2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
ayy ben onu takmadım valla hiç, hatta dedim ben hamile kaldığımda 15-20 kilo limit koymuştum dedim kendime tuhaf tuhaf baktı bana :) dedimmm kilolu değilim yanii hani tolerans yok muydu

Aman takmıyorsan boşver ben de 4 kilo aldım şuan. Kız bu kocalar ne çok karışıyormuş yemenize kilonuza kendi taşısın çocuğu o zaman çok kolay sanki. Çocuk taşırken bir de form mu tutalım

Ben artık kendimi sapık gibi hissediyorum
Yok yok başkanlığın hakkını veriyorsun ben oylamadan beni tabloya eklemissin bende bakıyordum asa birinin bı kız bı erkek olacakmış kimki bu şanslı kişi diye isme bı geldim bennnndedim zahrada kusursuz calisiyor

Bende bundan almayı düşünüyorumdum

Cnm ben olmadım daha olunca tekrar bildiririm isim de net değil kesinleşsin ilk fırsatta seni yoracam

Aman takmıyorsan boşver ben de 4 kilo aldım şuan. Kız bu kocalar ne çok karışıyormuş yemenize kilonuza kendi taşısın çocuğu o zaman çok kolay sanki. Çocuk taşırken bir de form mu tutalım
Valla doktor bana 1 kilo öndesin protein sebze meyve ağırlıklı beslen dedi diye geçenler de yiyeceğim simiti boğazıma dizdi bende sinirlendim kalktım yemedim

O zaman söyle söyleyeyim. Ben dogma büyüme almanya da yasiyorum. 3. nesil olarak.
Ş harfi Avrupalılar bilemiyor. Telefuz edemiyorlar.
S harfi olarak yazılıyor. Yani o zaman Günes denilir muhtemelen. Ama tabi ki herkesi memnun etmek zorunda değiliz. Birde Avrupalılar genelde anlam taşıyan isimleri koyuyorlar genelde geleneksel. Amerikalılar gibi değil.

Merhaba bugun agrılarımdan dolayı doktora gıttım doktor suyumun cok cok az oldugunu soyledı bır hafta sonra tekrar kontrole cagırdı 3 lu test yaptı bebegın bobreklerınde sıkıntı olsa hıc su uretmez dedı baska bır ıle sevkedıcek 1 haftada duzelmezse cok uzuldum cok korkuyorum az su ıcıyorsun bence dıyor ama benım kadar cok su ıcen yoktur heralde ne yapcagımı sasırdım

Off off pazar gitmesi ayrı eve gelince onları yerleştirmesi ayrı eşim beyde pc de valorant oynasın

Günaydın kızlar nasılsınız
Yarın covid aşısı olacagım biontech bi yandan endişeliyim diger yandan olmasam o şeklde endişeliyim sizlerden bununla ilgili olanlar varsa yorum alabilirmiyim
Ben ilk dozu mu ilk ayda oldum. Regli bitisinde olmustum o ay hamile oldugumu öğrendim. 14. Hafta sonunda da 2. Dozu oldum. Endişelenmeyin.

Neye göre öndeymişsin? Valla sinirleniyorum ha Motive edeceklerine yeme diyorlar, onları çaya batırıp yerim bak
Her ay 1 kilo almam gerekiyormuş kilolu değilsin dedi hata bende ama ne diye söylüyorsun hamile kalmadan önce 65 olduğunu emin olmadan

Umarım ciddi bir şey değildir çabucak düzelebilecek bir durumdur. Su içmek dışında ne yapılabilir acaba suyu artırmak için araştırdınız mı? Bir de farklı bir doktora da mı görünseniz ne olur ne olmaz belki endişelenecek bir şey yoktur.

Yaa çok üzüldüm çok geçmiş olsun havuç suyu iyi geliyor diye duydum ben araştırıp deneyin isterseniz

Tesekkurler arastırdım hergun havuc suyu ıcmenın cok faydasını goren olmuş katı meyve sıkacagım yok onu alıcam armut elma bunlarda arttırıyomus ama bılmıyorm ne derece dogru ama yarın baska doktora gıdıcem

Bende o halde 22 de gideyim

Ben az kilo aldim ama cok istahli degilim tatli hic yemiyorum meyve de az yiyorum. O yuzden beni. Onerilerim size uymayabilir cunku yemiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…