrafı da minimum olcaktı ama o da nasip artık arkadaşım beşik, reflü yatağını verecek. Sling geldi. Ben bi bebek arabası aldım, kıyafet alıyorum. Daha alıncaklar bitmez gerçi
Canım ben 4,5 kg almışım son durumda, şimdi tartıldım. Benimki de çok fazla ama drda düşük çıktım ben ya orada 3 kg fazla çıktımBir dahakine aç gidicem şuan aç 68 çıkıyorum sabah tartıldım ama kabızlıkta çekiyorum 1,5 haftadır kontrole gitmeden akşam yemeğini erken yerim sabah kahvaltı yapmadan giderim eşim baskı yapacak belli oldu çok kilo alırsam
ayy ben onu takmadım valla hiç, hatta dedim ben hamile kaldığımda 15-20 kilo limit koymuştum dedim kendimeBöyle doktorlara çok kızıyorum ben. Kesinlikle 2. Çocuğu yaparsam tartılmayı kabul etmicem. Bunlar hep stres yaratıyor annede
aa bende aldım bundan inşallah işe yararSonunda benim miniğimin de ilk eşyası oldu teyzeleriuyku arkadaşı anne karnındaki kalp atış sesi beyaz gürültü falan çıkarıyomuş. Bir de pış pışlıyo pış pış sesi var size ne demiştim. Her türlü gerekli gereksiz şey deneyimlenir çünkğ neden olmasın
dr kistler patlıyor dediBende hafif kasık ağrısı olmuştu sizde neden kanama oldu ki acaba
Bencede pahalı, ben beyaz gürültüyü tv den ya da telefondan açıyordum. Bide o oyuncağın pili bitecek ikide bir duracell pil alınır 400 e varır maaliyetiAy çok pahalı ya bebeme başka bir şey alırım çok pinti oldum herşey çok pahalı geliyo
yaa ben ilk kaybettiğim gebeliğimde almıştım onu, ebebekten şubat indirimlerinde 140a düşmüştüBencede pahalı, ben beyaz gürültüyü tv den ya da telefondan açıyordum. Bide o oyuncağın pili bitecek ikide bir duracell pil alınır 400 e varır maaliyeti
Yok artık gece olmasın. Günes olsun. Evinize yuvaniza günes gibi doğsun. Ama günes bana kiz ismi gibi geldi. Kız mi bebeginiz.İsimler çok güzel kızlar, yeni okuyabildim tüm sayfalarıben isme bir türlü karar veremiyorum. Aslında Güneş istiyorum ama eşim de Gece diyor bir kaç isim var seçeneklerde. Yarın toplantı yaparken ingilizlere söyletecekmiş. Çocuk yurtdışında rahat etsin bari ismi söylenirken diyoruz
Eskiden fiyatlar öyleydi, şimdi iki kere düşünüyoruz. Ben de eğitici köpeği 94 tl ye almıştım, şimdi 240 falanyaa ben ilk kaybettiğim gebeliğimde almıştım onu, ebebekten şubat indirimlerinde 140a düşmüştü
Yok artık gece olmasın. Günes olsun. Evinize yuvaniza günes gibi doğsun. Ama günes bana kiz ismi gibi geldi. Kız mi bebeginiz.
Lütfen anneler babalar bebelerinize ayırt edebilen isimler secin. Benim eşime yogunlukla kızlar da olan isim koymuslar. Hâlâ sıkntısini yaşıyor .
Isimleri koyarken lütfen bir bireye koyacagimizi bilelim. Ilelebet bizim minik şirine yavrularimiz kalmayacaklar. Kocaman insanlar olacaklar inşallah.
Elbette yasadigimiz yerlerde önemli.
Demir kullanmıyorum sadece balık yağı iceren multivitamindoktor bana kabızlık için ilaç verdi, demirde kabızlık yapıyor. aklında olsun duphalac şurup
Kaca düşmüştü serklaj olduğunuzda yatarakmi geçiriyorsunuz gebeliginizi Dr dikkat et dediği bir durum oldumuTeşekkür ederim. Serklaji önlem amaçlı yaptılar.
Ilk cocukta rahim ağzı kısalığı olduğu için.
Ay evet canım yaa benim ilk bebiş alınacak çok şey var o yüzden harcamalar gözümde büyüyorHer şey pahalı çünkü kuzum haklısın. Benim 2. Olunca bebek arabası anakucağı masrafı yatak masrafı falan olmucak. Ben böyle şeyleri deneyimler söylerim size iyi kötü diyegenelde trendyolda falan da bu influencerların önerdikleri şeyleri ilk ben alır denerim.
Bitmiyoooama yine de salıncak koltuk yatak önemli kalemler Allahtan benim de onlar duruyo.ilk kız ikinci de kız olmasına rağmen kıyafet ve bebeklik oyuncaklarını hep dağıtmışım. Sil baştan alıcam şimdi.
Hahah ben de yemeyip hafif giyinip gidicem eşim laf yapıyor sonraCanım ben 4,5 kg almışım son durumda, şimdi tartıldım. Benimki de çok fazla ama drda düşük çıktım ben ya orada 3 kg fazla çıktımyemiyorum, hafif giyiyorum falan hsonu bir arkadasım 10 kg ile hamileliğimi tamamladım dedi. Ben 10 kg 6 ayda alırım bu gidişle, kafana takma biraz frenlemeye calışırız kendimizi. Ben yemek yapmaya üşeniyorum evde, bir sistem kurmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?