2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar şimdi farkettim 20. Haftaya girmişim şaka gibi yolu yarılıyoruz Cinsiyetleri öğrendikten sonra bulantılar da biraz daha azalınca sanki daha mı hızlı geçmeye başldı günler
Bulantılar varken zaman ve bulantı hiç geçmeyecek gibi geliyordu.Ama artık hamileliğin lale devrine geldik galiba.Ayy bi de hayırla sağlıkla kucagimiza alsak Ama hepsi çok güzel heyecanlar yaaa.

Kızlar hamilelere termal sıcak su yada termal havuz önerilir önerilmez gibi bi bilginiz var mı googlea soracağıma size sormak istedim aramızda tecrübeliler çok
Bana dr.um asla dedi.Cok sıcak suyla bile duş almıyorum.Enfeksiyon falan korkusuyla hic cesaret edemedim bile girmeye.

Kızlar siz kasılmaları nasıl hissediyosunuz? Göbeğimin üstünde sağ tarafta bir sancım var sürekli panik yaptım bugün. Yürüyünce de oluyordu, bugün otururken de var. Kasılmadan mı olur acaba, olmadı yarın doktora bir yazayım. Kesintisiz sancı olunca korktum biraz. Sizde oluyor mu sancı?

Çok güzel şeyler, adınıza sevindim. Ben de 15+0 ım çok erken biliyorum ama bebişin olduğu yerde dünden beri sırt üsttü yatınca gıdıklanma gibi tenime tüyle değiyorlar gibi karnımın içinde bir şeyler oluyor. Gaz değil eminim nabızdan mı kaynaklı ya da bebiş mi bilmiyorum. Genellikle bir şey yiyip yattığımda oluyor.

Bazı doktorlar 16. haftada çok dikkatli olunca gıdıklanma gibi hissedildiğini söylüyor. Ama emin olmak güç tabii. Bir de sırt üstü yatmak inanılmaz bel ağrısı yapıyor, sizlerde de böyle mi.

Evet artık burdayım demeye başlıyolar yavaş yavaş bana doktor 20. haftadan sonra hissetmeye başlarsın demişti 24 den sonra düzenli hissedersin dedi düzenli dediği nasıl olacak onu merak ediyorum Ama ben hala daha ultrasonda görmek istiyorum yaa hareket ederken görünce hele çok hoş oluyo

Bazı doktorlar 16. haftada çok dikkatli olunca gıdıklanma gibi hissedildiğini söylüyor. Ama emin olmak güç tabii. Bir de sırt üstü yatmak inanılmaz bel ağrısı yapıyor, sizlerde de böyle mi.
gıdıklanma hissini bir kaç kez yaşadım ama sanki karın büyüdüğü için genişleyen deriden kaynaklı diye düşünmüştüm içeriden değil de. bir de böyle pıt pıt atma gibi bir şey hissettim iki kere devam eden, belki hıçkırıktır demiştim yani öyle olsa tatlı olur evet sırt üstü yatınca benim de belim ağrıyo, uzun süre oturunca da ağrıyo

Ben sultanlar gibi oturuyorum valla sağımda yastık solumda yastık sırtımda yastık

Her yaşananla hem güzel hem heyecanlı hem de zor. Umarım hepimiz için her şey yolunda devam eder.

Nette yazılanlara çok takılmayın siz söyleyince baktım 14+4 de 86mm imiş ama bence bunun ortalamasını yapmak doğru değil doktorunuza güvenin eğer bir sorun yok dediyse yoktur endişelenmeyin
Benim de bir kaç gündür bugün sürekli olan kasığımda kasılmalar oluyor böyle sanki bacağa kramp girer ya onun daha hafifi oluyor yani bende böyle bugün hep bir karın ağrısı kasılma yaşadım kabızlıktan dolayıdır belki de ama çok rahatsız edici
Sırt üstü, sağ, sol, aynı pozisyonda oturma, biraz ayakta kalma, biraz eğilme vs hepsi oluyor bende geceleri yastık sıkıştırıyordum her bir yanıma ama düştüğü için gece sürekli bel ağrısına uyanıyordum ( bu kadar şiddetli olmasının sebebi bel fıtığımın olması) eşime hamile destek yastığı aldırdım 2 gündür kullanıyorum faydasını da gördüm otururken uzanırken hep kullanıyorum oturup uzanırken belimde boşluk oluştuğunda sıkıntı yaratıyordu şimdi destekliyorum çok şükür 2 gündür rahatım

Merhaba Guzel anneler evde iki çocuğum daha olduğu icin surekli giremiyorum fakat girince ne var ne yok okumaya çalışıyorum...Listeler....Odalar...Arabalar ne güzel heyecanlar değil mi.. Sizi öyle iyi anlıyorum ki tabi benim 3. Gebeliğim olduğundan ihtiyaçlar vs. Konusunda çok acele etmiyorum birçoğu mevcut haliyle... Bende Şu cinsiyeti öğrensem isimini belirlemek istiyorum inşallah...Cumartesi günü kontrol var büyük gün...
Ayrıca kan sulandırıcı iğne ve hap kullanarak 3. Bebeğime hamileyim...Aramızda bu konuda tedirginlik yaşayan anneler var...Hiç korkmayın biz elimizden geleni yapıyoruz...Gerisi Allaha kalmış...
Tedirgin Olup stres yapip bebislerimizi de üzmeyelim...❤❤
Gece gece uyku tutmayınca herkes uyuyunca
Çenem düştü öpuldunuz...

Aynı dediğin şekilde sürekli bir ağrı, kasılma hali bende de var. Acaba normal m? Karnımız genişliyor diye mi, bilemedim nedenini. Magnezyum içicem birkaç gün bir bakayım gececek mi‍♀

Sen ne kadar mantıklı yorumlar yapıyorsun ya her konuda, cidden güzel faydalanıyorum çok sagol tecrübelerin için burcun kova ya da terazi mi, tutturucam mı bakalım

hala nasıl tekmelemez zalımın oğlu yaa teyzesi
Bende ne zaman hissedicem diye heyecanla bekliyorum yaaa pıt pıt biseyler hissediyom ama küçücük daha o degildir benim karnım hala belli belirsiz zaten bebek mi göbek mi ayırt etmek zor balik etli olduğumdan (ton balığı)

Kızlar birsey sorucam ya benim aşırı bel ağrım oluyor ağrı gibide değil cok ayakta dolandiysam evde oturursam kalkmıcam ayaktaysa oturmicam bicak gibi kesiliyorum bazende sol tarafıma bıçak saplanır gibi oluyor hep geriye yaşlanır sekilde oturmak zorunda kalıyorum. Evdeyim birde surekli calismaya devam etsem nasıl olurdu bilemedim yani normal mi sizce bunlar

Aynı dediğin şekilde sürekli bir ağrı, kasılma hali bende de var. Acaba normal m? Karnımız genişliyor diye mi, bilemedim nedenini. Magnezyum içicem birkaç gün bir bakayım gececek mi‍♀
Bende bugün dahiliyeye gidicem magnezyum yazmasını isteyeceğim bakalım

Bende de aşırı var ama benim bel fıtığından kaynaklı uyuyamıyorum bile hamile destek yastığı aldım onunla rahatladım. Hareketsizlikten de oluyor ben ufak ufak yürüyüşlere de başladım sizde başlayın

Hahah ya valla önce bir pıt hissediyorum sonda alakasız bir yerden göbek üstünden de aynısı olunca bi anlam ifade etmiyor he bebek değilmiş diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…