2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Yaa bunu ben de görmüştüm trendyolda favorilere eklemiştim ama kararsız kalmıştım kesin alırım şimdi 4moms ana kucaklarına bakıyorum da sen kullandın mı kızında? Kullansan kullansan sen kullanmışsındır diye sana soruyorum ben de gerekli gereksiz ne kadar şey varsa almıştım oğlumda. Şimdi aklı başında davranmaya çalışıyorum umarım başarılı olurum

Herşey nasip kısmetse ne varsa onu yaşıyoruz ama iyi düşünelim ki iyi olsun burayı Şubat mart ayında mutluluk sarsın listedeki herkez çok mutlu olsun bebeğiyle
Amin inşallah bende dualarınıza talibim iki kat ihtiyacım var duaya ikiz annesi olacağım inşallah 155lik boyumla

Hevesinizi kirmak istemem ama Günes isminde erkek hic düsünemedim. Kizda daha guzel sanki yurtdisinda her isim soylenmiyor diye birsey yokki .

Cok gecmis olsun canim , bazi seyler bizim elismizde degil. Sıkma canini , sivi arttiran seyler var diye diliyorum. Havuc suyu icebilirsin, bir hafta gidene kadar. Baska neler var bir arastirmak lazim.

Kızlar normalde bir sıkıntısı olmayıp gebelikte hemoroid yaşayan varmı
Ay canim pardon kabız oldum yazmış sonra tel çaldı yazamadım öyle kalmış kusura bakma.
Hemeroid olmadım da kabiz oldum çok kere mercimek ıspanak tam tahıllı ekmek kayısı kurusu böyle beslenince geçti diyebilirim

Eltim ogluna 1.isim kp ismi , 2.isim kendi ismini koydu. Kaynanamlar mustafa diyor cocuk bakmiyor kreste 1.ismi ile cagiriyorlar cpcuk hic orali degil. Cunku annesi kendi istedigi ismi 2.ismini soyluyor
Ya iki ismi bir arada uzunca söylüyorlar yada direk ilk ismi söylüyorlar..ikinci isim öylece kenarda kalıyor yazarken kalabalık..bu benim fikrim tabiki..bazen güzel iki isimler duyuyorum hoşuma da gidiyor tabiki..ama tek isim koyacağım

Yaa ne kadar güzell 1 hafta geçmez bana şimdii

Merhaba dıger doktordan cıktım sabah ıstede su gıbı akıntım gelmişti bayagı panık yaptım hemen gıttım onu soyledım baska doktordan geldım demedım suyum mu gelıyo dıye korktugumu soyledım oda alttan akıntıya acıklıga baktı yukardan bebegın su olcumlerını aldı su geldıgını dusunmuyorum bebegın suyu cok ıyı hatta HARIKA dedı ama yınede 240 tl lık amnıyosure dıye bır test yaptırdu oda negatıf cıktı emın oldu ve benı gonderdı ama ıcım suan gercekten rahat bıraz az demedı yeterlı bıle demedı ve bu doktorun tecrubesı ve tıtızlıgı bana goredaha fazla yınede baska doktorada gıderım ama suan ıcım rahat obur doktor cogu kısıye suyun az dıyomus bunu bugun yıne duydum benı cok uzdu

bak beni tanıyan biri benim kız 4momsla büyüdü canım çok memnundum ben. Onda da böyle beyaz gürültü dalga orman sesi falan var. 5 çeşit sallama şekli var . Ama benim kızım gazsız rahat bi bebekti. Ablam da aldı sonra yeğenim kolik olmasına rağmen yattığı sayılıdır üstünde. Yani ben çok memnunum ama biraz bebek belirliyo sanırım bakalım 2 numara beğenicek mi

Kızlarrr dolap hk fikirleriniz için hepinize kocaman teşekkür, tek tek yazıp sayfaları doldurmak istemedim camı arkadaşın dediği gibi tehlike oluşturabilecek ince, kırılgan bir cam değil ama bunu göz önünde bulundurucam, çoğu kişi ile zevklerimiz tutmuş süper

Yaaa nasıl sevindim çok şükür diğer doktoru da Allaha havale ediyorum neden yani neden ? En hassas olmaları gereken konularda neden böyle kimi doktorlar ? Neyse canım için ferah olsun artık. Yine baktırmak istersen baktır ama o şikayetle gittiğin için doktor iyice bakmıştır emin konuşmuştur diye düşünüyorum

Yaaa cok tesekkur ederım arkadaslarım hep senden fazla para test ıcın yapmıs olabılır dıyo gercektende dun uzuntumuzden faydalanıp 300 tl lık uclu testı araya sıkıştırdı bız ne oldugunu anlamadan yaptrmıs bulunduk

Boştan yere çektirdiği stresin hesabını veremez inşallah ay hepimiz iyi doktorlarla karışılaşırız inşallah ya çok sevindim canım senin adına derin nefes aldık valla

Yaaaa ne kadar üzücü ne kötü insanlar var Allah karşılaştırmasın, çok sevindim kötü bişey olmamasına gözünüz aydın inşallah sağlıkla sıhhatle tamamlıcaz hepimiz bu süreci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…