Yaa bunu ben de görmüştüm trendyolda favorilere eklemiştim ama kararsız kalmıştım kesin alırım şimdiSonunda benim miniğimin de ilk eşyası oldu teyzeleriuyku arkadaşı anne karnındaki kalp atış sesi beyaz gürültü falan çıkarıyomuş. Bir de pış pışlıyo pış pış sesi var size ne demiştim. Her türlü gerekli gereksiz şey deneyimlenir çünkğ neden olmasın
Amin insallah2. Bir ismi var mı? Cennet hatunu olsun
Amin inşallah bende dualarınıza talibim iki kat ihtiyacım var duaya ikiz annesi olacağım inşallah 155lik boyumlaHerşey nasip kısmetse ne varsa onu yaşıyoruz ama iyi düşünelim ki iyi olsun burayı Şubat mart ayında mutluluk sarsın listedeki herkez çok mutlu olsun bebeğiyle
Kabız oldumKızlar normalde bir sıkıntısı olmayıp gebelikte hemoroid yaşayan varmı
Ne olcak bende 160Amin inşallah bende dualarınıza talibim iki kat ihtiyacım var duaya ikiz annesi olacağım inşallah 155lik boyumla
Bencede tek yoksa karışıklık doğuyor çocuk açısından okudum birçok yerdeAmin insallahben iki isim sevmiyorum , hep tek isim koyduk
Hevesinizi kirmak istemem ama Günes isminde erkek hic düsünemedim. Kizda daha guzel sankiHayır erkekBizim yurtdışına taşınma planımız hep vardı. Avrupa düşünüyoruz. Taşınma işini ötelesek bile en kötü ihtimal ile çocuğu üniversiteye yollamak niyetindeyiz. O yüzden isminin güzel telaffuz edilebilmesi rahat etmesi açısından önemli. Ben Güneş isimli erkeklerin çok kibar ve saygılı olduklarını düşünüyorum. İsim tamamen tercih meselesi tabi ki.
Cok gecmis olsun canim , bazi seyler bizim elismizde degil. Sıkma canini , sivi arttiran seyler var diye diliyorum. Havuc suyu icebilirsin, bir hafta gidene kadar. Baska neler var bir arastirmak lazim.Merhaba bugun agrılarımdan dolayı doktora gıttım doktor suyumun cok cok az oldugunu soyledı bır hafta sonra tekrar kontrole cagırdı 3 lu test yaptı bebegın bobreklerınde sıkıntı olsa hıc su uretmez dedı baska bır ıle sevkedıcek 1 haftada duzelmezse cok uzuldum cok korkuyorum az su ıcıyorsun bence dıyor ama benım kadar cok su ıcen yoktur heralde ne yapcagımı sasırdım
Sen yine iyisin 10 cm var aradaKabız oldum
Ne olcak bende 160
Ay canim pardon kabız oldum yazmış sonra tel çaldı yazamadım öyle kalmış kusura bakma.Kızlar normalde bir sıkıntısı olmayıp gebelikte hemoroid yaşayan varmı
Eltim ogluna 1.isim kp ismi , 2.isim kendi ismini koydu. Kaynanamlar mustafa diyor cocuk bakmiyorBencede tek yoksa karışıklık doğuyor çocuk açısından okudum birçok yerde
Ya iki ismi bir arada uzunca söylüyorlar yada direk ilk ismi söylüyorlar..ikinci isim öylece kenarda kalıyor yazarken kalabalık..bu benim fikrim tabiki..bazen güzel iki isimler duyuyorum hoşuma da gidiyor tabiki..ama tek isim koyacağımEltim ogluna 1.isim kp ismi , 2.isim kendi ismini koydu. Kaynanamlar mustafa diyor cocuk bakmiyorkreste 1.ismi ile cagiriyorlar cpcuk hic orali degil. Cunku annesi kendi istedigi ismi 2.ismini soyluyor
Alınacak çok şey var bazı şeyleri ikinci el alıyorum bugün köpüklü küvet filesi aldım ve oyun halısı yanında yıkadım gayet güzel
Çok lüzumsuz birşeyler almıyorum tek bu oyun halısı zaten ikinci el aldım çok ucuza
Bebek arabasını sonra mi alsam diyorum doğumdan sonra şimdi puset alicam sadece düşünün pusete örtü konuluyor o bile 150 en az sıfır alırsan eksikte çok
18 hafta dedi doktorum bekliyorum bende
Yaa ne kadar güzellBirkaç gündür biseyler hissediyodum ama tam konduramiyodum ama bugün ilkini öğlen çorba içtikten sonra hissettim bir kere dokundu çok hafif. Daha sonra akşam 3-4 kere pit pit seklinde geldi. Ama elim tam oradaydı ondan hissettim yoksa hissedebilir miydim bilmiyorummucizevi bi duyguymus gercekten
bak beni tanıyan biriYaa bunu ben de görmüştüm trendyolda favorilere eklemiştim ama kararsız kalmıştım kesin alırım şimdi4moms ana kucaklarına bakıyorum da sen kullandın mı kızında? Kullansan kullansan sen kullanmışsındır diye sana soruyorum ben de gerekli gereksiz ne kadar şey varsa almıştım oğlumda. Şimdi aklı başında davranmaya çalışıyorum umarım başarılı olurum
Yaaa nasıl sevindim çok şükürMerhaba dıger doktordan cıktım sabah ıstede su gıbı akıntım gelmişti bayagı panık yaptım hemen gıttım onu soyledım baska doktordan geldım demedım suyum mu gelıyo dıye korktugumu soyledım oda alttan akıntıya acıklıga baktı yukardan bebegın su olcumlerını aldı su geldıgını dusunmuyorum bebegın suyu cok ıyı hatta HARIKA dedı ama yınede 240 tl lık amnıyosure dıye bır test yaptırdu oda negatıf cıktı emın oldu ve benı gonderdı ama ıcım suan gercekten rahat bıraz az demedı yeterlı bıle demedı ve bu doktorun tecrubesı ve tıtızlıgı bana goredaha fazla yınede baska doktorada gıderım ama suan ıcım rahat obur doktor cogu kısıye suyun az dıyomus bunu bugun yıne duydum benı cok uzdu
Yaaa cok tesekkur ederım arkadaslarım hep senden fazla para test ıcın yapmıs olabılır dıyo gercektende dun uzuntumuzden faydalanıp 300 tl lık uclu testı araya sıkıştırdı bız ne oldugunu anlamadan yaptrmıs bulundukYaaa nasıl sevindim çok şükürdiğer doktoru da Allaha havale ediyorum neden yani neden ? En hassas olmaları gereken konularda neden böyle kimi doktorlar ? Neyse canım için ferah olsun artık. Yine baktırmak istersen baktır ama o şikayetle gittiğin için doktor iyice bakmıştır emin konuşmuştur diye düşünüyorum
Boştan yere çektirdiği stresin hesabını veremez inşallah ay hepimiz iyi doktorlarla karışılaşırız inşallah ya çok sevindim canım senin adına derin nefes aldık vallaYaaa cok tesekkur ederım arkadaslarım hep senden fazla para test ıcın yapmıs olabılır dıyo gercektende dun uzuntumuzden faydalanıp 300 tl lık uclu testı araya sıkıştırdı bız ne oldugunu anlamadan yaptrmıs bulunduk
Yaaaa ne kadar üzücüYaaa cok tesekkur ederım arkadaslarım hep senden fazla para test ıcın yapmıs olabılır dıyo gercektende dun uzuntumuzden faydalanıp 300 tl lık uclu testı araya sıkıştırdı bız ne oldugunu anlamadan yaptrmıs bulunduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?