Canım benim çok hoşuma gitti.böyle sade olması çok güzel. Sen aksesuar halı perdeyle renklendirebilirsin.Kızımın dolabı da boydan aynalı. Kırmaları için baya baya zorlanması lazım. Hiç sorun yaşamadık. Aksine faydasını çok gördük. Bir kere ayna kendi yansımasını gördüğü için oyun oynarken inanılmaz faydalı. Onun dışında giyinirken saçını tararken hep ihtiyaçKızlarrr dolap hk fikirleriniz için hepinize kocaman teşekkür, tek tek yazıp sayfaları doldurmak istemedimcamı arkadaşın dediği gibi tehlike oluşturabilecek ince, kırılgan bir cam değil ama bunu göz önünde bulundurucam, çoğu kişi ile zevklerimiz tutmuş süper
ay bizde de ben ve eşim başak bebiş balık. bizden çekecek çok sanırımKızlar isim konusunda kimseye bişey söylemeyin bence çünkü her kafadan bi ses çıkıyorBurçlara gelince ben başak , eşim yengeç, oğlum aslan, ufaklık da balık olacak inşallah balıklar çok hassas oluyor iki su grubu olacak evde bakalım nolucaz oğlum da aslan ama o da çok duygusal, duygular şelale bizde de
Diğer tarafta bunların hesabı verilir mi acaba ? Giden para olsun artık canım suyun iyiymiş ya çok şükürYaaa cok tesekkur ederım arkadaslarım hep senden fazla para test ıcın yapmıs olabılır dıyo gercektende dun uzuntumuzden faydalanıp 300 tl lık uclu testı araya sıkıştırdı bız ne oldugunu anlamadan yaptrmıs bulunduk
Hemoroid depilde aşırı kabızlık oluyor, sabah kahvaltıdan yarım saat önce kuru kayısıyı sıcak suda biraz bekletip yiyorum üzerine de ılık su içip öyle öılabiliylrum, yoksa halim harapKızlar normalde bir sıkıntısı olmayıp gebelikte hemoroid yaşayan varmı
Bu doktor iyi incelemiş, için rahat olsun, gözün aydın. Eski doktoru değiştir bari. Çok sevindim herşeyin iyi olmasınaMerhaba dıger doktordan cıktım sabah ıstede su gıbı akıntım gelmişti bayagı panık yaptım hemen gıttım onu soyledım baska doktordan geldım demedım suyum mu gelıyo dıye korktugumu soyledım oda alttan akıntıya acıklıga baktı yukardan bebegın su olcumlerını aldı su geldıgını dusunmuyorum bebegın suyu cok ıyı hatta HARIKA dedı ama yınede 240 tl lık amnıyosure dıye bır test yaptırdu oda negatıf cıktı emın oldu ve benı gonderdı ama ıcım suan gercekten rahat bıraz az demedı yeterlı bıle demedı ve bu doktorun tecrubesı ve tıtızlıgı bana goredaha fazla yınede baska doktorada gıderım ama suan ıcım rahat obur doktor cogu kısıye suyun az dıyomus bunu bugun yıne duydum benı cok uzdu
Ayy kız ona gideyim ama benim dandirik doktor dedi ki ercüment müngen bakıyor sadece detaylıya prof o da perinatolog ama şu ahmet göçmeni araştırıp muayenelere ona geçeyim o doğurtsun olmadıZ zahrada senin gittiğin hastanede prof dr var ahmet göçmen muayenesi 550 imiş. şişli memorialdan geçmiş . orda semra kahramanın rskli gebeliklerde yönlendirdği bir doktormuş. ben ümrabiye devletten biliyorum .bölüm başkanoydı ordada. acaba detaylı bakıyormu. detaylıya ona mı gitsem. allede emre gündoğduya gitmştim. 14. haftada .değiştirsem mi diye düşündüm
oraya mehtap diye biri transfer olmuş medical parktan. yıllardır oranın en yoğun doktoruydu odaAyy kız ona gideyim ama benim dandirik doktor dedi ki ercüment müngen bakıyor sadece detaylıya prof o da perinatolog ama şu ahmet göçmeni araştırıp muayenelere ona geçeyim o doğurtsun olmadısibelden garanti soğudum garantiiii
onu görüyorum sibelle aynı koridorda korktum o kadından elektrik alamadım, burcu diye biri var o minnoş tatlış bir şey gibi dışarıdan tabioraya mehtap diye biri transfer olmuş medical parktan. yıllardır oranın en yoğun doktoruydu oda
Ohh çok şükür güzel haber alınca insan nasıl rahatlıyorMerhaba dıger doktordan cıktım sabah ıstede su gıbı akıntım gelmişti bayagı panık yaptım hemen gıttım onu soyledım baska doktordan geldım demedım suyum mu gelıyo dıye korktugumu soyledım oda alttan akıntıya acıklıga baktı yukardan bebegın su olcumlerını aldı su geldıgını dusunmuyorum bebegın suyu cok ıyı hatta HARIKA dedı ama yınede 240 tl lık amnıyosure dıye bır test yaptırdu oda negatıf cıktı emın oldu ve benı gonderdı ama ıcım suan gercekten rahat bıraz az demedı yeterlı bıle demedı ve bu doktorun tecrubesı ve tıtızlıgı bana goredaha fazla yınede baska doktorada gıderım ama suan ıcım rahat obur doktor cogu kısıye suyun az dıyomus bunu bugun yıne duydum benı cok uzdu
Nasıl bildim amabak beni tanıyan biribenim kız 4momsla büyüdü canım çok memnundum ben. Onda da böyle beyaz gürültü dalga orman sesi falan var. 5 çeşit sallama şekli var . Ama benim kızım gazsız rahat bi bebekti. Ablam da aldı sonra yeğenim kolik olmasına rağmen yattığı sayılıdır üstünde. Yani ben çok memnunum ama biraz bebek belirliyo sanırım bakalım 2 numara beğenicek mi
İki başaktan çekeceği var o zamanay bizde de ben ve eşim başak bebiş balık. bizden çekecek çok sanırım
Ahmeti ben sordum doğuma giriyormuş.takipte yapıyordur..sezeryan 11 bin hattaonu görüyorum sibelle aynı koridorda korktum o kadından elektrik alamadım, burcu diye biri var o minnoş tatlış bir şey gibi dışarıdan tabiahmetle ercü yukarı katta proflar diye heralde ahmet bey gebelik takibi yapıyor mu acaba sormak lazım ama sanmıyorumm sitede yazmamışlar gebelik takibi diyee, takip yapanlarda yazıyorr
Yaaa Sibelle aynı he pabucumun operatörü ne zaman gitceksin gidersen şeker yüklemesine direkt ona giderim olmadı detaylıyı ercüde yaptırıcam da garanti ayy aynı doktor takiplisi olursak kesin severim güven gelirAhmeti ben sordum doğuma giriyormuş.takipte yapıyordur..sezeryan 11 bin hatta
Kız senin maşallah ne güzel fiziğin varDün sabah aç karnına bir de şimdi kuru fasulyeden sonraki karnıma bakın çıldırıcamBundan sonra her gün pilav üstü kuru yerim heralde
ya kedişin kenardan izlemesi pekii ısırırım onu da badeyi deDün sabah aç karnına bir de şimdi kuru fasulyeden sonraki karnıma bakın çıldırıcamBundan sonra her gün pilav üstü kuru yerim heralde
maşallah size:)) bu arada kediniz de çok tatlı:))Dün sabah aç karnına bir de şimdi kuru fasulyeden sonraki karnıma bakın çıldırıcamBundan sonra her gün pilav üstü kuru yerim heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?