2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Canım benim çok hoşuma gitti.böyle sade olması çok güzel. Sen aksesuar halı perdeyle renklendirebilirsin.Kızımın dolabı da boydan aynalı. Kırmaları için baya baya zorlanması lazım. Hiç sorun yaşamadık. Aksine faydasını çok gördük. Bir kere ayna kendi yansımasını gördüğü için oyun oynarken inanılmaz faydalı. Onun dışında giyinirken saçını tararken hep ihtiyaç

ay bizde de ben ve eşim başak bebiş balık. bizden çekecek çok sanırım

Son düzenleme:
Diğer tarafta bunların hesabı verilir mi acaba ? Giden para olsun artık canım suyun iyiymiş ya çok şükür İnşallah bundan sonrasında sıkıntısız stressiz geçir bu süreci

Z zahrada senin gittiğin hastanede prof dr var ahmet göçmen muayenesi 550 imiş. şişli memorialdan geçmiş . orda semra kahramanın rskli gebeliklerde yönlendirdği bir doktormuş. ben ümrabiye devletten biliyorum .bölüm başkanoydı ordada. acaba detaylı bakıyormu. detaylıya ona mı gitsem. allede emre gündoğduya gitmştim. 14. haftada .değiştirsem mi diye düşündüm

Kızlar normalde bir sıkıntısı olmayıp gebelikte hemoroid yaşayan varmı
Hemoroid depilde aşırı kabızlık oluyor, sabah kahvaltıdan yarım saat önce kuru kayısıyı sıcak suda biraz bekletip yiyorum üzerine de ılık su içip öyle öılabiliylrum, yoksa halim harap
Bu doktor iyi incelemiş, için rahat olsun, gözün aydın. Eski doktoru değiştir bari. Çok sevindim herşeyin iyi olmasına

Ayy kız ona gideyim ama benim dandirik doktor dedi ki ercüment müngen bakıyor sadece detaylıya prof o da perinatolog ama şu ahmet göçmeni araştırıp muayenelere ona geçeyim o doğurtsun olmadı sibelden garanti soğudum garantiiii

oraya mehtap diye biri transfer olmuş medical parktan. yıllardır oranın en yoğun doktoruydu oda

oraya mehtap diye biri transfer olmuş medical parktan. yıllardır oranın en yoğun doktoruydu oda
onu görüyorum sibelle aynı koridorda korktum o kadından elektrik alamadım, burcu diye biri var o minnoş tatlış bir şey gibi dışarıdan tabi ahmetle ercü yukarı katta proflar diye heralde ahmet bey gebelik takibi yapıyor mu acaba sormak lazım ama sanmıyorumm sitede yazmamışlar gebelik takibi diyee, takip yapanlarda yazıyorr

Ohh çok şükür güzel haber alınca insan nasıl rahatlıyor ben çok tecrübe ettim gerçekten bu durumları. Baktığında her yer hastane ama güvenilir hastane,doktor ve cihaz bulmak çok zor. Doktorunu değiştirmek isteyen annişler çok da geçe bırakmayın bu işi bazı doktorlar 20. Haftadan sonra kabul etmiyo haberiniz olsun.
Nasıl bildim ama oğlum 7 yaşında o zaman yeni yeni çıkıyordu bebek mağazalarında da pek yoktu tecrübe edemedim daha basit bi ana kucağı kullanmıştık çok kararsızım alıp almamakla ama bi tarafım al al diye çığlık atıyor resmen ablası sevdiyse o da sever inşallah
ay bizde de ben ve eşim başak bebiş balık. bizden çekecek çok sanırım
İki başaktan çekeceği var o zaman çok takıntılıyım ben, düzen delisi denebilir

Ahmeti ben sordum doğuma giriyormuş.takipte yapıyordur..sezeryan 11 bin hatta

Ahmeti ben sordum doğuma giriyormuş.takipte yapıyordur..sezeryan 11 bin hatta
Yaaa Sibelle aynı he pabucumun operatörü ne zaman gitceksin gidersen şeker yüklemesine direkt ona giderim olmadı detaylıyı ercüde yaptırıcam da garanti ayy aynı doktor takiplisi olursak kesin severim güven gelir haberdar et mutlaka nolur

Dün sabah aç karnına bir de şimdi kuru fasulyeden sonraki karnıma bakın çıldırıcam Bundan sonra her gün pilav üstü kuru yerim heralde
Kız senin maşallah ne güzel fiziğin var Bende dün 2 tabak kuru gömdüm üzerine pilav şuan acayip şişim kabızlıkta var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…