- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 83
- 35
Benimde sürekli batma ve ağrım var gidiyorum rahim buyudugunedir diyor geçiyorlar anlamadım her hamilede oluyormu? İdrarda enfeksiyon olmasın diye bol su içiyorum acaba ondanmi diye kendimce çözüm arıyorum artık.keske büyüme ağrısı olsa bende hep bı korkuyla yaşıyorum.bol su iç amniyon sıvısı iki saatte bı kendini yenilermis dinlen bol bol.bi perinatoloji Dr takip ediyorum suyu az olan gebelere su takviyesi yapıyordu demekki bı çözümü var.dur bakalım kötü düşünme rabbim bebeklerimizi korusun o bizim nasibimizde varsa suyuda azalsa rahimde kisalsa gelir.yarin güzel haberini bekliyorumEvet yrn baska doktora gıdıcem sag kasıgıma agrı gırıyodu bazende asagı dogru bır baskı yasıyordum doktorlar kontrol edıyodur ama sıkıntı yoksa bıraey demıyodur bu doktorla ılgılıde olumsuz yorum kulagıma geldı galıba doktorsuz dogum yapıcam
Yaa cok guzel yazmıssınız okudukca rahatladım cok saolun dedıgınız gıbı gelcegı varsa gelır yarınkı doktorda az derse baska sehırde perınatolog arastırıcam artık esım dıyokı doktor krtık demedı ama bebek yerınde rahat degıl rahat hareket edemıyor demıs ben kendımden gectıgım ıcın anlamadım heralde bır sure sonra konusmalarıBenimde sürekli batma ve ağrım var gidiyorum rahim buyudugunedir diyor geçiyorlar anlamadım her hamilede oluyormu? İdrarda enfeksiyon olmasın diye bol su içiyorum acaba ondanmi diye kendimce çözüm arıyorum artık.keske büyüme ağrısı olsa bende hep bı korkuyla yaşıyorum.bol su iç amniyon sıvısı iki saatte bı kendini yenilermis dinlen bol bol.bi perinatoloji Dr takip ediyorum suyu az olan gebelere su takviyesi yapıyordu demekki bı çözümü var.dur bakalım kötü düşünme rabbim bebeklerimizi korusun o bizim nasibimizde varsa suyuda azalsa rahimde kisalsa gelir.yarin güzel haberini bekliyorum
Sende sağol canım burda birbirimize destek içinde varız git ve güzel haberlerle dön.dun Dr gitmiştim benden önceki bayana bı Dr bebeğin böbreğimde büyüme var demiş bebeğin kilosu düşük demis dünkü Doktorda yok öyle birşey dedi.iki doktor arasındaki görüş farklılığı birinin çok sorun gördüğünü diğeri normal görebiliyor.aynen olmadı perinatoloji doktoruna gidersin.kac haftaliktin suan.Yaa cok guzel yazmıssınız okudukca rahatladım cok saolun dedıgınız gıbı gelcegı varsa gelır yarınkı doktorda az derse baska sehırde perınatolog arastırıcam artık esım dıyokı doktor krtık demedı ama bebek yerınde rahat degıl rahat hareket edemıyor demıs ben kendımden gectıgım ıcın anlamadım heralde bır sure sonra konusmaları
16+3 gunluk suan surec uzun gercekten bırbırımıze destek olmamız onemlı cunku bazı seyler pozıtıf enerjı ve duayla cozulebılıyor ancak burdakı herkes saglıkla cocuklarını kucagına alır ınsallahSende sağol canım burda birbirimize destek içinde varız git ve güzel haberlerle dön.dun Dr gitmiştim benden önceki bayana bı Dr bebeğin böbreğimde büyüme var demiş bebeğin kilosu düşük demis dünkü Doktorda yok öyle birşey dedi.iki doktor arasındaki görüş farklılığı birinin çok sorun gördüğünü diğeri normal görebiliyor.aynen olmadı perinatoloji doktoruna gidersin.kac haftaliktin suan.
Bugünİlk gebeliği olan anneler Bebeğinizin ilk hareketleni ne zaman hissettiniz ya çok sabırsızlanıyorum
Yaaa nasıl hareket olarak mı tekme olarak mı hissediyorsunuzBugüntam 18 olduk bu hafta
Yüsrayida çok seviyorum ikisi uyumlu olursa ikisini koyabilirimSağol canım teveccühün
Bana adem aras daha uyumlu geldi.
Tek başına güzel, hafsa yüsra uyumlu bence, hafsa hale, hafsa sevde
Benim de 2.ama daha net hissedemedim. Senin tarif ettiğin hareketleri ben 1.de 20.haftalarda hissediyordum 23 haftalıkken hıçkırığı, yer değiştirmesi, tekmesi falan çok netti. Yüksrk sese tepki verip hızlı tekme atardı
Beni şımartıyorsunuz
Klasik olacak ama tunahanı söylemesi çok kolay.
Tarık tuna aklıma grldi doğaçlama. Tarık yıldız demekti sanırım
Allah babana ve annene şifa versin.
Kayınvalden gelir inşallah, en azından çocukla ilgilense yeter.
Evet bi 17 hafta daha atlattık mı rahatlarız inşallah. 30 lu haftaları iple çekiyorum.
2. Bir ismi var mı? Cennet hatunu olsun insaAllah kuzular.Bende sirf bu niyetle kizima koymustumkucuk kizimin ismi
Alınacak çok şey var bazı şeyleri ikinci el alıyorum bugün köpüklü küvet filesi aldım ve oyun halısı yanında yıkadım gayet güzelAy evet canım yaa benim ilk bebiş alınacak çok şey var o yüzden harcamalar gözümde büyüyor
Hahah ben de yemeyip hafif giyinip gidicem eşim laf yapıyor sonra
18 hafta dedi doktorum bekliyorum bendeİlk gebeliği olan anneler Bebeğinizin ilk hareketleni ne zaman hissettiniz ya çok sabırsızlanıyorum
Herşey nasip kısmetse ne varsa onu yaşıyoruz ama iyi düşünelim ki iyi olsun burayı Şubat mart ayında mutluluk sarsın listedeki herkez çok mutlu olsun bebeğiyleBenimde sürekli batma ve ağrım var gidiyorum rahim buyudugunedir diyor geçiyorlar anlamadım her hamilede oluyormu? İdrarda enfeksiyon olmasın diye bol su içiyorum acaba ondanmi diye kendimce çözüm arıyorum artık.keske büyüme ağrısı olsa bende hep bı korkuyla yaşıyorum.bol su iç amniyon sıvısı iki saatte bı kendini yenilermis dinlen bol bol.bi perinatoloji Dr takip ediyorum suyu az olan gebelere su takviyesi yapıyordu demekki bı çözümü var.dur bakalım kötü düşünme rabbim bebeklerimizi korusun o bizim nasibimizde varsa suyuda azalsa rahimde kisalsa gelir.yarin güzel haberini bekliyorum
Çok doğru bende ikinci el bakıyorum indirim takip ediyorum ama eşime hangisini söylesem ikinci el olmaz diyo, indirim söylüyorum aaa uygunmuş diyo ama almıyo hamilelikte kıyafet çok giyemicem 2. El alayım dedim tamam dedi kaç kere söyledim beğendiğim şeyleri alırız diyo kalıyo öyle bende artık söylenmekten vazgeçtim yumurta kapıya dayanınca alacak herhaldeAlınacak çok şey var bazı şeyleri ikinci el alıyorum bugün köpüklü küvet filesi aldım ve oyun halısı yanında yıkadım gayet güzel
Çok lüzumsuz birşeyler almıyorum tek bu oyun halısı zaten ikinci el aldım çok ucuza
Bebek arabasını sonra mi alsam diyorum doğumdan sonra şimdi puset alicam sadece düşünün pusete örtü konuluyor o bile 150 en az sıfır alırsan eksikte çok
18 hafta dedi doktorum bekliyorum bende
Benim detaylı ultrasonumu çekmişti radyoloji uzmanı 12.haftada. Down sendromu riski var demişlerdi özelde meğerse her şeyi yanlış girmişler ondanmis. Neyse doktor bana sen evde de olsan, hastaneye hiç gelmesen de bu bebek doğacağı varsa doğar. Hiç sıkma canını, hamileliğinin tadını çıkar demişti. Hiç üzme kendini.Yaa cok guzel yazmıssınız okudukca rahatladım cok saolun dedıgınız gıbı gelcegı varsa gelır yarınkı doktorda az derse baska sehırde perınatolog arastırıcam artık esım dıyokı doktor krtık demedı ama bebek yerınde rahat degıl rahat hareket edemıyor demıs ben kendımden gectıgım ıcın anlamadım heralde bır sure sonra konusmaları
Alınacak çok şey var bazı şeyleri ikinci el alıyorum bugün köpüklü küvet filesi aldım ve oyun halısı yanında yıkadım gayet güzel
Çok lüzumsuz birşeyler almıyorum tek bu oyun halısı zaten ikinci el aldım çok ucuza
Bebek arabasını sonra mi alsam diyorum doğumdan sonra şimdi puset alicam sadece düşünün pusete örtü konuluyor o bile 150 en az sıfır alırsan eksikte çok
18 hafta dedi doktorum bekliyorum bende
Park yataklılar evet daha uyguna geliyor bende bakmıştım ama genelinde şikayet var bebek arabasında emniyet kemeri ile alakalı iyice araştırmak lazım o setleri bende öyle alırım diye düşündüm ama bir kaç yoruma denk gelince vazgeçtimBence puseti tek alma. Onu ilk başta bende düşündüm ama pusetler aşırı sikintiliymis. Bir de bebek arabalı setlere baktım, park yataklı onlar daha uyguna geliyor. Bekledikçe de maalesef her şeyin fiyatı artıyor bizim ülkemizde. Ben daha hiçbir şey almadım. 7.ayda başlayacağım almaya. Daha erken bence :)
Hepsini son aylara bırakmak istemiyorum son aylar hamilelik açısından daha zor bence birde kış olucak malum şimdi hem daha hafifim ve hava güzelBence puseti tek alma. Onu ilk başta bende düşündüm ama pusetler aşırı sikintiliymis. Bir de bebek arabalı setlere baktım, park yataklı onlar daha uyguna geliyor. Bekledikçe de maalesef her şeyin fiyatı artıyor bizim ülkemizde. Ben daha hiçbir şey almadım. 7.ayda başlayacağım almaya. Daha erken bence :)
Eşim de geçen 4 tekerli değil 3lu alalım dedi. Dedim 3luler 4binden başlıyorPark yataklılar evet daha uyguna geliyor bende bakmıştım ama genelinde şikayet var bebek arabasında emniyet kemeri ile alakalı iyice araştırmak lazım o setleri bende öyle alırım diye düşündüm ama bir kaç yoruma denk gelince vazgeçtim
Haklısın. Kisliklara baktım ben de haftasonu. Sezon gelmemiş daha. 7. Ayda valizi yaparım kenarda durur.Hepsini son aylara bırakmak istemiyorum son aylar hamilelik açısından daha zor bence birde kış olucak malum şimdi hem daha hafifim ve hava güzel
Son aylarda bir gardırop sifonyer alırım sanırım birde hastanede giyecek pjama gibi son eksikler
Aylara yayıyoruz anliycagin nakit al hesaplı al şeklinde
Birkaç gündür biseyler hissediyodum ama tam konduramiyodum ama bugün ilkini öğlen çorba içtikten sonra hissettim bir kere dokundu çok hafif. Daha sonra akşam 3-4 kere pit pit seklinde geldi. Ama elim tam oradaydı ondan hissettim yoksa hissedebilir miydim bilmiyorumYaaa nasıl hareket olarak mı tekme olarak mı hissediyorsunuzbende 17 haftalık olucam haftaya hissederim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?