Merhaba bugun agrılarımdan dolayı doktora gıttım doktor suyumun cok cok az oldugunu soyledı bır hafta sonra tekrar kontrole cagırdı 3 lu test yaptı bebegın bobreklerınde sıkıntı olsa hıc su uretmez dedı baska bır ıle sevkedıcek 1 haftada duzelmezse cok uzuldum cok korkuyorum az su ıcıyorsun bence dıyor ama benım kadar cok su ıcen yoktur heralde ne yapcagımı sasırdım
Canım çok geçmiş olsun 1 doktora daha görün istersen. Böyle söylenip başka doktora gidince öyle bir şey olmadığını çok duydum. Boool havuç suyu iç. Çok iyi geliyormuş. İnşallah öyle bir şey yoktur varsa da artar
Canım çok geçmiş olsun 1 doktora daha görün istersen. Böyle söylenip başka doktora gidince öyle bir şey olmadığını çok duydum. Boool havuç suyu iç. Çok iyi geliyormuş. İnşallah öyle bir şey yoktur varsa da artar
Merhaba bugun agrılarımdan dolayı doktora gıttım doktor suyumun cok cok az oldugunu soyledı bır hafta sonra tekrar kontrole cagırdı 3 lu test yaptı bebegın bobreklerınde sıkıntı olsa hıc su uretmez dedı baska bır ıle sevkedıcek 1 haftada duzelmezse cok uzuldum cok korkuyorum az su ıcıyorsun bence dıyor ama benım kadar cok su ıcen yoktur heralde ne yapcagımı sasırdım
Geçmiş olsun cnm üzüldüm yaa insallah düzelir hemen arastir gerçekten bende havuc suyunu duymuştum iyiyse ic onu baska seyler araştır inşallah sağlıkla gelir bebişin
Ayy canım çok çok üzüldüm ya yemeksepeti tarzı şeylere ulaşımın kolaysa hemencik sipariş et havuç suyu vs senin makine gelene kadar umarım hemen geçecek düzelecek bir şeydir yarınki doktor da endişelencek bişey olmadığı söyler dualarımız seninle tabi
Ayy canım çok çok üzüldüm ya yemeksepeti tarzı şeylere ulaşımın kolaysa hemencik sipariş et havuç suyu vs senin makine gelene kadar umarım hemen geçecek düzelecek bir şeydir yarınki doktor da endişelencek bişey olmadığı söyler dualarımız seninle tabi
Yemek sepetınden getırden mıgrostan heryerden baktm mıgrostakı yuzde 40 havuç suyu ıctım gecen haftalarda ama bence aromadır onlar taze sıkılmış olması gerekıyomus bende makıne gelene kadar bol bol elma armut havuc yıcem artık ınsallah duzelır
Rabbim acil şifalar versin biran önce inşallah Su içip içmemeyle alakası olsa benım bebeğimin kuruyup kalması lazım gelir başka bir sebebi olsa gerek bilemedim ben hiç su içemiyorum içsemde durmuyor midemde güzel haberler verirsin inşallah
Zzahrada
ben aşı olmadım kızımın ikinci adına karar verdim ama ilk adına henüz karar veremedim onu sonra yazarız
Şimdilik “Büşra lina” düşünüyorum “alya lina”da olabilir net değilim bakalım
İsimler çok güzel kızlar, yeni okuyabildim tüm sayfaları ben isme bir türlü karar veremiyorum. Aslında Güneş istiyorum ama eşim de Gece diyor bir kaç isim var seçeneklerde. Yarın toplantı yaparken ingilizlere söyletecekmiş. Çocuk yurtdışında rahat etsin bari ismi söylenirken diyoruz
Normaldi değerim. Düşüş yoktu daha. En son ölçütüklerinde 5cm di. Sadece ilk hamilegimde dolayi önlem amaçlı dedi. Daha sonra kisalma olmasından korktu doktorum
Çok geçmiş olsun canım rabbim safi ismiyle şifa versin bı an önce.dur bakalım başka Dr ne diyecek tek Dr dediğine bakma sen en az üç Dr Gorki onların fikri ne olacak.ne gibi ağrıların vardı?bebeğin suyu nasıl belli oluyormuş hiç Dr bana birşey demiyor girdigimle çıktığım bir oluyor.
Tesekkurler arastırdım hergun havuc suyu ıcmenın cok faydasını goren olmuş katı meyve sıkacagım yok onu alıcam armut elma bunlarda arttırıyomus ama bılmıyorm ne derece dogru ama yarın baska doktora gıdıcem
Havuçta A vitamini yönünden zengindi sanırım değil mi. Gebelikte A vitamininin fazlası çok zararlı o yüzden ciğer yemememiz gerekiyor. Bu kısmını da bir araştırın derim.
Teyzeleri benim oğluşum demin 3-4 kere üst üste annesine kendini hatırlattı pıt pıt damar atması gibi bisey bu seferde göbek deliğimin sol alt kısmında
Havuçta A vitamini yönünden zengindi sanırım değil mi. Gebelikte A vitamininin fazlası çok zararlı o yüzden ciğer yemememiz gerekiyor. Bu kısmını da bir araştırın derim.
Çok geçmiş olsun canım rabbim safi ismiyle şifa versin bı an önce.dur bakalım başka Dr ne diyecek tek Dr dediğine bakma sen en az üç Dr Gorki onların fikri ne olacak.ne gibi ağrıların vardı?bebeğin suyu nasıl belli oluyormuş hiç Dr bana birşey demiyor girdigimle çıktığım bir oluyor.
Evet yrn baska doktora gıdıcem sag kasıgıma agrı gırıyodu bazende asagı dogru bır baskı yasıyordum doktorlar kontrol edıyodur ama sıkıntı yoksa bıraey demıyodur bu doktorla ılgılıde olumsuz yorum kulagıma geldı galıba doktorsuz dogum yapıcam