- 22 Temmuz 2021
- 1.376
- 2.003
- 83
Bizde netten alırız yüksek ihtimal eşimin felsefesi para varsa son ay da yapılırEşim de geçen 4 tekerli değil 3lu alalım dedi. Dedim 3luler 4binden başlıyor
Ben çoğu şeyi netten alacağım sanırım. Daha uygun oluyor. Bir de 11.11 geliyor, black friday, yılbaşı derken baya indirim olur. Pusetli değil de, fermuarlı olanları kullanın başta hatta mümkün mertebe diyorlar. Pusetlerin kenarları çıkıp, dusurebiliyormus.
Haklısın. Kisliklara baktım ben de haftasonu. Sezon gelmemiş daha. 7. Ayda valizi yaparım kenarda durur.
Bebek odasını annem alacak zaten. Bebek arabasını da kayınvalideye kilitleyim en iyisi.
En güzeli gidip mağazalarda bakıp, netten aynı modeli ucuza almak.Bizde netten alırız yüksek ihtimal eşimin felsefesi para varsa son ay da yapılırHiç sevmiyorum bende son dakika işini en azından alacağım arabanın modeli görmek, test etmek istiyorum benim oturduğum yer hep yokuş çocukla bir yere çıkmak zorunda kaldığımda ben kullanacağım internetten yorumlara bakıp görmeden almak içime sinmiyor nedense Bende fermuarlı olanı kullanırım muhtemelen puset evin içinde araba alırsak eğer araba da rahat olur
Dolapları sade bırakıp başka şeylerle odayı renkli hale getirebilirsin benceKızlar fikrinizi almak istiyorum. Geçen gün ikeada bu dolap ve komodini görüp beğendik, sizce çocuk odası için çok mu spor?? Büyüyüp kendi odasına geçeceği zaman bi montessori yatak ile tamamlayabiliriz diye düşündüm. Bi ihtimal kulplarını değiştirip çocuğa uydurabilir miyiz sizce? Eki Görüntüle 2927969 Eki Görüntüle 2927968
Dinlenince geçiyorsa normal sanırımKızlar kasik ağrısıyla beraber bel ağrısı normal mi ya şuanda daha doğrusu bugün hep bu sekilde agrim vardi
Cok saolun Insallah doktorlar fazla moral bozuyolar cıdden ınsallah sag salım alırız kucaklarımıza bebeklerıBenim detaylı ultrasonumu çekmişti radyoloji uzmanı 12.haftada. Down sendromu riski var demişlerdi özelde meğerse her şeyi yanlış girmişler ondanmis. Neyse doktor bana sen evde de olsan, hastaneye hiç gelmesen de bu bebek doğacağı varsa doğar. Hiç sıkma canını, hamileliğinin tadını çıkar demişti. Hiç üzme kendini.
Gayet sade ve güzel ama ben olsam çocuk odasında aynalı bir parça kullanmak istemezdim. Ayaklandıkları zaman riskli olur çünkü. Uzun süre kullanılacak eşyalar olduğu için sadece bebekliklerini değil en hareketli zamanlarını da düşünmek gerek, naçizane fikrimKızlar fikrinizi almak istiyorum. Geçen gün ikeada bu dolap ve komodini görüp beğendik, sizce çocuk odası için çok mu spor?? Büyüyüp kendi odasına geçeceği zaman bi montessori yatak ile tamamlayabiliriz diye düşündüm. Bi ihtimal kulplarını değiştirip çocuğa uydurabilir miyiz sizce? Eki Görüntüle 2927969 Eki Görüntüle 2927968
Güzel sade görünüyor beyaz herşeyle kombin oluyor hepsini bir takım almak zorunda değilizKızlar fikrinizi almak istiyorum. Geçen gün ikeada bu dolap ve komodini görüp beğendik, sizce çocuk odası için çok mu spor?? Büyüyüp kendi odasına geçeceği zaman bi montessori yatak ile tamamlayabiliriz diye düşündüm. Bi ihtimal kulplarını değiştirip çocuğa uydurabilir miyiz sizce? Eki Görüntüle 2927969 Eki Görüntüle 2927968
Sende sağol canım burda birbirimize destek içinde varız git ve güzel haberlerle dön.dun Dr gitmiştim benden önceki bayana bı Dr bebeğin böbreğimde büyüme var demiş bebeğin kilosu düşük demis dünkü Doktorda yok öyle birşey dedi.iki doktor arasındaki görüş farklılığı birinin çok sorun gördüğünü diğeri normal görebiliyor.aynen olmadı perinatoloji doktoruna gidersin.kac haftaliktin suan.
Herşey duayla yolumuz uzun sağ salim inşallah16+3 gunluk suan surec uzun gercekten bırbırımıze destek olmamız onemlı cunku bazı seyler pozıtıf enerjı ve duayla cozulebılıyor ancak burdakı herkes saglıkla cocuklarını kucagına alır ınsallah
Güzelmiş ama aynalar arkadaşlar söyleyince dikkatimi çekti. Haklılar, öocuk odasında kırılacak bişey olmamalı, oyuncak atmasa bile başını çarpsa Allah korusun, sıkıntı. Genç odası, çocuk odası satan yerlere önce bakıp fikir edininKızlar fikrinizi almak istiyorum. Geçen gün ikeada bu dolap ve komodini görüp beğendik, sizce çocuk odası için çok mu spor?? Büyüyüp kendi odasına geçeceği zaman bi montessori yatak ile tamamlayabiliriz diye düşündüm. Bi ihtimal kulplarını değiştirip çocuğa uydurabilir miyiz sizce? Eki Görüntüle 2927969 Eki Görüntüle 2927968
ayy ben de böyle bi model bakıyorum nerden aldınız güzel geldi miGüzel sade görünüyor beyaz herşeyle kombin oluyor hepsini bir takım almak zorunda değiliz
Eşimde camlı almayalım oyuncak atar kırılır diyor..
Beşik aldım modeli koydum Buyuyen tarzda sonra atmak istemiyorum resmini
anne yanı olanı akrabam verdi ilerleyen aylarda gardırop komidin tamamdır
Bu nasıl büyüyor? Beşik kalkıp yatak mı oluyor?Güzel sade görünüyor beyaz herşeyle kombin oluyor hepsini bir takım almak zorunda değiliz
Eşimde camlı almayalım oyuncak atar kırılır diyor..
Beşik aldım modeli koydum Buyuyen tarzda sonra atmak istemiyorum resmini
anne yanı olanı akrabam verdi ilerleyen aylarda gardırop komidin tamamdır
hıçkırık tutmuşta olabilir minik adamıTeyzeleri benim oğluşum demin 3-4 kere üst üste annesine kendini hatırlattıpıt pıt damar atması gibi bisey bu seferde göbek deliğimin sol alt kısmında
Ara sıra bendede oluyor regl dönemi ağrılarından hallice… kendini yoran şeyler yapıyor olabilirmisinKızlar kasik ağrısıyla beraber bel ağrısı normal mi ya şuanda daha doğrusu bugün hep bu sekilde agrim vardi
Anladım canım bakalım bende yarın olacagım Allahım korktugumuza ugratmasınBen ilk dozu mu ilk ayda oldum. Regli bitisinde olmustum o ay hamile oldugumu öğrendim. 14. Hafta sonunda da 2. Dozu oldum. Endişelenmeyin.
Büyük karyola oluyor gayet kullanışlı..kanz belis büyüyen beşik nette video var canım..devir tasarruf devri beşik al at bana göre değil bu.. letgodan da alıyorum güzelce yika kullanBu nasıl büyüyor? Beşik kalkıp yatak mı oluyor?
Canım çok tatlısın valla hayranım bu azmineMotive şeklim yok mu randevu arttıranzahrada belediyesi çalışıyor
Tek doktorla moral bozmayalım hemen, ilk gebeliğimde bana da başka bi doktor suyun az demişti halbuki fazlaydı bile. En güzeli araştırma hastanesine gitmek ya da özele gidebiliyorsan iyi bir perinatoloğa muayene olmak. Havucu ben de duydum ama çok da abartmamak lazım. Bugün kaçta randevun? Dualarım seninleMerhaba bugun agrılarımdan dolayı doktora gıttım doktor suyumun cok cok az oldugunu soyledı bır hafta sonra tekrar kontrole cagırdı 3 lu test yaptı bebegın bobreklerınde sıkıntı olsa hıc su uretmez dedı baska bır ıle sevkedıcek 1 haftada duzelmezse cok uzuldum cok korkuyorum az su ıcıyorsun bence dıyor ama benım kadar cok su ıcen yoktur heralde ne yapcagımı sasırdım
Ben bu dolabı yatak odamda ikinci dolap olarak kullanıyorum eşimin gömleklerini asmak içinKızlar fikrinizi almak istiyorum. Geçen gün ikeada bu dolap ve komodini görüp beğendik, sizce çocuk odası için çok mu spor?? Büyüyüp kendi odasına geçeceği zaman bi montessori yatak ile tamamlayabiliriz diye düşündüm. Bi ihtimal kulplarını değiştirip çocuğa uydurabilir miyiz sizce? Eki Görüntüle 2927969 Eki Görüntüle 2927968
Kızlar normalde bir sıkıntısı olmayıp gebelikte hemoroid yaşayan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?