2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bizde netten alırız yüksek ihtimal eşimin felsefesi para varsa son ay da yapılır Hiç sevmiyorum bende son dakika işini en azından alacağım arabanın modeli görmek, test etmek istiyorum benim oturduğum yer hep yokuş çocukla bir yere çıkmak zorunda kaldığımda ben kullanacağım internetten yorumlara bakıp görmeden almak içime sinmiyor nedense Bende fermuarlı olanı kullanırım muhtemelen puset evin içinde araba alırsak eğer araba da rahat olur

En güzeli gidip mağazalarda bakıp, netten aynı modeli ucuza almak.

Kızlar fikrinizi almak istiyorum. Geçen gün ikeada bu dolap ve komodini görüp beğendik, sizce çocuk odası için çok mu spor?? Büyüyüp kendi odasına geçeceği zaman bi montessori yatak ile tamamlayabiliriz diye düşündüm. Bi ihtimal kulplarını değiştirip çocuğa uydurabilir miyiz sizce?

Dolapları sade bırakıp başka şeylerle odayı renkli hale getirebilirsin bence güzele benziyolar

Bana ne oluyor anlamıyorum yaşam enerjim kalmamış gibiyim dünden beri bi mutsuzluk bi ağlamaklı ruh hali bi an çok yemek istiyorum bi an canım su içmek bile istemiyor

Cok saolun Insallah doktorlar fazla moral bozuyolar cıdden ınsallah sag salım alırız kucaklarımıza bebeklerı

Gayet sade ve güzel ama ben olsam çocuk odasında aynalı bir parça kullanmak istemezdim. Ayaklandıkları zaman riskli olur çünkü. Uzun süre kullanılacak eşyalar olduğu için sadece bebekliklerini değil en hareketli zamanlarını da düşünmek gerek, naçizane fikrim

Güzel sade görünüyor beyaz herşeyle kombin oluyor hepsini bir takım almak zorunda değiliz
Eşimde camlı almayalım oyuncak atar kırılır diyor..
Beşik aldım modeli koydum Buyuyen tarzda sonra atmak istemiyorum resmini
anne yanı olanı akrabam verdi ilerleyen aylarda gardırop komidin tamamdır

Eklentiler

• IMG_20211006_074806.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 72
Çok güzel yazmışsınız
Herşey duayla yolumuz uzun sağ salim inşallah

Güzelmiş ama aynalar arkadaşlar söyleyince dikkatimi çekti. Haklılar, öocuk odasında kırılacak bişey olmamalı, oyuncak atmasa bile başını çarpsa Allah korusun, sıkıntı. Genç odası, çocuk odası satan yerlere önce bakıp fikir edinin

ayy ben de böyle bi model bakıyorum nerden aldınız güzel geldi mi

Bu nasıl büyüyor? Beşik kalkıp yatak mı oluyor?

Bu nasıl büyüyor? Beşik kalkıp yatak mı oluyor?
Büyük karyola oluyor gayet kullanışlı..kanz belis büyüyen beşik nette video var canım..devir tasarruf devri beşik al at bana göre değil bu.. letgodan da alıyorum güzelce yika kullan

Motive şeklim yok mu randevu arttıran zahrada belediyesi çalışıyor
Canım çok tatlısın valla hayranım bu azmine benim de 16 ekim araya sıkıştırırsın❤
Tek doktorla moral bozmayalım hemen, ilk gebeliğimde bana da başka bi doktor suyun az demişti halbuki fazlaydı bile. En güzeli araştırma hastanesine gitmek ya da özele gidebiliyorsan iyi bir perinatoloğa muayene olmak. Havucu ben de duydum ama çok da abartmamak lazım. Bugün kaçta randevun? Dualarım seninle Bizi de haberdar et.
Ben bu dolabı yatak odamda ikinci dolap olarak kullanıyorum eşimin gömleklerini asmak içinDolap güzel ama daha çok askı yeri var. Oğlum küçükken hep odamıza gelip bu dolabın içine saklanırdı içi geniş Aynası öyle eliyle vurunca kırılacak bişey değil pat pat vururdu bizimki de oğlumun odasındaki dolapda ayna yok ama camlı bölmesi var bebek odası dolaplarının çoğunda da var kırılsa o da kırılır sorun olacağını sanmam. Ayrıca bebek odalarının biz çok renkli olmasını seviyoruz ama aslında bebeklerin gelişimi için sade olmalı.

Kızlar normalde bir sıkıntısı olmayıp gebelikte hemoroid yaşayan varmı

Sanırım benim bu. Normalde bir şeyim yoktu ama 2 hafta önce ve 3 gün önce aşırı kabızlık ve zorlanma sonrası makattan çok hafif kanamam oldu. Hemoroid gebelikte ortaya çıkabiliyormuş. Bol su ve lifli goda tüketince normale dönüyor. Kanama zamanı hafif ağrı, sızı da oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…